kenssho
Iron
annem 1.74 falan babam da 1.74 civarı abim 1.77 1.78 ben 1.82 ifalanım cogunlukla beni anne tarafı aynı anneden dogma 2 kuzenime benzetirler tip göz 3 ümüzde olan özellikler sülalede cogu kimse de yok nerdeyse kuzenlerimden biri 1.90 biri 1.84 gezerken bizi kuzenimin arkadaşları kardeş falan sanıyordu kuzen diyen olmadı bize şuana kadar ben martta 18 olucam suana kadar boyum cok rahat daha fazla uzardı eminim ama ben 2.5 senedir asla rahat uyku cekmedim yani vucudum adam akıllı büyüme hormonu salgılayamadı ben buna cok eminim 4 5 gündür uykumu düzene sokmayı başarabildim gece 11 12 de uyuyorum genelde bunu saat 10. cekmeyi planlıyorum büyüme hormonu islevini tam olarak ne kadar sürede göstermeye baslar ve boyum uzar mı sizce ben uzıcagına inaniyorum cünkü genetik olarak cidden iyiyim sadece bazı seylerin farkında degildim asla erken uyuyan biri olmadım belki de 14 yasımdan beri uyku duzenim yok düzenim yok dediğim ciddili şekikde yoktu hep gece 4 4.30 en kötü 3 te uyurdum yorumlarınızı bekliyorum