''MEW'', açık ara en büyük cope

maximum cope31

maximum cope31

Gold
Oğlum siz sabah akşam damardan copium mu çekiyorsunuz ?

''MEW'' ne demek lan ? Siz blackpill değil misiniz ? Gerçekçi değil misiniz ? Mew ne demepuahahahhaah :lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

''Büyümen devam ediyorsa işe yarıyor bro'' :feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek:

Sizi kücük coperlar sizi. Ergenlerin henüz DNA'sında yazan çene yapısına ulaşmadığı için çenesi değişiyor. Dilini ağzında döndürüp götüne soktuğundan değil. Eşşekler sizi.

Ağzınızı kapatarak KEMİKLERİNİZİ değiştirebileceğinizi zannediyorsanız, size kötü bi haberim var:
1719852342479

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Misogynist_Maxxer, Furkan Sarıkaya, codeine1119 and 6 others
Oğlum siz sabah akşam damardan copium mu çekiyorsunuz ?

''MEW'' ne demek lan ? Siz blackpill değil misiniz ? Gerçekçi değil misiniz ? Mew ne demepuahahahhaah :lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:

''Büyümen devam ediyorsa işe yarıyor bro'' :feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek::feelskek:

Sizi kücük coperlar sizi. Ergenlerin henüz DNA'sında yazan çene yapısına ulaşmadığı için çenesi değişiyor. Dilini ağzında döndürüp götüne soktuğundan değil. Eşşekler sizi.

Ağzınızı kapatarak KEMİKLERİNİZİ değiştirebileceğinizi zannediyorsanız, size kötü bi haberim var:
View attachment 3008193
Kemikler değişmiyor zaten yüzünün aşağı büyümesi önleniyor doğru dil posturu ile kim mewingin kemiklerin seklini değiştirdiğini söyledi aq

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
Kemikler değişmiyor zaten yüzünün aşağı büyümesi önleniyor doğru dil posturu ile kim mewingin kemiklerin seklini değiştirdiğini söyledi aq
1719852989042

1719853019147

• JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer and beypazarisoda0
Mewing ile çiğnemek aynı şey mi amk salağı sert çiğnedikce kaslar kemige baski uygular kemikte baskı sonucu sağlamaşır sertleşir cro magnonlar falan neden daha güçlü çeneye sahipti sence?
Cro magnon ne lan.

Lordum tartışmanın kazananı sizsiniz.
1719853588534

idk what u saying but ur avi contradicts your language bro

İşe yarıyor ama büyük fark yaratacak kadar değil

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and Furkan Sarıkaya
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
allah seni bir kere sikip yarattıysa orada bitiyor

• JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, tiredman and maarda
Amk alttaki yorum benimse doğru yazmışım sol ramusum sağ ramusumun 2 katı botoks yaptırdım bir sikim değişmedi fark ettim ki sol kemiğim daha büyük ne sikime ss attın ki bunu
Alttaki yorum benim de bişey sorucam bende de sende olan duruma benzer bi durum var fakat benim iki ramusda aynı boyutta

BUMP

• +1
  • JFL
Reactions: divisionpanzerfaust, pashanimair and Resistance.
BUMP

• +1
Reactions: pashanimair, Dathomirian Zabrak and kökleyicifallik
Tamam da niye bump amk

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
@Furkan Sarıkaya şu threadi açan elemanı bi götten sik

• +1
  • Woah
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
  • +1
Reactions: pashanimair
@Furkan Sarıkaya şu threadi açan elemanı bi götten sik
@maximum cope31 Mewing açık ara en büyük cope değil, hyoid kemiği için mükemmel bir egzersiz ama bilindiği üzere sadece anlık bir etki ediyor. Ayriyeten daha iyi burun solunumu yapabilmekte yardımcı oluyor. Onun haricinde dediğin gibi kemik yapısını "kesinlikle" değiştirmez, aşağı veya yukarı salınımını da değiştiremez, bu konuda yerden göğe kadar haklısın. Bu maksillanın aşağı veya yukarı salınımını (Oklüzal düzlem açısı) yalnızca anne karnındayken gerçekleştirebilir, o da yalnızca amniyontik sıvıyı yutarak olur. Ayrıca @FEE niçin böyle küfür etme gereksinimi duydun, anlamış değilim.
Kaynak:
1752507530306

• JFL
Reactions: FEE
Herkes bunları okumak zorunda. Bu adamı anlamayan hiçkimse asla bpyi tam anlamıyla anlayamaz.
oversdose blackpill saçmalık btw
tamam dış görünüş önemli ama her şeyi etkiliyicek kadar brutal değil

• JFL
Reactions: Resistance.
oversdose blackpill saçmalık btw
tamam dış görünüş önemli ama her şeyi etkiliyicek kadar brutal değil
Aynen. Bunu bir yüzü ciddi deformasyona uğramış truecele falan anlatırsın.

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, divisionpanzerfaust and kökleyicifallik
Aynen. Bunu bir yüzü ciddi deformasyona uğramış truecele falan anlatırsın.
kanka yüzü deforme olmuş bi insanla normal bi insanın skalası aynı mı sence

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
kanka yüzü deforme olmuş bi insanla normal bi insanın sıkalası aynı mı sence
BP o kadar brutal bişi ki işte o adamı insandan bile saymıyon şu an sırf truecel oldugu ıcın:lul::blackpill::blackpill::blackpill:.

