D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
sikişme işhtimalimi arttırmak için dilimi damağımda tutacağım sikişir miyim sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bonesmashing ve Mewing türü şeyler tamamen boş. Bilimsel bir dayanakları yok. Ona harcayacagın eforu git bir yerde calıs para biriktir estetik ol aqsikişme işhtimalimi arttırmak için dilimi damağımda tutacağım sikişir miyim sizce?
Mewing biraz yariyoda bonemashing tamamen copeBonesmashing ve Mewing türü şeyler tamamen boş. Bilimsel bir dayanakları yok. Ona harcayacagın eforu git bir yerde calıs para biriktir estetik ol aq
Kanka looksmaxxing gerçekten cok kısıtlı ve zor bir şey amk lanet olsunMewing biraz yariyoda bonemashing tamamen cope
bonemash cope değil sadece asimetri ve cilt için risk alman gerekiyorMewing biraz yariyoda bonemashing tamamen cope
Marko jaricin eye spacingi ile de dogabilirdin şükret!!!!Kanka looksmaxxing gerçekten cok kısıtlı ve zor bir şey amk lanet olsun
oglum senı gordum bu arada gayet yakışıklısın hele hele lowking eziğini nefes alarak moglarsın amk. Benimde gözler şu şekil olsa varya tadından yenmezdi amk. htn-chadlite gibi bişisinMarko jaricin eye spacingi ile de dogabilirdin şükret!!!!
View attachment 2990982
Bakmayin boyle durduguna uee var onu yok edersem burda fraudladigim gibi olcak benim gözler kısma yok sadece yukardan çektim
oglum senı gordum bu arada gayet yakışıklısın hele hele lowking eziğini nefes alarak moglarsın amk. Benimde gözler şu şekil olsa varya tadından yenmezdi amk.b
Bilmiyom benim baya kusur var ya
dm gelseneYandan burun haric o elemanı her seyde moglarimda onden bilmiyom benim baya kusur var ya
Eğer bonesmash için bilimsel kaynağı wolfls lawı kullanıyorsan kemiklerine düzenli ve aynı miktarda stres uygulaman gerek çekiçle her vurduğunda aynı stresi yaratman çok zor ayrıca Wolff law'ın işleyişi,kemikler hasar gördüğünde osteoblastların yüzeyde yeni bir kemik katmanı oluşturması ve osteoklastların eski kemik katmanlarını yok etmesidir.osteoklast üretimini azaltmadiğin sürece eski kemiğini yok edecek ve kemik yoğunluğu aynı kalıcakbonemash cope değil sadece asimetri ve cilt için risk alman gerekiyor
bu eleman chadlitesa ben giga mogger falanim amk max mtn buhtn-chadlite gibi bişisin
kanka o htn gibi sen chadlite gibisin. Güzel bence o cocugun yüzübu eleman chadlitesa ben giga mogger falanim amk max mtn bu
Bana chadlite demek ağır mallık gerektirir ztn yabancılar strong mtn dedi de soyboy görünümüm varmış öyle diyolar o noluyo tam olarak ayrıca senin neye benzedigini bi ben bilmiyom heralde bana da atsanabu eleman chadlitesa ben giga mogger falanim amk max mtn bu
Soyboyu eril özellikleri olmayan biri gibi bişey büyük ihtimalle yüzünde dimorfizim yokBana chadlite demek ağır mallık gerektirir ztn yabancılar strong mtn dedi de soyboy görünümüm varmış öyle diyolar o noluyo tam olarak ayrıca senin neye benzedigini bi ben bilmiyom heralde bana da atsana
Yani twink gibi bisey diyosun öyle değilim aq bitane salak söyledi 3 kişide repledi ondan sordum dimorfizmim gayet iyi istiosan dmden atamSoyboyu eril özellikleri olmayan biri gibi bişey büyük ihtimalle yüzünde dimorfizim yok
Olur kanka bakayımYani twink gibi bisey diyosun öyle değilim aq bitane salak söyledi 3 kişide repledi ondan sordum dimorfizmim gayet iyi istiosan dmden atam
Bidakka thread acip aticamOlur kanka bakayım