MAXILLA XD

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
olm hani irlde insanlar maxillaya yan profile fln dikkat etmiyordu sınıfta bi çocukta maxilla retrusion ve ileride mandibula var (benim mandibula da geride over amk neyse) çocuğa aydede diyip yan profiliyle dalga daşşak geçiyolar çocuk bpyi keşfetmesin diye yalandan yakısıklı adam olum hadi uzatmayın fln yapıp konuyu geçtim çok üzücü ak

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: churmaxxed, Auchelius, pashanimair and 8 others
olm hani irlde insanlar maxillaya yan profile fln dikkat etmiyordu sınıfta bi çocukta maxilla retrusion ve ileride mandibula var (benim mandibula da geride over amk neyse) çocuğa aydede diyip yan profiliyle dalga daşşak geçiyolar çocuk bpyi keşfetmesin diye yalandan yakısıklı adam olum hadi uzatmayın fln yapıp konuyu geçtim çok üzücü ak
Ortodonti (bluepilled şekilde) ile halledilir ya hafiften konuşsan belki anlar azıcık (çocuğun refah durumuna göre bunu yap bence)

• +1
  • So Sad
Reactions: Auchelius, pashanimair and Duck Eats Bagel
Ortodonti (bluepilled şekilde) ile halledilir ya hafiften konuşsan belki anlar azıcık (çocuğun refah durumuna göre bunu yap bence)
12 yaşındaysan dediğin olur. Ünide okuyan adam a eliyatsız düzeltemez

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: Auchelius, Kayra139, pashanimair and 2 others
Senin bana attığın side fotoda maxillan pek reccesed değildi amk hatta ortalama üstüydü

• +1
  • Hmm...
Reactions: IlI, Auchelius, pashanimair and 2 others
12 yaşındaysan dediğin olur. Ünide okuyan adam a eliyatsız düzeltemez
Alakası yok, yakınımızda overbite mi underbite mi ne vardı hatırlıyorum diş teli ile düzelltiler yaşı 19-20 falandı

• +1
  • Hmm...
  • Woah
Reactions: Auchelius, Kayra139, pashanimair and 3 others
Alakası yok, yakınımızda overbite mi underbite mi ne vardı hatırlıyorum diş teli ile düzelltiler yaşı 19-20 falandı
Overjet derecesine göre openbite vb. "dişsel" vakalar, yaş fark etmeksizin rahatlıkla invisalign veya tel tedavisi ile düzeltilebilir. ek olarak tel tedavisi -özellikle damon braketler-, şeffaf plağa göre her halükarda çok daha verimli ve ucuz.

Last edited:
  • +1
Reactions: Auchelius, Kayra139, pashanimair and 1 other person
Overjet derecesine göre openbite vb. "dişsel" vakalar, yaş fark etmeksizin rahatlıkla invisalign veya tel tedavisi ile düzeltilebilir. ek olarak tel tedavisi-özellikle damon braketler-, şeffaf plağa göre her halükarda çok daha verimli ve ucuz.
evet kısacası çocuğa ucundan tüyo verebilirsin çok üzüldüğünü görüyorsan
@IlI

• +1
  • Love it
Reactions: IlI, Auchelius, pashanimair and 1 other person
Senin bana attığın side fotoda maxillan pek reccesed değildi amk hatta ortalama üstüydü
o direkt tamamen side değilmiş bide benim upper maxilla sıkıntı (under eye , cheekbone) alt taraf okey

xiaomi kullanıyo agam

• +1
Reactions: Kayra139
güzel kardeşimize trimax parası toplayalım hayrımız dokunsun

• JFL
Reactions: IlI
  • JFL
Reactions: churmaxxed and Auchelius

Users who are viewing this thread

Back