Mentalcel olmanin ve nt olmamanin sebebi tipinin kötü olmasi değil

htnesmaxxing

htnesmaxxing

Banned
Bunu okuyorsan bil ki turkiyede en kötü ortalamasin trde ortalama altı eleman sayısı 5i geçmiyor burda. Konumuza gelelim:
Doğduğundan beri ailen tarafından ya ilgi görmedin bir kenara atıldın bu yüzden hayat hakkında ailenden alman gereken bilgi ve egitimi alamadin ve hayata hazırlıksız 1-0 geriden başladın 1. Eğitim aileden alınır.
Ya da ailen seni el bebek gül bebek simp oğlu simp olacak şekilde ozguvensiz bir bicimde yetistirdi ve zihnini hayat hakkinda yalan dolan bilgilerle doldurup durdu Ozellikle dindar aileler yapar bunu bu da senin ozguvenini düşürdü topluma uyum saglamani zorlastirdi yani NT OLAMAMANİ sagladi. Benim durumum ikincisi fakat cogunuzun birinci olduğunu düşünüyorum

BU DURUMA ÇÖZÜM: YOK
Maalesef dostlar chad olsanız bile bu sorunlar karşınıza çıkacak ve buna bir çözüm bulamayacaksınız

OKUMAYA USENENLER İCİN:
Seni siken şey tipin değil, ailen konunun özeti tek cümlede

• +1
Reactions: Peter Steele, ER enjoyer, Mehmet Arga and 3 others
@StuntmanMike
@maarda
@Peter Steele
@byvw

• +1
Reactions: Peter Steele
Ya da ailen seni el bebek gül bebek simp oğlu simp olacak şekilde ozguvensiz bir bicimde yetistirdi ve zihnini hayat hakkinda yalan dolan bilgilerle doldurup durdu
@ER enjoyer bunu okuyunca saniyesinde aklıma sen geldin aq

geçiçi citol 20 mg artı irade kontrolü ile az buz inhib düşürebilirsiniz btw ama ntlik düşmez mesela ben bir kızla çıkma şansı buldum bu süreç içinde bir kaç kızla flört ettim fasa fiso ahiçbiriyle başarılı olmadı çünkü her nekadar low inhib olsamda hala nt değilim brutal

• JFL
Reactions: gargomel
geçiçi citol 20 mg artı irade kontrolü ile az buz inhib düşürebilirsiniz btw ama ntlik düşmez mesela ben bir kızla çıkma şansı buldum bu süreç içinde bir kaç kızla flört ettim fasa fiso ahiçbiriyle başarılı olmadı çünkü her nekadar low inhib olsamda hala nt değilim brutal
Benim sclite dediğim kizla kurdugun iki cümle bile belli etti onu ztn. Genel hareketlerin zaten belli ediyodu bu kafamda bitirdi

NT olmasam bile HTN olduğumdan problem yok. JFL.

• +1
Reactions: gargomel and elemanzelvadre
NT olmasam bile HTN olduğumdan problem yok. JFL.
Ne dusunuyon bu yazi hakkinda diye etiketledim nt olup olmadığın hakkında bi bilgim yok. Ayrica nt olmayan bir htn de sıkıntı çeker chad bile çeker. Nt is law

• +1
  • JFL
Reactions: gargomel and Ashoimex
nt ne demek?

inhib ne demek?

nt ne demek?

inhib ne demek?
NOrmalde ugrasmazdim da acikliyim greylerde öğrensin
Nt neurotypical demek yani uç karakteristik absürt kişilikleri olmayan toplumla rahat bi şekilde karışan insan
Inhib inhibitiondan geliyor sosyal inhibition bir durumdan bilinçli veya bilinçaltı olarak kaçınmaktır mesela bir kıza açılmak gibi
High inhib dedigimiz kisilerde bu durum yuksek oldugu için hayatlarında çogu şeyden eksik kalırlar
Low inhibler ise daha rahat kafasına takmadan yaşar hayatı
Rep atin

Last edited:
  • +1
Reactions: gargomel and travisbickle
NOrmalde ugrasmazdim da acikliyim greylerde öğrensin
Nt neurotypical demek yani uç karakteristik absürt kişilikleri olmayan toplumla rahat bi şekilde karışan insan
Inhib inhibitiondan geliyor sosyal inhibition bir durumdan bilinçli veya bilinçaltı olarak kaçınmaktır mesela bir kıza açılmak gibi
High inhib dedigimiz kisilerde bu durum yuksek oldugu için hayatlarında çogu şeyden eksik kalırlar
Low inhibler ise daha rahat kafasına takmadan yaşar hayatı
Rep atin
eyvallah usta

• +1
Reactions: yuda
Bunu okuyorsan bil ki turkiyede en kötü ortalamasin trde ortalama altı eleman sayısı 5i geçmiyor burda. Konumuza gelelim:
Doğduğundan beri ailen tarafından ya ilgi görmedin bir kenara atıldın bu yüzden hayat hakkında ailenden alman gereken bilgi ve egitimi alamadin ve hayata hazırlıksız 1-0 geriden başladın 1. Eğitim aileden alınır.
Ya da ailen seni el bebek gül bebek simp oğlu simp olacak şekilde ozguvensiz bir bicimde yetistirdi ve zihnini hayat hakkinda yalan dolan bilgilerle doldurup durdu Ozellikle dindar aileler yapar bunu bu da senin ozguvenini düşürdü topluma uyum saglamani zorlastirdi yani NT OLAMAMANİ sagladi. Benim durumum ikincisi fakat cogunuzun birinci olduğunu düşünüyorum

BU DURUMA ÇÖZÜM: YOK
Maalesef dostlar chad olsanız bile bu sorunlar karşınıza çıkacak ve buna bir çözüm bulamayacaksınız

OKUMAYA USENENLER İCİN:
Seni siken şey tipin değil, ailen konunun özeti tek cümlede
ne zaman banlandi bu