MENTAL ASCENSION GUIDE

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
1743012301957

Mental Nedir?

Mental sizin sosyal durumlarda nasil davrandiginiz ve insanlar tarafindan nasil karsilandiginizi etkileyen ana faktorlerden biridir, dis gorunuse kiyasla gelistirilmesi ve fraudlamasi cok kolaydir.

1743012436847
(pic unrelated)

Mentali Guclu Uye Ornekleri
@Zodiac (NT ve Zeki)
@kadın düşmanı (Stratejik Zekaya Sahip)
@harundogruyol (Sonuc Odakli)

Mentali Guclu Olmayan Uye Ornekleri
Menas(forumu biraktigi icin taglemiyorum, gooner ve recessed ayni zamanda subforumdaki en low iq'ye sahip olmasi ile taninir)
@nmn14 (Menas'in 1 kademe ustunde zekaya sahip, elini prize sokmamaya yetecek zeka seviyesi diye tanimlanir)

Mental Nasil Guclendirilir
Mental oncelikle sizin komfor alaninizin disi durumlarda disariya verdiginiz itibar acisindan cok onemlidir. Bu nedenden dolayi size uzun vadede sorun cikartmayacak ortamlarda komfor alaninizin disina cikin. @tiredman ve @Buddymaxxer bu tarz seyleri cope olarak gormektedirler fakat cogunluk icin(genelde mtn ve ustu) en efektif yontem budur. Bunun amaci sosyal anksiyete diye adlandirilan ve tarihteki en buyuk cope olan mentalcelligi yenmektir. Biraz toplum icine cikin ve kendinize chad/stoic berke bu durumda ne yapardi diye sorun ve onu uygulayin eger basarisiz olursan ya tipiniz cok kotudur ya da dusunme sekliniz yanlistir.
1743012986473

Yapilmamasi Gerekenler

Kendinizden emin degilseniz(ozguven eksikligi vb.) oncelikle bu threadi okuyun: Body dysmorphia (BDD)
Her zaman bakimli ve temiz gorunun menas veya recai gibi icine bosaldiginiz donunuzla sokaga cikmayin.

Aktif olarak tipinizi duzeltmek icin caba harcayin hem ozguveniniz hem de itibariniz iyilesmeye baslayacaktir.(menas gibi olmayin 5 ay once attigi resmin uzerinden 1 yil gectigini iddia edip 7/24 forumda/hentai sitelerinde dolasip recessioni kapadigini iddia ediyor)

Sizi ucube gibi gostericek davranislardan kacinin.(Ozellikle @xlegend mentalin yasindan dolayi gucsuz dostum, cheek bitingi birak millet seni zorbalarsa gittikce NT olma sansin azalir ve menas ya da nmn14 gibi birine donersin) Bu davranislarin arasina yanak isirma ve goz kisma gibi fraudlar girmektedir. Normal insanlar bunlari garip karsilayacak ve sizi alay konusu haline getirecektir.

Sonuc

Dedigim gibi bundan kurtulusunuzun tek caresi cekingenliginizin uzerine gitmeniz(mtn ve ustu icin gecerli, altindaysaniz once bi dis gorunusunuzu duzeltin yoksa normal karsilanmazsiniz) etrafinizdaki hiyerarsiye uymanizdir. Eger sosyal statusu sizin ustunuzde olan birisi bir sey diyorsa ona katilmaniz, katilmayacaksanizda marjinal bir orospu cocugu gibi gozukmemeye dikkat etmeniz lazim.

• +1
  • Hmm...
  • WTF
Reactions: Сигма Бой, Kayra139, Zagro and 3 others
Mentali Guclu Uye Ornekleri
@
Zodiac
@Zodiac (NT ve Zeki)
NT değilim ama fraudlayabiliyorum
Biraz toplum icine cikin ve kendinize chad/stoic berke bu durumda ne yapardi diye sorun ve onu uygulayin eger basarisiz olursan ya tipiniz cok kotudur ya da dusunme sekliniz yanlistir.
çok doğru demişsin kral konfor alanından çıktıkça mental düzelir zihin gerçeklik ile hayal dünyasındaki farkı anlar tek çözümü budur.
10/10 thread:blackpill:

• +1
  • WTF
Reactions: Сигма Бой, Kayra139 and TrustMeBro
weak mental update: @menas mentalinin ne kadar geride ve ne derecede low iq biri oldugunu tekrar kanitladi ve tr subforumunu birakmasi ile ilgili 2 thread acmasinin uzerinden 30 saat gecmeden foruma geri dondu :lul::ROFLMAO:

• Hmm...
  • WTF
Reactions: Сигма Бой and menas
Fuck you for making a title in English and writing in another language

• +1
  • Love it
Reactions: Сигма Бой and menas
Fuck you for making a title in English and writing in another language
it's in the turkish subforum retard, ``mental`` is also a word used in turkish that was taken from english so doesn't really matter does it?

