G
greycel12
Banned
Gelin tartışak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mgtow bi zorunluluk zaten secim değil benceCope. Kadınlar tarafından yollarına gönderildiler, kendileri seçmediler. %95 böyle.
mgtowu secmessinCope. Kadınlar tarafından yollarına gönderildiler, kendileri seçmediler. %95 böyle.
kanko o gelmez bu subforuma ignoreladinherkesi@ALP
Mgtow bi zorunluluk zaten secim değil bence
Men Going Their Own Way.mgtowu secmessin
yok ben yoluma sutlanmadan mgtow luk yaptim eski zamanlar tamamen irade meselesi kendine yakistiran mgtow oldum diyor kendine yakistiran mgtow olduruldum diyorMen Going Their Own Way.
Eğer gerçekten aseksüel falan değilsen yani kadınlar sende ilgi uyandırıyorsa COPE.
Büyük çoğunluğu kadınlar tarafından seçilmemiş ve sonuç olarak küsüp kendi yoluna giden erkekler.
Yok ben okula odaklanacam yok kariyer yapacam yok kadınlar şöyle böyle falan hikaye.
Bazıları mgtow olmaya karar verdim falan diyor ondan dedim. Sen karar vermedin olum yoluna şutladılar seni.
Bugün bir HTB sana yürüse ertesi gün birlikte olacaksın kızla nereye mgtow
Neden?sutlanmadan mgtow luk yaptim eski zamanlar
Kariyerime odaklanmak istedim bide derslere falan 7 8 ay surmusturNeden?
+250k para bide 1.sinavlar cok kotuydu full gectim o o donem + 2.dondmKariyerime odaklanmak istedim bide derslere falan 7 8 ay surmustur
Zaten o cope zorunluluktan dolayi yani mgtowdan baska secenegi olmayanlarin yapacagi tek sey mgtow. İncelliklerinden uzulup aglamak değilMen Going Their Own Way.
Eğer gerçekten aseksüel falan değilsen yani kadınlar sende ilgi uyandırıyorsa COPE.
Büyük çoğunluğu kadınlar tarafından seçilmemiş ve sonuç olarak küsüp kendi yoluna giden erkekler.
Yok ben okula odaklanacam yok kariyer yapacam yok kadınlar şöyle böyle falan hikaye.
Bazıları mgtow olmaya karar verdim falan diyor ondan dedim. Sen karar vermedin olum yoluna şutladılar seni.
Bugün bir HTB sana yürüse ertesi gün birlikte olacaksın kızla nereye mgtow
Eğer gerçekten başını işten güçten kaldıramayacak kadar yoğunsan bilemem ama benim için geçerli değil. Ben hem ders/iş hem de LTR birlikte götürülebileceğine inanıyorum açıkçası.Kariyerime odaklanmak istedim bide derslere falan 7 8 ay surmustur
Gunumun 16 saati Ders ve işti sadece Telefon ekran sürem 35 dakika falandi (Laptop ekran süresi 4 5 saat oda trading falan islemleri ordam yaptigim icin)Eğer gerçekten başını işten güçten kaldıramayacak kadar yoğunsan bilemem ama benim için geçerli değil. Ben hem ders/iş hem de LTR birlikte götürülebileceğine inanıyorum açıkçası.
KysYou’ve been visited by Indian O’Pry, you’ve 24 hours to repost or He’ll shit on you!
View attachment 3359097
KILL ALL TURKS
YOU’VE BEEN VISITED BY @
Diğer kadınların öyle olacağını nereden biliyor?önceden evlenip evliliği yürütemeyen ya da sevgilisi olup ilişkililerini yönetemeyip
Eğer ben seçtim demeyecekse sorun yok. Öyle diyenler var çünkü.hiç şansı olmayacak adam
Zor. Chadlite olman lazim en kötüEğer gerçekten başını işten güçten kaldıramayacak kadar yoğunsan bilemem ama benim için geçerli değil. Ben hem ders/iş hem de LTR birlikte götürülebileceğine inanıyorum açıkçası.
O adamların uğraşacak gücü kalmıyor genelde nafaka vs uğraşıyorlar ya da karı kıza doyuyorlarDiğer kadınların öyle olacağını nereden biliyor?
Dediğim gibi hiç şansı olmadığını anladığı zaman mgtow olabilir hayatının geri kalanı için, öbür türlü uğraşıp emek verip olacağı halde götünü kaldırmayıp mgtow oluyorsa o cope, maske gibi bir şey. Aynı şekilde bana göre bp ve incelikte öyle millet maske olarak kullanıyor emek vermemek için, kolay yoldan ben “incelim 31 bp 31” diyor ve uğraşmıyorEğer ben seçtim demeyecekse sorun yok. Öyle diyenler var çünkü.
