growthplatessss111
186 kürt htn
marlon tasakira gozler dizce close set mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bence yakisikli da anonim sekilde bu foruma gelse mtn ustu rating alsin iste o zaman su kosede gelip beni...bu adamda ne buluyolar la max mtn
Gozleri kucukmarlon tasakira gozler dizce close set mi
Yok amg chad bile degil@apo marlon hakkinda suan ne dusunuyon askiden adamlite diyodun
goz yerlesimi nasil onu diyom gozleri kucuk evetGozleri kucuk
Yok amg chad bile degil
Gozleri kucuk oldugu icin pfl to bizygo vs. unideal o yuzden de esr ipd de unidealgoz yerlesimi nasil onu diyom gozleri kucuk evet
Prime matt boomerı rate ne dersin max h htn diyorum benGozleri kucuk oldugu icin pfl to bizygo vs. unideal o yuzden de esr ipd de unideal
CL fln , motion'da oyle olan birisi htn olamazPrime matt boomerı rate ne dersin max h htn diyorum ben
Anladım rate bilgin benim kadar gelişmemiş anladığım kadarıyla düşüncem bu.CL fln , motion'da oyle olan birisi htn olamaz
matt bomer overrated ama cl de demeyinCL fln , motion'da oyle olan birisi htn olamaz
kesinlike ltn olabilir bence çenesi iyi sadecematt bomer overrated ama cl de demeyin
bu adamda ne buluyolar la max mtn
Güldümbence yakisikli da anonim sekilde bu foruma gelse mtn ustu rating alsin iste o zaman su kosede gelip beni...
Prime matt boomerı rate ne dersin max h htn diyorum ben
Harmonysi cok yuksekCL fln , motion'da oyle olan birisi htn olamaz
Htn oldugu kararina nereden vardin aq goster bi tane htn bak bakalim kim mogluyorAnladım rate bilgin benim kadar gelişmemiş anladığım kadarıyla düşüncem bu.
Eski formul o, bahsettigin %94-96 harmony formulunde cok az hesaplama var ve miscularity, features, dimorphism gibi seyler kullanilmiyocok yuksek
Evet oyle ama mesela matt boomer'in gozlerinin fikrimce en buyuk flaw'i lateral canthus'unun scleral ucgeni medial kanthus'u ile uyumsuz ve yuvarlak, daha keskin bi lateral canthus'u olsaydi miscularity'si ascendlerdi yalan yokTemplelar genis olunca pfl kotu duruor narrow olunca pfl cok iyi olmasa bile iyi duruor.
Bomer dan bahsetmiodumda genel olarak dediydim.Htn oldugu kararina nereden vardin aq goster bi tane htn bak bakalim kim mogluyor
View attachment 4721184
HTN
az daha yiyoduk rage baiti neys
Eski formul o, bahsettigin %94-96 harmony formulunde cok az hesaplama var ve miscularity, features, dimorphism gibi seyler kullanilmiyo
Eski formule gore benim harmony %78 amg
Evet oyle ama mesela matt boomer'in gozlerinin fikrimce en buyuk flaw'i lateral canthus'unun scleral ucgeni medial kanthus'u ile uyumsuz ve yuvarlak, daha keskin bi lateral canthus'u olsaydi miscularity'si ascendlerdi yalan yok
Canthal tilt'im ideal degil onu da 3-4 derece arttirmak istiyorum. Zaten inframalar implant'lar ile 1-2 derece yukari kalkacak bir de uzerine 3-4 derece eklenirse gozlerim tam istedigim konuma gelicekcanthopexy
never enough magduruCanthal tilt'im ideal degil onu da 3-4 derece arttirmak istiyorum. Zaten inframalar implant'lar ile 1-2 derece yukari kalkacak bir de uzerine 3-4 derece eklenirse gozlerim tam istedigim konuma gelicek
Yapcak bisi yok boyle yarram gibi duruyo, attigim fotolara bakma azcik kafayi yukari kaldirdik mi lateral canthus yuzunden bok gibi duruyonever enough magduru![]()
knk 2 szenn anal psl kavgası çıkarmaya çalıştımda pardonHtn oldugu kararina nereden vardin aq goster bi tane htn bak bakalim kim mogluyor
View attachment 4721184
HTN
Eski formul o, bahsettigin %94-96 harmony formulunde cok az hesaplama var ve miscularity, features, dimorphism gibi seyler kullanilmiyo
Evet oyle ama mesela matt boomer'in gozlerinin fikrimce en buyuk flaw'i lateral canthus'unun scleral ucgeni medial kanthus'u ile uyumsuz ve yuvarlak, daha keskin bi lateral canthus'u olsaydi miscularity'si ascendlerdi yalan yok
su cowlick yerini alsan daha iyi durmazmi senceYapcak bisi yok boyle yarram gibi duruyo, attigim fotolara bakma azcik kafayi yukari kaldirdik mi lateral canthus yuzunden bok gibi duruyo
Canthoplasty'den baska carem yooooqq
View attachment 4721220
Uzaktan daha da yarram gibi duruo neden bilmiom
Kaslarim yanlamasina zaten kisa, medial canthus tarafinda uzun olunca lateral'i kurtariyo bunu da alsam sik gibi kalcaksu cowlick yerini alsan daha iyi durmazmi sence
o bahsettigin sey cidden buyuj flaw henry cavilde de var ama hiç konuşulmuyorHtn oldugu kararina nereden vardin aq goster bi tane htn bak bakalim kim mogluyor
View attachment 4721184
HTN