Mesomogger'ın açtığı hesapların banlanması hk.

Xavier

Xavier

👁👄👁
Dün gece kızlarlaydım o yüzden yazamadım ama demek istediğim şey:
Tekrar tekrar ban yemesiyle benim herhangi bir bağlantım yoktur. Büyük ihtimalle moderatörler sürekli aynı isimle hesap açtığı için ban atıp duruyor.

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: sentrix, Deleted member 88833 and maarda
Tekrar tekrar ban yemesiyle benim herhangi bir bağlantım yoktur. Büyük ihtimalle moderatörler sürekli aynı isimle hesap açtığı için ban atıp duruyor.
bizene lan amk

Aynı ip adresi gözüktüğü için banliyorlar mesoda doğru düzgün vpn açmaya üşeniyor galiba

• +1
Reactions: Xavier
Bu arada

EĞER REELDEN BIRI BUNU OKUYORSA ŞUNUN GARANTISINI VEREBILIRIM KI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ ILE HIÇBIR ALAKAM YOKTUR, BURADA BIR ARKADAŞIM IÇIN DURUYORUM VE BURADA INSANLARLA DALGA GEÇMEK, MILLETIN BIRBIRINE BOK ATMASINI IZLEMEK ÇOK KEYIFLI.
BLACKPILL'E INANAN BIRI DEĞILIM VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜM DE ZATEN BLACKPILL STANDARTLARINA GÖRE ORTALAMANIN ÜSTÜNDE YANI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜNE BAĞLI OLMAM MÜMKÜN DEĞIL.
BURAYA KAFA DAĞITMAYA VE INSANLARI BLACKPILLDEN, KADIN DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇIRMEYE GELDIM.
-24 TEMMUZ 2023

• JFL
Reactions: Tornoviaa, oldgymcel, Deleted member 70692 and 8 others
Bu arada

EĞER REELDEN BIRI BUNU OKUYORSA ŞUNUN GARANTISINI VEREBILIRIM KI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜ ILE HIÇBIR ALAKAM YOKTUR, BURADA BIR ARKADAŞIM IÇIN DURUYORUM VE BURADA INSANLARLA DALGA GEÇMEK, MILLETIN BIRBIRINE BOK ATMASINI IZLEMEK ÇOK KEYIFLI.
BLACKPILL'E INANAN BIRI DEĞILIM VE DIŞ GÖRÜNÜŞÜM DE ZATEN BLACKPILL STANDARTLARINA GÖRE ORTALAMANIN ÜSTÜNDE YANI INCEL TERÖR ÖRGÜTÜNE BAĞLI OLMAM MÜMKÜN DEĞIL.
BURAYA KAFA DAĞITMAYA VE INSANLARI BLACKPILLDEN, KADIN DÜŞMANLIĞINDAN VAZGEÇIRMEYE GELDIM.
-24 TEMMUZ 2023
bfr oldum hala siskoyum niye

Artik beni de arkadaşlarım henry caville benzetiyor

Hoş geldin dostum özür dilerim yaptıklarım için :(
Ya senden dolayı yediğim ban tek günlüktü sonra mal gibi alta girdigim icin kalıcı ban yedim yani senle cok alakasi yok

Users who are viewing this thread

Back