manletler spor yapmasın

Zodiac

Zodiac

Nothing Ever Happens
bugün çalışırken bitane gym maxxed 170 eleman yanımdan geçti bir de beyaz atlet giymiş altta şort jbl kulaklık amına koyayım erkek olmama rağmen çok itici geldi acaba kızların gözünden nasıldır
çok ciddi söylüyorum kısaysanız spor yapmayın

• +1
  • So Sad
Reactions: Mentally lost cel, Auchelius, Dathomirian Zabrak and 4 others
bugün çalışırken bitane gym maxxed 170 eleman yanımdan geçti bir de beyaz atlet giymiş altta şort jbl kulaklık amına koyayım erkek olmama rağmen çok itici geldi acaba kızların gözünden nasıldır
nbr kanka

• Ugh..
  • +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
yuksek ihtimal kekomaxxed kanzi tiplemeli biri, chadlite europen features cool top birsey giyse jbl yerine airpodsmax kullansa boyle dusunmeyecektin

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, cakdripa, Mentally lost cel and 3 others
yuksek ihtimal kekomaxxed kanzi tiplemeli biri, chadlite europen features cool top birsey giyse jbl yerine airpodsmax kullansa boyle dusunmeyecektin
hayır kekomaxxed değildi gayet tipi düzgün bir gençti copeleme artık amk

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, swaggy and 3 others
avrupa götü yalamak sana birşey kazandırmayacak @MogEater

• +1
Reactions: barsula, Serialsuicide, Auchelius and 5 others
Eger kısaysan hafıf vucut yapıp dusuk yag oranında gezmen en mantıklısı cok yapınca kotu duruyor

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair, swaggy and 2 others
avrupa götü yalamak sana birşey kazandırmayacak @MogEater
forumdan siktir git la gavat infazini vermeme az kaldi zaten delete et yavaştan:lul:

• Love it
  • +1
  • Ugh..
Reactions: codeine1119, pashanimair, MogEater and 1 other person
hayır kekomaxxed değildi gayet tipi düzgün bir gençti copeleme artık amk
yani elbette biraz cope var, 178-188 arasi mukemmel body icin, elbette 170 estetik proporsiyonlu durman cok zor nihat kaya bile looksmaxxer body olarak kotu duruyo

• +1
Reactions: Auchelius, Arisylva, pashanimair and 1 other person
Eger kısaysan hafıf vucut yapıp dusuk yag oranında gezmen en mantıklısı cok yapınca kotu duruyor
kizlar icin degil vucut kisaysan, 40cm biceps 60cm bidelt low bf sana toplumda kisaligini birazda olsa kapattiracak, yani kizlari cok takiyorsunuz, mtn + 174 ustuysen hersey para ve karakter. %80 para %20 karakter.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Auchelius and pashanimair
kizlar icin degil vucut kisaysan, 40cm biceps 60cm bidelt low bf sana toplumda kisaligini birazda olsa kapattiracak, yani kizlari cok takiyorsunuz, mtn + 174 ustuysen hersey para ve karakter. %80 para %20 karakter.
ayrica genel olarak gucsuz kucuk biri oluyorsun, + prettyboysan saglam bir vucut baya onemli.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
ayrica genel olarak gucsuz kucuk biri oluyorsun, + prettyboysan saglam bir vucut baya onemli.
copelemeye gerek yok kısa boyluysan spor yapmayacaksın

• +1
Reactions: pashanimair
Sadece kızlar degıl kıyafetlerin fiti tam olmayabılıyor ve bu dırek onemlı benım dedıgım kas oranı sebıb dedıgınle aynıdır galıba

• +1
Reactions: pashanimair and Zodiac
  • +1
  • Ugh..
Reactions: Misogynist_Maxxer, cakdripa, pashanimair and 1 other person
boy su olsa daha az onemli boyle olunca daha az onemli diye bisey yok
195e kadar ne kadar uzunsan o kadar iyi
vay efendim gymde daha avantajliymis oymus buymus
kim siker gymini amk

• +1
Reactions: Serialsuicide, Auchelius, pashanimair and 2 others
Sadece kızlar degıl kıyafetlerin fiti tam olmayabılıyor ve bu dırek onemlı benım dedıgım kas oranı sebıb dedıgınle aynıdır galıba
yuksek ihtimal, ayrica evet, kiyafetlerde iyi durmakta onemli ama yine kemik yapin onemli.

