anonkun666
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
אתגלח מחר אשלח לך את התמונה בפרטי. עוד דבר כמה זה פוגע במראה זה שאני רוסי?פוטנציאל טוב אחי, ממליץ לשלוח תמונה בלי הזקן שיהיה אפשר לראות את הלסת, הזקן נראה כמו שיערות ביצים אבל תמיד יש סיכוי שהלסת יותר גרועה
fucking jewsאני רוצה להפסיק להיראות מכוער אחושילינג. תנו לי טיפים על המראה שלי. ואם אני אתגלח אני עלול להראות כמו פמבויי או לא? קצת לחוץ לגבי זה אבל אפשר לעשות prettyboymaxxing
מקווה לפחות
אין לי כוח להתמודד עם אנשים כמוךfucking jews
יש על זה מלא תוכן פה בפורום באנגלית, הקונצזוס הוא שהפנוטיפ הרוסי פחות אסתטי מפנוטיפים ארופאים אחרים, בגלל שתווי הפנים נוטים להיות פחות חדים וגבריים. למשל לסת עגולה יותר ואף עדין ונוטה כלפי מעלה. וגם העור נוטה להיות בהיר מדי. אבל יש המון אנשים שיש להם פטיש למראה הרוסי בדיוק בגלל היחודיות שלו, במיוחד כאלו שנחשפו למראה הזה בילדות. אני אחד מהם, אני חושב שרוסים זה הפנוטיפ הכי יפה בעולם.אתגלח מחר אשלח לך את התמונה בפרטי. עוד דבר כמה זה פוגע במראה זה שאני רוסי?
זה פוגע בsmv
או לא
Free Palestineאני רוצה להפסיק להיראות מכוער אחושילינג. תנו לי טיפים על המראה שלי. ואם אני אתגלח אני עלול להראות כמו פמבויי או לא? קצת לחוץ לגבי זה אבל אפשר לעשות prettyboymaxxing
מקווה לפחות
פלסטלינה חינםFree Palestine