manlet güvenlikler

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
özellikle tramvayda karsıma cıkıyo bunların olayı ne sen neye yarıcan amk asdas.aDF Adasdasasdas

• +1
Reactions: Deleted member 119840
özellikle tramvayda karsıma cıkıyo bunların olayı ne sen neye yarıcan amk asdas.aDF Adasdasasdas
gecen gun avmde soru sordum bi tane kariya suratsiz orosbu vatani koruyor sanki oyls bir ciddiyet

• +1
Reactions: szolliontaraelis
acaba ilerde polis falan olsam bana da aynısını derler mi :feelswhy:

polis beni tutukluyordur ama boyu 164 skinnyfatir

• So Sad
  • JFL
Reactions: Deleted member 88667 and chadmanlet04
ondan guldum la zaten olsun ataturke benziyon revealdaki sensen
ADAMDA CHADLİTE OGREE SOLCU TKPLI HKPLİ SURATI VAR AQ AMA BOYU 165 NASIL BİR GÖRÜNÜMÜ VARDIR ÇOK MERAK EDİYORUM DIŞARDAN AQ

• +1
acaba ilerde polis falan olsam bana da aynısını derler mi :feelswhy:
Dün karakola götürüldüm evden gelen polislerin erkek olanı benden kısaydı kadın olanı da kardeşimli mardeşimli konuşuyordu dışarı mavi gömlek kot pantolon çıktım geldim kardeşim dedim bir daha ağzını açmadı erkek olanın da havası söndü

• JFL
  • Love it
Reactions: Deleted member 70692 and temelyeterliliktest
Dün karakola götürüldüm evden gelen polislerin erkek olanı benden kısaydı kadın olanı da kardeşimli mardeşimli konuşuyordu dışarı mavi gömlek kot pantolon çıktım geldim kardeşim dedim bir daha ağzını açmadı erkek olanın da havası söndü
Polis olcaksan Min 1.80 ve çıkıntılı yüz yoksa sabah akşam suifuel yersin allama

• +1
Reactions: Deleted member 119840 and Angaracel
Polis olcaksan Min 1.80 ve çıkıntılı yüz yoksa sabah akşam suifuel yersin allama
Eleman 180 gibiydi Sanki polis beni gözaltına almamış da birlikte geziye çıkmış gibiydim Saat 6 9 arası Etimesgut ilçe emniyetteydim

• +1
Reactions: Deleted member 70692
Eleman 180 gibiydi Sanki polis beni gözaltına almamış da birlikte geziye çıkmış gibiydim Saat 6 9 arası Etimesgut ilçe emniyetteydim
Sesi kalın olsa otoriteyi iliklerine kadar hissederdin devlet hep 18 yaşında diye sayıklardın içinden brutal voicepill. Ne bok yedin btw aşko

• +1
Sesi kalın olsa otoriteyi iliklerine kadar hissederdin devlet hep 18 yaşında diye sayıklardın içinden brutal voicepill. Ne bok yedin btw aşko
kavga ettim karşımdaki 105 kiloydu vurmadım kilide aldım güreştim bende de bir izler oldu tırnaklama, soyulma gibi zaten ondan hastaneye götürüldüm önce İnsanları gördüm halime şükrettim millet ne kadar çirkin ne kadar ser sefil halde İşte karşılıklı darp, nefsi müdafaa falan anlaşmayla sıkıntısız çözüldü

• +1
Reactions: Deleted member 70692
kavga ettim karşımdaki 105 kiloydu vurmadım kilide aldım güreştim bende de bir izler oldu tırnaklama, soyulma gibi zaten ondan hastaneye götürüldüm önce İnsanları gördüm halime şükrettim millet ne kadar çirkin ne kadar ser sefil halde İşte karşılıklı darp, nefsi müdafaa falan anlaşmayla sıkıntısız çözüldü
Brutal bp. Her çirkin insan gördüğümde götüme batırdığım iğne dozlarını arttırıyorum

• +1