Mentalcel olmam

O

oguzk

Iron
Ortalamanın biraz üstü boy ve mtn tipime rağmen 3-4 kız bana ilgi gösterdi ancak ben çekindiğim ve flört etmeyi bilmediğim için ya bir daha karşılaşamadık ya da başkasına gittiler.

Mesela kız vardı bana gözlerin güzel dedi ya da başka kız 2-3 sefer gülümsedi ama doğru düzgün muhabbet bile açamadım sonuc olarak hala kız arkadaşım yok.

Bunun sebebi biraz da cocukluga dayanıyor
Çocuklukta kısa ve sıskaydim erkekler disladi -çoğunlukla- kızlarla da bir iletişimim olmadi. Şimdi boyum uzadı cok iyi -yaşıma ve çevreme göre- vücudum var yüz toparladı ama hala bundan muzdaripim
Nasıl bunu yenip kızlarla iyi bir şekilde flört etmeye başlarım

Kızlar da özellikle turkiyede çoğu şeyi erkekten bekliyorlar kendileri pek adım atmıyorlar ya da bir yere kadar

Last edited:
  • JFL
Reactions: elemanzelvadre
Do you mean medications for anxiety etc?
yes i'm on 3 medications, take it up with a psych an try to hop on a medication that will benefit you.

yes i'm on 3 medications, take it up with a psych an try to hop on a medication that will benefit you.
I think my stiation isn't that bad. So any doctor probabaly wont give me any drugs. I just need good tips.

I think my stiation isn't that bad. So any doctor probabaly wont give me any drugs. I just need good tips.
Blind leading blind, best bet is to start trying dating apps an get comfortable texting etc, then move on to approaching irl once u get comfortable over apps. Another thing would be spending time with your family incase u are recluse/socially inept.

Blind leading blind, best bet is to start trying dating apps an get comfortable texting etc, then move on to approaching irl once u get comfortable over apps. Another thing would be spending time with your family incase u are recluse/socially inept.
Thank bro

• +1
Reactions: Schizotypalcel
Kızlar da özellikle turkiyede çoğu şeyi erkekten bekliyorlar kendileri pek adım atmıyorlar ya da bir yere kadar

La ogliim 100 kez anlattık bunları errrkek adam olarak ilk adımı sen atıcan piyasaya kendini sokucan amk karrrı gibi oturup bekleyip kızlar gelsin sikimi yalasın diye beklemek dünyanın hiç bir yerinde yok jordan chico değilsen. Boyun ort üstü tipinde mtn incel mentalcel bokcel fakecel olma lüksün zaten yok. redpillden kastım oyununu ve sosyal becerilerini geliştir halledersin kendi dengindeki kadınlara yürü sosyal ortam yarat cart curt bu kadar. Şu statslara sahip olup bp yutmayın olacağı varsada olmaz

Last edited:
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, ER enjoyer, maarda and 1 other person