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and reanrao
knk bu nasıl mantık amk
aşırı bulky güzel durmazda bi insana neden spor yapma dersinki

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
harbiden salaksın
hayatimda herhangi bir seri katile ozenip 15 yasinda 88iq ilgi bagimlisi ailesinden ilgi gormemis ve hayatinda tek ilgiyi kendini kucuk dusurerek veya tartisma/kavga cikararak gormus olmayan birini gormedim.

• Woah
  • Ugh..
  • Hmm...
Reactions: Misogynist_Maxxer, Auchelius, pashanimair and 1 other person
yuksek ihtimal, ayrica evet, kiyafetlerde iyi durmakta onemli ama yine kemik yapin onemli.
olm anlamamak için kendinizi zorluyor musunuz 170 altıysan frame iyi olsa bile kemiklerin iyi olsa bile gym hiçbir sike yaramayacak ve seni olduğundan daha itici gösterecek

• +1
Reactions: codeine1119 and pashanimair
hayatimda herhangi bir seri katile ozenip 15 yasinda 88iq ilgi bagimlisi ailesinden ilgi gormemis ve hayatinda tek ilgiyi kendini kucuk dusurerek veya tartisma/kavga cikararak gormus olmayan birini gormedim.
olmamis gibi cumle
ingilizce denemek lazim

• +1
olmamis gibi cumle
ingilizce denemek lazim
bugun kursta b2 classtayim amk herkesden iyi konusuyorum b2 bu kadar easy olmamali yani ben b2sem nativeler c2 olmamali onumde sadece 2 kur var native olmama ama native olmaktan cok uzagim. bence a2 filanim cok sacma.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, pashanimair and orhanhic
knk bu nasıl mantık amk
aşırı bulky güzel durmazda bi insana neden spor yapma dersinki
kısa boyluysan lean ol sadece spor yapma demekten kastım gym gitmek knk
yarram zodiac katiline özendiğim falan yok nick bulamadım onu koydum çokta sikimde değil 15 yaşında değilim ama forumdaki 15 yaş çocuklar bile senin kadar copelemiyor bu bir gerçek ailemden ilgi görmediğimi nereden çıkardın amk senin ben beynini sikeyim

• +1
Reactions: codeine1119, pashanimair and yadih
az once sana ciddili cevap verecektim, ama farkettimki sana yardim etmek istemiyorum. lutfen gyme gitme. hatta hersey cope.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
bugun kursta b2 classtayim amk herkesden iyi konusuyorum b2 bu kadar easy olmamali yani ben b2sem nativeler c2 olmamali onumde sadece 2 kur var native olmama ama native olmaktan cok uzagim. bence a2 filanim cok sacma.
cogu kursun derecelendirmesi yanlis
b2 zor degil vocabin iyise eger

• +1
az once sana ciddili cevap verecektim, ama farkettimki sana yardim etmek istemiyorum. lutfen gyme gitme. hatta hersey cope.
gyme gidiyor gymde gordugu manzarayi anlatiyor kendisi 170im ben artik spor yapmicam demiyor

• +1
Reactions: Auchelius, Zodiac and pashanimair
cogu kursun derecelendirmesi yanlis
b2 zor degil vocabin iyise eger
knk testlerde filan cok kotuyum, gramer filan hic bilmiyorum ama baya hersey hakkinda 0 hata yaparak konusuyorum, kelimeleride yanlis yaziyorum cunku hic calismadim, hissettigim sekilde konusuyorum ve cok ender hata yapiyorum, bu yuzden beni b2 koydular sanirim, ama a1de olan bir kelimeyi bilmiyor olabiliyorum filan.

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and orhanhic
knk testlerde filan cok kotuyum, gramer filan hic bilmiyorum ama baya hersey hakkinda 0 hata yaparak konusuyorum, kelimeleride yanlis yaziyorum cunku hic calismadim, hissettigim sekilde konusuyorum ve cok ender hata yapiyorum, bu yuzden beni b2 koydular sanirim, ama a1de olan bir kelimeyi bilmiyor olabiliyorum filan.
kursun derecelendirmesi yanlıştır chatgptden b2 seviyende cümleler yazmasını iste onları çevirebiliyor musun ona bak

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
allahının amcıgına koyim lafim sana degil @Zodiac

