D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
özellikle tramvayda karsıma cıkıyo bunların olayı ne sen neye yarıcan amk asdas.aDF Adasdasasdas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
gecen gun avmde soru sordum bi tane kariya suratsiz orosbu vatani koruyor sanki oyls bir ciddiyetözellikle tramvayda karsıma cıkıyo bunların olayı ne sen neye yarıcan amk asdas.aDF Adasdasasdas
164 HDKAHRISYDOSJDAHKDBAKDJALDKAHSKABpolis beni tutukluyordur ama boyu 164 skinnyfatir
ben 165im164 HDKAHRISYDOSJDAHKDBAKDJALDKAHSKAB
polis beni tutukluyordur ve suclu 165 boylarinda demistirpolis beni tutukluyordur ama boyu 164 skinnyfatir
ondan guldum la zaten olsun ataturke benziyon revealdaki sensenben 165im
ADAMDA CHADLİTE OGREE SOLCU TKPLI HKPLİ SURATI VAR AQ AMA BOYU 165 NASIL BİR GÖRÜNÜMÜ VARDIR ÇOK MERAK EDİYORUM DIŞARDAN AQondan guldum la zaten olsun ataturke benziyon revealdaki sensen
O kim aq ali biçim mi hahahahah cüce orosu valdı skosojjsjsjshshpolis beni tutukluyordur ama boyu 164 skinnyfatir
orhan anneni sakla orospu evladı orhan164 HDKAHRISYDOSJDAHKDBAKDJALDKAHSKAB
Dün karakola götürüldüm evden gelen polislerin erkek olanı benden kısaydı kadın olanı da kardeşimli mardeşimli konuşuyordu dışarı mavi gömlek kot pantolon çıktım geldim kardeşim dedim bir daha ağzını açmadı erkek olanın da havası söndüacaba ilerde polis falan olsam bana da aynısını derler mi
Polis olcaksan Min 1.80 ve çıkıntılı yüz yoksa sabah akşam suifuel yersin allamaDün karakola götürüldüm evden gelen polislerin erkek olanı benden kısaydı kadın olanı da kardeşimli mardeşimli konuşuyordu dışarı mavi gömlek kot pantolon çıktım geldim kardeşim dedim bir daha ağzını açmadı erkek olanın da havası söndü
Eleman 180 gibiydi Sanki polis beni gözaltına almamış da birlikte geziye çıkmış gibiydim Saat 6 9 arası Etimesgut ilçe emniyetteydimPolis olcaksan Min 1.80 ve çıkıntılı yüz yoksa sabah akşam suifuel yersin allama
Sesi kalın olsa otoriteyi iliklerine kadar hissederdin devlet hep 18 yaşında diye sayıklardın içinden brutal voicepill. Ne bok yedin btw aşkoEleman 180 gibiydi Sanki polis beni gözaltına almamış da birlikte geziye çıkmış gibiydim Saat 6 9 arası Etimesgut ilçe emniyetteydim
kavga ettim karşımdaki 105 kiloydu vurmadım kilide aldım güreştim bende de bir izler oldu tırnaklama, soyulma gibi zaten ondan hastaneye götürüldüm önce İnsanları gördüm halime şükrettim millet ne kadar çirkin ne kadar ser sefil halde İşte karşılıklı darp, nefsi müdafaa falan anlaşmayla sıkıntısız çözüldüSesi kalın olsa otoriteyi iliklerine kadar hissederdin devlet hep 18 yaşında diye sayıklardın içinden brutal voicepill. Ne bok yedin btw aşko
Brutal bp. Her çirkin insan gördüğümde götüme batırdığım iğne dozlarını arttırıyorumkavga ettim karşımdaki 105 kiloydu vurmadım kilide aldım güreştim bende de bir izler oldu tırnaklama, soyulma gibi zaten ondan hastaneye götürüldüm önce İnsanları gördüm halime şükrettim millet ne kadar çirkin ne kadar ser sefil halde İşte karşılıklı darp, nefsi müdafaa falan anlaşmayla sıkıntısız çözüldü
yanimdan gecsen gormem seni amkorhan anneni sakla orospu evladı orhan
orhan emin ol yanından geçsem vay orospu evladı 190 olsa anamı bile siker dersinyanimdan gecsen gormem seni amk
190 olunca konusalim onuorhan emin ol yanından geçsem vay orospu evladı 190 olsa anamı bile siker dersin