Mega forward growth ve chintuck informationu

D

Deleted member 114712

Iron
1- Elinle kafanın arkasındaki çıkıntıdan kafanı öne doğru ittirmeye çalış , Bunu yaparken boynunu geriye doğru ittir.
2- Havluyu veya dişlerinizin geçeceği başka bir şeyi al ve sertçe ısır , bunu yaparken havluyu ileriye doğru çek ve kafanı arkaya doğru ittir.

Bu yöntemi 2 ay aralıksız her gün 30 dakika ile 2 saat yapmanız gerekiyor çünkü ileri büyümenin en fazla olduğu zaman ilk 2 aydır. Daha sonra pekiştirmek için aynı postürde boynunuzu hareket ettirerek kalabilirsiniz. Ve 6 ay tamamlayana kadar düzenli aralıklarla devam ettirin.
ÖNEMLİ: Bunu yaparken orthodontic facemask kullanma şansınız var ise bununla beraber yapın. Maximum 19 yaşında olmanız gerekiyor.

• Woah
  • +1
Reactions: lagrange10 and Ashoimex
bunu yaparken kapınızı kilitlemeyi ve perdeyi çekmeyi unutmayın (y)

• +1
  • JFL
Reactions: IBlameMyRamus, maarda, Peter Steele and 4 others
1- Elinle kafanın arkasındaki çıkıntıdan kafanı öne doğru ittirmeye çalış , Bunu yaparken boynunu geriye doğru ittir.
2- Havluyu veya dişlerinizin geçeceği başka bir şeyi al ve sertçe ısır , bunu yaparken havluyu ileriye doğru çek ve kafanı arkaya doğru ittir.

Bu yöntemi 2 ay aralıksız her gün 30 dakika ile 2 saat yapmanız gerekiyor çünkü ileri büyümenin en fazla olduğu zaman ilk 2 aydır. Daha sonra pekiştirmek için aynı postürde boynunuzu hareket ettirerek kalabilirsiniz. Ve 6 ay tamamlayana kadar düzenli aralıklarla devam ettirin.
ÖNEMLİ: Bunu yaparken orthodontic facemask kullanma şansınız var ise bununla beraber yapın. Maximum 19 yaşında olmanız gerekiyor.
havlu dişleri bozuyor ben 1 ay yaptım dişler at dişi gibi öne doğru eğildi
onun dışında az da olsa ise yaradı

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak

• +1
  • JFL
Reactions: IBlameMyRamus, Deleted member 114712, lagrange10 and 1 other person
havlu dişleri bozuyor ben 1 ay yaptım dişler at dişi gibi öne doğru eğildi
onun dışında az da olsa ise yaradı
çenen genişliyor ondan knk diş teli kullansan iyi olur çünkü damak plakan geniş ise dişler serbest kaldığınden şeklinin bozulması çok olağan ramirezinki de genişti dişlerin halini biliyorsun onda her ne kadar sağlıksız dişte olsa bence genişlikte etkili
ben 14 yaşında başladım ara ara kullandım bundan mı oldu bilmiyorum ama damak plakam çok geniş bununda payı vardır illa

bu herifinde her bok hakkında videosu var

Last edited:
  • +1
Reactions: lagrange10
çenen genişliyor ondan knk diş teli kullansan iyi olur çünkü damak plakan geniş ise dişler serbest kaldığınden şeklinin bozulması çok olağan ramirezinki de genişti dişlerin halini biliyorsun onda her ne kadar sağlıksız dişte olsa bence genişlikte etkili
ben 14 yaşında başladım ara ara kullandım bundan mı oldu bilmiyorum ama damak plakam çok geniş bununda payı vardır illa

Bende kullandım la bunu 14 yasında 1 ay sonra ön dislerim sallandı bıraktım

• JFL
  • +1
Reactions: angrybirds, Ashoimex and Dathomirian Zabrak
cope

• +1
Reactions: Ashoimex
bir sik degismicek

bruksizm final boss mu yaratmaya calisiyon aminoglu

Bende kullandım la bunu 14 yasında 1 ay sonra ön dislerim sallandı bıraktım
masiter kasına en iyi gelen şey bu sakız cope sürekli çiğnemek çene için sağlıklı değil bu 5dakikanı alıyor ama diş etlerin sağlam değilse kullanmayın veyahut şekilsel üst üste binen dişiniz falan varsa biri kesin düşer benim dişi doktor alcaktı bunun sayesinde düştü üst üste binen diş 😂

Bunu kullanan arkadaşım vardı ön dişlerinin şekli bozulmustu eşek ağzı gibi açılmıştı öne doğru

Domalmayi bırak lan her yazdığımı okuyor musun khpe dolu Estrogen bombası defol
IGNORED
FNOIUWERNCUIOWNRGWRIUEGHNOIUFDJSNGWUJTERNGWIORETBNHTWRIUHNWRTUHWTRNUIHTWRNHNJOWTIRHNOIRGJEWOHNREWTHRTW

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Doğru diyorsun

Kullanmaya değer mi sence 18 yaşındayim zaten bu saatten sonra öne doğru büyüme olmaz bence
kanka ramusun uzunsa ve gıdık varsa kullan derim çünkü gıd8k eritip ramus belirginleştirmede bunun üstüne şey görmedim ama çene yapını aşırı iyileştirmez masiter genişletip yüzünü daha geniş gösterir