Karıya kıza doymak diye bir şey yok, bu direkt copekarı kıza doyuyorlar
Adam zaten kadına ulaşabiliyorsa doyabilir katılmıyorum, ayrıca “gerçek” kime göre gerçek?Karıya kıza doymak diye bir şey yok, bu direkt cope
Benim böyle diyen tanıdıklarım vardı hepsi kendini gerçekliğin tam aksine inandırmış tiplerdi.
Cinsellik bir ihtiyaç ve süreklilik arz ediyor yani ben zamanında çok slay/LTR yaptım artık doydum diye bir şey söz konusu değil eğer oldcel değilsen.kadına ulaşabiliyorsa doyabilir
Gerçeklik bahsettiğim insanların aslında hala kadınlarla iletişim/ilişki kurmak istemesi, aseksüel ve oldceller hariç“gerçek” kime göre gerçek?
@byvw knk dusunme repi atmışsın aciklamami yazayım. Wageslavelik+ders+ltr götürmek çok zor kadınlar kendisine çok fazla ilgi bekliyor ve tartıştığımiz durumda da kadına ilgi vermek imkansız. İlgiyi bulamayan karı da başkasına gider. Tabi chadlite chad isen orası ayrıZor. Chadlite olman lazim en kötü
İşte bunu diyorum amkRedpillde mgtow önceden evlenip evliliği yürütemeyen ya da sevgilisi olup ilişkililerini yönetemeyip “sikerim artık” deyip kendi yoluna yordamına bakan adamlara deniyor.
Bence de cope değil hiç şansı olmayacak adam (gerçekten hiç şansı olmayan , denemiş ama olmamış tam paket incel) mgtow olabilir sıkıntı yok ne yapsın kafaya mı atsın aq? Kariyerine parasına ve diğer hobi zevklerine odaklansın
Onun dışında uğraşsa adam olacak olan, yani götünü kaldırıp harekete geçmeyen ama kendine apış arasından incel mahlası takan lavuk “ağbi mektow” derse o cope olur
Katılmıyorum hocam, zaten ulaşabilen adamın doydum diye kendini kandırması gerçekçi değil. Adam belki ara vs vermiştir başka bir şey olmuştur bilemeyiz hayatında olanları, tecrübeye dayalı şeyler bunlar kendi aramızda tartışarak sonuca varamayız herkes için farklı işliyorCinsellik bir ihtiyaç ve süreklilik arz ediyor yani ben zamanında çok slay/LTR yaptım artık doydum diye bir şey söz konusu değil eğer oldcel değilsen.
Gerçeklik bahsettiğim insanların aslında hala kadınlarla iletişim/ilişki kurmak istemesi, aseksüel ve oldceller hariç
Ancak kendilerini doydum falan diyerek kandırıyorlar, cope yani.
sen kimdin kıral habire hesap açıp ban yiyen çar mı@Simon Peter Gruber sen buraya ilk geldiginde seni aptalin teki sanırdim ama zeki adammışsin saygımı kazandin
Eğer gerçekten sana tutkuyla aşıksa gitmez. Kaldı ki bence ilgi gösterecek, aktivite yapacak zamanı bulursun.kadına ilgi vermek imkansız. İlgiyi bulamayan karı da başkasına gider.
Yani zaten gitmeyi kafaya koymuşsa (bu aşamada gerçekten aşık olduğunu düşünmüyorum) tip kurtarmaz bence. Gider bir HTN bulur en kötü ihtimal.Tabi chadlite chad isen orası ayrı
Bulursun. Ama kadınlar doyumsuzdur tüm zamanlarını kendilerine ayırmani ister surekli kendisini simplemeni peşinden kosmani etc.Eğer gerçekten sana tutkuyla aşıksa gitmez. Kaldı ki bence ilgi gösterecek, aktivite yapacak zamanı bulursun.
Tip iyiyse gitmeyi kafaya koyma ihtimali çok düşük bence ne diyorum chadlite isen en kötü (avrupa standartlarinda) problem teskil etmez. Chadlite ile htn arasında uçurum var mtn ile htn arasindaki fark gibi değilYani zaten gitmeyi kafaya koymuşsa (bu aşamada gerçekten aşık olduğunu düşünmüyorum) tip kurtarmaz bence. Gider bir HTN bulur en kötü ihtimal.
Tüm kadınların böyle olduğunu düşünmüyorum ama zaten anlayış göstermeyen bir insanla birlikte olmanın bir anlamı yok.kadınlar doyumsuzdur tüm zamanlarını kendilerine ayırmani ister
Haklısın, tüm kadinlar böyle değil. Hqnp bir kadin bulmak hayattaki yegane hedeflerimden biridir (%0.001 benim standartlarimda biri için) diğerinde de haklisin sana anlayis göstermeyen biriyle birlikte olmanın anlami yok LTRde her sey dış görünüş değilTüm kadınların böyle olduğunu düşünmüyorum ama zaten anlayış göstermeyen bir insanla birlikte olmanın bir anlamı yok.