• JFL
Reactions: Сигма Бой
Mentale cope demiyorum kesinlikle mental hastalıklar çok kötüdür ama tek başına bir şey ifade etmiyor. Mental, dış uyaranlara ve çevreyle etkileşimimizin sonucunda gelişen şeyler, iyi sosyal deneyimler beynimizi ve sosyal davranışımızı, topluma aidiyet duygumuzu geliştirirken kötü deneyimler ise bizi sosyallikten kaçınmaya, gelişim döneminde olumsuz şartlara adapte olmamıza neden oluyor. Benim mental olarak çektiğim sorunlar başta otizm ondan sonra sosyal anksiyete. Otizm doğuştan beri vardı okuma yazmayı geç çözdüm, sosyal olarak tam uyum sağlayamadım, çok sınırlı sosyal davranışlarım var ve hayatım boyunca arkadaşım çok az oldu ve yeni kişilerle pek tanışamadım. Şimdilik bu kısım nörogelişimsel bir zihinsel problem asıl olay burada başlıyor NT olmadığınız veya garip/çirkin gözüktüğünüz için normielerin ve foidlerin küçümseyici dalga geçici sinir bozucu davranışlarına maruz kalırsınız bu da beyninizin sosyalliği tehlike olarak görmesine yol açar kendinizi izole edersiniz. Yukarıda @TrustMeBro nun dediği gibi Zorbalandıysanız NT olma ihtimaliniz azalır, sinir sistemi çok kötü bir şekilde bozulabilir. Benimde 15 yaştan sonra beynime yeni aktarılan hormonlar sonrasında mental sorunlarım tavan yaptı, geçmişte ebeveynlerin yaşadığı korkular,kaygılar epigenetik olarak işlenip size aktarılabiliyor. Bende bu sorunlar sarmallanıp aşılamayacak duruma geldi. Görünüşümü iyileştirip özgüven kazanmam son çare sanırım çünkü güven duygusunun bir yerden gelmesi gerekiyor.

• +1
  • WTF
  • JFL
Reactions: Сигма Бой, TrustMeBro and Deleted member 136656
Mentale cope demiyorum kesinlikle mental hastalıklar çok kötüdür ama tek başına bir şey ifade etmiyor. Mental, dış uyaranlara ve çevreyle etkileşimimizin sonucunda gelişen şeyler, iyi sosyal deneyimler beynimizi ve sosyal davranışımızı, topluma aidiyet duygumuzu geliştirirken kötü deneyimler ise bizi sosyallikten kaçınmaya, gelişim döneminde olumsuz şartlara adapte olmamıza neden oluyor. Benim mental olarak çektiğim sorunlar başta otizm ondan sonra sosyal anksiyete. Otizm doğuştan beri vardı okuma yazmayı geç çözdüm, sosyal olarak tam uyum sağlayamadım, çok sınırlı sosyal davranışlarım var ve hayatım boyunca arkadaşım çok az oldu ve yeni kişilerle pek tanışamadım. Şimdilik bu kısım nörogelişimsel bir zihinsel problem asıl olay burada başlıyor NT olmadığınız veya garip/çirkin gözüktüğünüz için normielerin ve foidlerin küçümseyici dalga geçici sinir bozucu davranışlarına maruz kalırsınız bu da beyninizin sosyalliği tehlike olarak görmesine yol açar kendinizi izole edersiniz. Yukarıda @TrustMeBro nun dediği gibi Zorbalandıysanız NT olma ihtimaliniz azalır, sinir sistemi çok kötü bir şekilde bozulabilir. Benimde 15 yaştan sonra beynime yeni aktarılan hormonlar sonrasında mental sorunlarım tavan yaptı, geçmişte ebeveynlerin yaşadığı korkular,kaygılar epigenetik olarak işlenip size aktarılabiliyor. Bende bu sorunlar sarmallanıp aşılamayacak duruma geldi. Görünüşümü iyileştirip özgüven kazanmam son çare sanırım çünkü güven duygusunun bir yerden gelmesi gerekiyor.
IMG 2813

• WTF
Dedigim gibi tipine bagli olarak alabilecegin approachi yukarida belirttim bence sen kendinde kafanda cok buyuttugunun farkindasin. Milletin ne dedigine onem vermeyerek sosyal iliskiler kurmayi denemeye zorlamalisin kendini. Bunu senin kendin icin en az riskli buldugun ortamda yap

• WTF
39e

• JFL
Reactions: recai iskender