• +1
  • Hmm...
Reactions: Arisylva, divisionpanzerfaust and kökleyicifallik
BP o kadar brutal bişi ki işte o adamı insandan bile saymıyon şu an:feelsgood::blackpill::blackpill::blackpill:.
yüzün deformeyse engelli oluyosun çünkü amk ne dememi bekliyon

• Hmm...
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and kökleyicifallik
yüzün deformeyse engelli oluyosun çünkü amk ne dememi bekliyon
Ya kanka sence sadece o mu sırf dış görünüşü yüzünden işe alınan instagramda delli gibi para kaldıran mı dersin deli gibi insan var amk. Elemanlar 0 calışma deli gibi servet açıyo kamerayı 2 3 ağzını oynatıp ezberlemiyo bile o şarkıyı kaydedıyo eleman milyon izleniyo deli gibide para kazanıyo ama aynen bp o kadarda brutal değil :lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:. Normie mentalitesini at kafandan.

• +1
Reactions: Arisylva, İNTİKAM VAKTİ and divisionpanzerfaust
Ya kanka sence sadece o mu sırf dış görünüşü yüzünden işe alınan instagramda delli gibi para kaldıran mı dersin deli gibi insan var amk. Elemanlar 0 calışma deli gibi servet açıyo kamerayı 2 3 ağzını oynatıp ezberlemiyo bile o şarkıyı kaydedıyo eleman milyon izleniyo deli gibide para kazanıyo ama aynen bp o kadarda brutal değil :lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:. Normie mentalitesini at kafandan.
kanka dış görünüş önemsiz demedim brutal değil dedim
yüzü yarrama benzeyen modellerde var sırf "unique" durdukları için
hayatta her şey dış görünüşten ibaret değil evet önemli önemsiz diyen yok zaten ama sandığın kadar önemli değil
o kadar önemli olsaydı dışarda "bu kız bu oğlana nasıl bakmış" diyemezdin
overdose blackpill bi sikime yaramaz kendini dış görünüş olarak geliştirip kendine başka herhangi bi alanda bi şey katmazsan hiç bi şey başaramazsın
bpyi "genetiğim kötü yarra yedim" olarak alırsan zaten buna mahkumsun. Dış görünüşü elite olan insanların sayısı az
az oldukları içinde dediğin şeyleri elde edebiliyolar
overdose bp saçmalık(y)

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
kanka dış görünüş önemsiz demedim brutal değil dedim
yüzü yarrama benzeyen modellerde var sırf "unique" durdukları için
hayatta her şey dış görünüşten ibaret değil evet önemli önemsiz diyen yok zaten ama sandığın kadar önemli değil
o kadar önemli olsaydı dışarda "bu kız bu oğlana nasıl bakmış" diyemezdin
overdose blackpill bi sikime yaramaz kendini dış görünüş olarak geliştirip kendine başka herhangi bi alanda bi şey katmazsan hiç bi şey başaramazsın
bpyi "genetiğim kötü yarra yedim" olarak alırsan zaten buna mahkumsun dış görünüşü elite olan insanların sayısı az
az oldukları içinde dediğin şeyleri elde edebiliyolar
overdose bp saçmalık(y)
'bu kız bu oğlana nası bakmış' demen zaten brutal oldugunun kanıtı amk DSIFOSFDOISDFKJSDFKJDSFJKSFD. Düşünsene cok zekii cok kültürlüsüünn tamam mı böyle ama onna rağmenn çirkinsin diyee buna nası bakmış ıyyy kıza bak maymuna bak dıyolarr halaaa bp overdose alıyon falan dıyon keeeeeeeeeeeekkkk:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy:

• +1
  • JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, divisionpanzerfaust and kökleyicifallik
'bu kız bu oğlana nası bakmış' demen zaten brutal oldugunun kanıtı amk DSIFOSFDOISDFKJSDFKJDSFJKSFD. Düşünsene cok zekii cok kültürlüsüünn tamam mı böyle ama onna rağmenn çirkinsin diyee buna nası bakmış ıyyy kıza bak maymuna bak dıyolarr halaaa bp overdose alıyon falan dıyon keeeeeeeeeeeekkkk:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy:
1752510019199

• JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Furkan Sarıkaya and Resistance.
kanka no hate bu arada
cansın
bu forumdaki herkes can
candır
herkese kalp

• Love it
Reactions: Resistance.
kanka no hate bu arada
cansın
bu forumdaki herkes can
candır
herkese kalp
sorun yok dostum fıkırler farklı olabılır bizi birbirimizden ayıran şey budur jfl attım zaten postuna adamsın iyi forumlar:love:

• Love it
Reactions: swaggy
kanka no hate bu arada
cansın
bu forumdaki herkes can
candır
herkese kalp
bu arada ne alakaydı amk anıden yazdın bunu saatler sonra:lul:

• +1
Reactions: swaggy

Users who are viewing this thread

• Se4r