D
Deleted member 98741
fuck my baka life
israillilerin subda takiliyo ibranice biseyler yaziyo beyler ayaginizi denk alın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Chad smv ordan geliyor demekisraillilerin subda takiliyo ibranice biseyler yaziyo beyler ayaginizi denk alın
yahudilik kandan geçiyo kardeşim mediums chad yahudi seçilmiş kişi@Mediums yahudi olma guide yada moneymaxx guide gelir mi
Yahudi chad
peki sen neden musevi subundaydınisraillilerin subda takiliyo ibranice biseyler yaziyo beyler ayaginizi denk alın
statüm var fln diyoduChad smv ordan geliyor demek![]()
Sadece dili biliyorum ama Yahudileri ne sevdiğimi söyleyebilirim ne de herhangi bir nefret beslediğimi.israillilerin subda takiliyo ibranice biseyler yaziyo beyler ayaginizi denk alın
Bana benziyorView attachment 4548617@Mediums Doxx
bu adam niye herşeyi biliyo amk mossad tarafından özel eğitildiği çok belliSadece dili biliyorum ama Yahudileri ne sevdiğimi söyleyebilirim ne de herhangi bir nefret beslediğimi.
Bana benziyor
Im pakistani, can i get turkish wife i love türkiye we brother nationbu adam niye herşeyi biliyo amk mossad tarafından özel eğitildiği çok belli

kill yourself pajeet faggotIm pakistani, can i get turkish wife i love türkiye we brother nation![]()
Why you mean we are brothers i love turkiye and want turkish wifekill yourself pajeet faggot

Ya biri teolog filan olmadığı sürece niye İbranice öğrenmekle uğraşsın yalan söyleme abi loncaya nası katılrım onursal yahudi olurimSadece dili biliyorum ama Yahudileri ne sevdiğimi söyleyebilirim ne de herhangi bir nefret beslediğimi.
Bana benziyor
10 pakistani girl for 1 gypsy from turkiye come brother come tradeWhy you mean we are brothers i love turkiye and want turkish wife![]()
Orada yaşadım maalesefYa biri teolog filan olmadığı sürece niye İbranice öğrenmekle uğraşsın yalan söyleme abi loncaya nası katılrım onursal yahudi olurim
niye maalesefOrada yaşadım maalesef
Nordic olduğu icin racial rivalryniye maalesef
İstediğim bir şey değildi mecburiydi çünkü.niye maalesef
İfşalandık
Masal yazarı olsan ameliyat paranı çıkarırsın aslındaBabası mason milyarder ve İsrailde yasadi çocukluğunu Türk mason loncasi yüksek rütbeli birisinin çocuğu![]()