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, divisionpanzerfaust and 1 other person
gramer calismak cok zorlayici amk
vocab falan oyle degil de gramer calisirken elim ayagim titriyodu zamaninda

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
gramer calismak cok zorlayici amk
vocab falan oyle degil de gramer calisirken elim ayagim titriyodu zamaninda
gramer zor değil o kadar sadece okulda gereksiz zorlaştırıyorlar

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
kısa boyluysan lean ol sadece spor yapma demekten kastım gym gitmek knk

yarram zodiac katiline özendiğim falan yok nick bulamadım onu koydum çokta sikimde değil 15 yaşında değilim ama forumdaki 15 yaş çocuklar bile senin kadar copelemiyor bu bir gerçek ailemden ilgi görmediğimi nereden çıkardın amk senin ben beynini sikeyim
knk valla uzun uzun açıklamak istemiyorum ama

irlde boy mevzusu özellikle türkiye gibi boy ortalamasının 170 civarı oldugu bi ülkede boy gerçekten aşırı önemli bi unsur değil (sosyal medyadaki beyni yıkanmış foidler dışında)

ben asla boy önemli değil demiyorum 185 adamın alacağı glazei 170 adamın alması gerçekten çok zor zaten
ama dediğin fenotipi anladım
Images 3

söyle bir gymcel tabikide itici ama yapabileceği birsey yok adamın ufak olduğu için zaten vücudunu doldurmak zorunda hissediyor kendini büyük göstermesi lazim, yuksek ihtimal zaten leanda olsa genetiği kötüyse estetik durmayacak twink olacak bu seferde

onun dışında türkiyede bu tür fiziklere aşırı kötü bakılmıyor kızlar senin givi itici bulmuyor o kadar. türkiyede zaten kekomaxin işe yarama sebeplerinden biride buydu sanırsam beni korur güçlü bir birey gibi. bunlarında seveni var yani 40cm bicepsi olsun sporcu olsun kafasında kişiler var ve erkek ortamındada saygi duyulan birsey genel olarak

son olarakda 170 adam çok rahat 176-177 fraudlayabilir. baya zorlarsa sac flnla 180e kadar çıkar zaten

beyni yıkanmış foidler gibi 185 altı kendine erkek demesin olayı ile aynı dediklerin. hatta dahada sinir bozucu

bunları yazma sebebim 174 olmam olabilir sempati duydum yuksek ihtimal o adama

mogeaterin din ile ilgili görüşlerine katilmasamda onunda boyu 176fln öyle birseydi heralde ondan dolayı oda savunmuş olabilir

• +1
Reactions: pashanimair, swaggy and Zodiac
Boy kaç

• +1
son olarakda 170 adam çok rahat 176-177 fraudlayabilir. baya zorlarsa sac flnla 180e kadar çıkar zaten

beyni yıkanmış foidler gibi 185 altı kendine erkek demesin olayı ile aynı dediklerin. hatta dahada sinir bozucu

bunları yazma sebebim 174 olmam olabilir sempati duydum yuksek ihtimal o adama

mogeaterin din ile ilgili görüşlerine katilmasamda onunda boyu 176fln öyle birseydi heralde ondan dolayı oda savunmuş olabilir
170 adam 180 fraudlayamaz abartmışsın

benim lafım 170 ve altı kişilere senin üstüne alınmana gerek yok

mogeater harbiden bu yolda kafayı yemiş (looksmax denen müptezellik abi) şuan forumda aktif olan en büyük coperlardan biri
180den uzunum kanka

• +1
Reactions: pashanimair and yadih

mogeater harbiden bu yolda kafayı yemiş (looksmax denen müptezellik abi) şuan forumda aktif olan en büyük coperlardan biri

180den uzunum kanka
Net söylesene bide kanka insanları niye yargılıyon adam kendine spor yapıyor ?

