mesajımı görür müsün bilmiyorum ama

kurdistan

kurdistan

whitemonster06
Senual görür müsün bilmiyorum ama önündeki yaşlı user’lara çok dikkatli olman lazım."Zuffster" rumuzlu kişi genellikle önden kendini yaşlı ve bilgili gösteriyor. Chatte de çok sakin ve “high IQ” davranıyor.Ayrıca sürekli “15 yıl önce aldığım ss’ler” diyerek random insanları chate atıyor. Buradan attığın fotoğrafları ss alabileceğini anlayabilirsin.Ve sürekli larpladığı için larpların mantığını çok sağlayamıyor, çelişkiler bariz kalıyor.Eğer bu mesajımı görürsen gözünü seveyim, bunlara dikkat et

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, iwishiwastaller, pashanimair and 11 others
@apo

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, szenn and 4 others
zuffstere rate için kendisini atan biz : :p:p

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, NoxInfernum and 3 others
Senual görür müsün bilmiyorum ama önündeki yaşlı user’lara çok dikkatli olman lazım."Zuffster" rumuzlu kişi genellikle önden kendini yaşlı ve bilgili gösteriyor. Chatte de çok sakin ve “high IQ” davranıyor.Ayrıca sürekli “15 yıl önce aldığım ss’ler” diyerek random insanları chate atıyor. Buradan attığın fotoğrafları ss alabileceğini anlayabilirsin.Ve sürekli larpladığı için larpların mantığını çok sağlayamıyor, çelişkiler bariz kalıyor.Eğer bu mesajımı görürsen gözünü seveyim, bunlara dikkat et
View attachment 4685798
şu video her seferinde patlatıyor amk:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, NoxInfernum and 2 others
View attachment 4685798

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, pashanimair, Thrill and 6 others
marlon taşşakira da analpsl değil demi aq artık korkuyorum

• JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Thrill, Trenmaxx1 and 2 others

Users who are viewing this thread

Back