pashanimair
drug addict
Amk çok kestim kanıyor durmuyor söylemeye çekiniyorum aileye napayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bak kanka ilk önce kendinin mal bir angut olduğunu asla unutma ve git bir pamuğa kolanya/alkol vb. şey dök gözüne sakın değdirme kestiğin yeri sterilize et bide umarım kestiğin aleti sterilize etmişsindir gözünü kesmeden önceAmk çok kestim kanıyor durmuyor söylemeye çekiniyorum aileye napayım
meyve bıçağıyla kestim direk biraz azaldı kanamasıbak kanka ilk önce kendinin mal bir angut olduğunu asla unutma ve git bir pamuğa kolanya/alkol vb. şey dök gözüne sakın değdirme kestiğin yeri sterilize et bide umarım kestiğin aleti sterilize etmişsindir gözünü kesmeden önce
Pinterest diy proje mi yapiyon orspucocu sizin yuzunuzden foruma engel gelcek PUAHAAHAHANSMSMAKSOSOmeyve bıçağıyla kestim direk biraz azaldı kanaması
advanced tırnak makasının yanında içini almak için şey oluyo ya sivrilt onla yaparsınNasil becerdin bende kesinlikle keseceğim bıçak bakıyorum meyve bıçağıyla yapmam
Düzeldi mi gözde sorun var mihortlatmayın lannn
Yapta sonuçlarını yazıver bemimde aklımdaydıDüzeldi mi gözde sorun var mi
geçmedi iyileştikçe bidaha kesiyorum pozitif tilt hunter eyes veriyor acheron gibi oluyorumDüzeldi mi gözde sorun var mi
Birkac sey var kafamda onlari yapayim birde goz kalemi ile belli olmayacak sekilde yapmayı deneyecegim eger hala iyi durmazsa az bişey kesicem @NoxInfernum çok güzel kesmişti gelince bilgi alicam ondanYapta sonuçlarını yazıver bemimde aklımdaydı
Faustian spirit sana güveniyorumBirkac sey var kafamda onlari yapayim birde goz kalemi ile belli olmayacak sekilde yapmayı deneyecegim eger hala iyi durmazsa az bişey kesicem @NoxInfernum çok güzel kesmişti gelince bilgi alicam ondan
Kes ama yayin ac dc den meyve bıcagiyla da yapmayine mi kessem
bildiğim yoldan şaşmam benKes ama yayin ac dc den meyve bıcagiyla da yapma
Meyve bıçağıyla yapma ama bu sefer, sana daha güçlü bir şeyler lazım mesela cımbız olabilir.yine mi kessem
geçmedi iyileştikçe bidaha kesiyorum pozitif tilt hunter eyes veriyor acheron gibi oluyorum

doktora gitmekAmk çok kestim kanıyor durmuyor söylemeye çekiniyorum aileye napayım
thread yapmak
ölme karabaşbi insan kendine bunu niye yaparki geçmiş olsun
Aminakodugum meyve bicagi ile niyw kesiyon sanki antrikottan yag ayiriyor oropxcocugmeyve bıçağıyla kestim direk biraz azaldı kanaması
Dostum antrikottan yağ meyve bıçağıyla ayrılmaz kiAminakodugum meyve bicagi ile niyw kesiyon sanki antrikottan yag ayiriyor oropxcocug
Ben nester ile bile ayiririmDostum antrikottan yağ meyve bıçağıyla ayrılmaz ki
amk sunun aynisini ben yazip atmistm onceki hesapta bu kdr hit almamistiAmk çok kestim kanıyor durmuyor söylemeye çekiniyorum aileye napayım
epic thread hocam ama buamk sunun aynisini ben yazip atmistm onceki hesapta bu kdr hit almamisti