• +1
kanka ramusun uzunsa ve gıdık varsa kullan derim çünkü gıd8k eritip ramus belirginleştirmede bunun üstüne şey görmedim ama çene yapını aşırı iyileştirmez masiter genişletip yüzünü daha geniş gösterir
Ramusum çok kısa gıdık yok

bölgesel yağ yakımı yapamaz masseter çalıştırır fakat ön dişlerine verdiğin zarara değmez

• +1
bölgesel yağ yakımı yapamaz masseter çalıştırır fakat ön dişlerine verdiğin zarara değmez
gıdık eritiyor kanka yağ oranin yuksekse zaten etkili olmaz ama skinnyfat cinsinden birşeysen kendin dene gör kullandım etkili oldu kullanmadım gıdığım çıktı tekrar kullandım tekrar etkili oldu
3 gündür kullanmıyom mesela

IMG 20250105 190517 617

• +1
gıdık eritiyor kanka yağ oranin yuksekse zaten etkili olmaz ama skinnyfat cinsinden birşeysen kendin dene gör kullandım etkili oldu kullanmadım gıdığım çıktı tekrar kullandım tekrar etkili oldu

View attachment 3407033
Chewing midface'i siker atar amk chewing yapmayın siz cro-magnid değilsiniz.

View attachment 3407033
knk gıdın hyoid kemiğin ve yağ oranınla alakalı psikolojik aynada sana öyle geliyordur birde o jawline topu baya zararlı ön dişlere

• +1
Chewing midface'i siker atar amk chewing yapmayın siz cro-magnid değilsiniz.
ne konudan siker uzatır mı?

• +1
mewing babadır

Recessedcel olursunuz lefortcel olursunuz kardeşlerim yapmayın.
bende hiç birisi yok bence dediklerin cope knk hafifinden horse midface vat ama oncedende boyleydim

bende hiç birisi yok bence dediklerin cope knk hafifinden horse midface vat ama oncedende boyleydim
Chewinge devam eyle son testo spurtunda maxillan recessedleşecek.

• +1
Reactions: angrybirds
  • +1
Reactions: Deleted member 114712
Senin çene ve maxilla recessed amk eskiden side profil vardı pfpde

• +1
Reactions: Deleted member 114712

View attachment 3407033
adın ne birine benzettim

View attachment 3407464burun büyük benim ondan recessed duruyor çene
burnunun büyük durma sebebi maxilanın recessed olması kral çeneninde geri olma sebebi aslında çenenin değil mandible kemiğinin maxilla ile paralel birşekilde geri olmasından kaynaklı.Senin side benimkine benziyor türkmen olma ihtimalin yüzde kaç?

burnunun büyük durma sebebi maxilanın recessed olması kral çeneninde geri olma sebebi aslında çenenin değil mandible kemiğinin maxilla ile paralel birşekilde geri olmasından kaynaklı.Senin side benimkine benziyor türkmen olma ihtimalin yüzde kaç?
kanka bizim kökler kayılara dayanıyor kayıların bi kısmı kürt avşar kısmı kürt yani 😢

kanka bizim kökler kayılara dayanıyor kayıların bi kısmı kürt avşar kısmı kürt yani 😢
kayılar oğuz değilmi işte mongol kafatası bizim çenemiz genetik olarak geride maxillamızdan kaynaklı çeneyi öne almak için tek çare bsso maxilla içinde lefort 2

kayılar oğuz değilmi işte mongol kafatası bizim çenemiz genetik olarak geride maxillamızdan kaynaklı çeneyi öne almak için tek çare bsso maxilla içinde lefort 2
ben kendime surgery gerek görmüyorum ya sakal bıyık bırakınca düzeliyor kanka zaten bence low ltn falan değilsen engelin falan yoksa ascend için ameliyat çok gereksiz maxlanacak başka noktalar var

@trabzonlu31

ben kendime surgery gerek görmüyorum ya sakal bıyık bırakınca düzeliyor kanka zaten bence low ltn falan değilsen engelin falan yoksa ascend için ameliyat çok gereksiz maxlanacak başka noktalar var
Haklısında çenem hakkında aşırı özgüvensizin okadar geride değil ama çok istiyorum ileri aldırmak

• +1
Reactions: angrybirds
Haklısında çenem hakkında aşırı özgüvensizin okadar geride değil ama çok istiyorum ileri aldırmak
ben senin ceneyi hatirliyom benimkinden cok daha iyi
onden sivilceleim de gozukmedigi icin high mtn side hem chin recessed hemde akneler gozukuyo solid ltn amk
genioplastinin 5-6k olmasi bazen aklima geliyo cok saglam lifefuel boyle bisey icin 6k dolar bisey degil gibime geliyo

ben senin ceneyi hatirliyom benimkinden cok daha iyi
onden sivilceleim de gozukmedigi icin high mtn side hem chin recessed hemde akneler gozukuyo solid ltn amk
genioplastinin 5-6k olmasi bazen aklima geliyo cok saglam lifefuel boyle bisey icin 6k dolar bisey degil gibime geliyo
Kanka genio herzaman çeneni öne almaz mandibleın gerideyse yine recessed kalırsın o yüzden bsso şart

Users who are viewing this thread

Back