• +1

180den uzunum kanka
şunu giyen adamlar var knk @swaggy giyiyordu hatta sanırsam ama bunu giymedende fraudlar
bir sürü normal durup 2 inch kazandıran ayakkabılar var üstüne 1 inch height booster takip sacinida ona göre biraz daha ayarlarsan (kıvırcık olduğum için 2-3cm ekliyor o mesela) bunlar tabi gerçekten abartı versiyonları tabi bende yapmıyorum ama isterse yapar ve yapan birçok insan var

Attachments

• images (4).jpeg
    images (4).jpeg
    7.8 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: swaggy and Zodiac
Net söylesene bide kanka insanları niye yargılıyon adam kendine spor yapıyor ?
net söylüyorum kanka 170 altı spor yapmasın mogeater 176ymış zaten niye üstüne alındı bilmiyorum
şunu giyen adamlar var knk @swaggy giyiyordu hatta sanırsam ama bunu giymedende fraudlar
bir sürü normal durup 2 inch kazandıran ayakkabılar var üstüne 1 inch height booster takip sacinida ona göre biraz daha ayarlarsan (kıvırcık olduğum için 2-3cm ekliyor o mesela) bunlar tabi gerçekten abartı versiyonları tabi bende yapmıyorum ama isterse yapar ve yapan birçok insan var
170 adam 180 fraudlayamaz kanka o tabanlıkların bile çok dezavantajı var forumda eski üyelerden biri kullanıyordu bacağı ağrıyormuş sürekli mesela ve o ayakkabıya göre baggy pantolon vs giymek zorundasın çok uğraştırıcı yani

• +1
  • Hmm...
Reactions: yadih, pashanimair and ascendantwill
net söylüyorum kanka 170 altı spor yapmasın mogeater 176ymış zaten niye üstüne alındı bilmiyorum

170 adam 180 fraudlayamaz kanka o tabanlıkların bile çok dezavantajı var forumda eski üyelerden biri kullanıyordu bacağı ağrıyormuş sürekli mesela ve o ayakkabıya göre baggy pantolon vs giymek zorundasın çok uğraştırıcı yani
Kanka düşünceni doğru bulmuyorum hani neden spor yapmasın yani adamın hayatının tek amacı kızlar mı belki boksör veya hoşuna gidiyor spor yapmak buna niye laf atıp karışıyorsun?

• +1
üstten basık yandan geniş bi görüntü oluşabiliyo büyük vücutlarda
ama fit bi vücut kötü durmaz bence

• +1
kanka defender ve tabanlıkla fraudlayabilirsin bu arada 6 7 cm max ama yürüyemezsin bile öyle bi durum var
defenderın tabanları zaten gördüğün gibi şey cidden tekerlek gibi ve altı düz değil oval normal yürümek ve dengede durmak bile zor bi de tabanlıkla zor yürünür ama fraudlarsın saçlarla falan birlikte 170sen 178 gibi durursun 178 de yuvarla 180 çok fark ediceklerini sanmam insanlarn
@reanrao nun da arkadaşı böyle fraudluyodu diye biliyorum fraudlanır ama zorlanırsın

• +1
Reactions: yadih, Zodiac and pashanimair
aynısını yazacaktım para ve statün olsun şöyle mafya tarzı status bak bakayım nasıl oluyor ben öyle takılıyordum benden uzun kızlar bile çıkıyordu ve ruslarda aynı şekilde

• Ugh..
Reactions: Zodiac
Kanka düşünceni doğru bulmuyorum hani neden spor yapmasın yani adamın hayatının tek amacı kızlar mı belki boksör veya hoşuna gidiyor spor yapmak buna niye laf atıp karışıyorsun?
iyi bir konuya değindin kanka orayı düşünememişim tabiki eğer hayatının amacı sporsa meslek olarak yapıyorsa vs yapsın ona lafım yok hoşuna gittiği için de yapabilir ama kas herşeydir kızlar bundan hoşlanır düşüncesiyle yapıyorsa o zaman saf bir maldır

• +1
Reactions: MogEater, Auchelius and pashanimair
kanka defender ve tabanlıkla fraudlayabilirsin bu arada 6 7 cm max ama yürüyemezsin bile öyle bi durum var
defenderın tabanları zaten gördüğün gibi şey cidden tekerlek gibi ve altı düz değil oval normal yürümek ve dengede durmak bile zor bi de tabanlıkla zor yürünür ama fraudlarsın saçlarla falan birlikte 170sen 178 gibi durursun 178 de yuvarla 180 çok fark ediceklerini sanmam insanlarn
@reanrao nun da arkadaşı böyle fraudluyodu diye biliyorum fraudlanır ama zorlanırsın
tabanlık kadar ezik birşey yok onu farkettim paylaço gibi gezecen ve eve gidince insanlar bunu farledecek ve seni ciddiye almayacaklar

• +1
Reactions: Zodiac

Users who are viewing this thread

Back