MIDFACE HARDMAXX GTFIH

OgreGravital

OgreGravital

talmudically accurate chud
hem under eye support saglayip canthal tilti fixleyip ayni sekilde yanaklari elmacik kemiklerine doğru yükselterek dudak yanlarina sarkmasini engelleyen hallow cheeks gorunumu yaratacak hardmaxx nasil bir islem olmali skull da hangi bolgeleri targetlamali goz alti recessionimi bu tarz bi islemle fixlersem htn ascendleyebilecegimi dusunuyorum. Giant gibi custom titanium implant yapan bir yerden alsam ne kadar yukarıda belirttigim gibi bir sonuc elde edebilirim botched olma riskini de goze alarak soruyorum. Botch rate bu tarz implantlarda fazla ise silikon implantlar ne kadar efektif olur bilgisi olan yazsin. Osteotomy lefort vesaire onermeyin asiri invasive ve acili operasyonlar cunku.

• +1
Reactions: maarda, kullancı1998572619, Dathomirian Zabrak and 1 other person
@MogEater kral var mi tavsiyen:feelswah:

under eye support ve hallow cheeks sağlicak işlem custom implantlar olabilir kesin değil ama bazı vakalarda canthal tilte dolaylı yoldan yardımcı olduğuda görülmüş
custom implant yapan yerlerin birçoğunun ilk sorusu ne bekliyorsun olur zaten bir kaç firimaya ulaşarak kafana yatanla çalışabilirsin

• +1
Reactions: OgreGravital
Ilerleyen yillarda dusunuyorum butce sikintisi olmaz yuz kemik gelisimim durdu
Eğer ki damak paletin darsa, orta yüzünde sahip olmak istediğin gelişmeler için MSE veya SARPE ilaç niteliğindedir. Onun haricindeki şeyleri bilmiyorum ama @MogEater bu konularda epey bilgili.

• +1
Reactions: Kayra139, OgreGravital and swaggy
Eğer ki damak paletin darsa, orta yüzünde sahip olmak istediğin gelişmeler için MSE veya SARPE ilaç niteliğindedir. Onun haricindeki şeyleri bilmiyorum ama @MogEater bu konularda epey bilgili.
Palet genisligim hakkinda bilgim yok ama agzimin kucuk olmasi flaw. Dedigim gibi beni asil ascendleticek seyin yanaklari yukari kaldirip guzel bi under eye supportla canthal tiltimi positiflestircek bi hardmaxx oldugunu dusunuyorum

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
Palet genisligim hakkinda bilgim yok ama agzimin kucuk olmasi flaw. Dedigim gibi beni asil ascendleticek seyin yanaklari yukari kaldirip guzel bi under eye supportla canthal tiltimi positiflestircek bi hardmaxx oldugunu dusunuyorum
Damağın çukur (kubbe) veya genişliği "V" şeklindeyse damağın dar demektir.

Screenshot 2023 12 15 175335

• +1
Botch rate bu tarz implantlarda fazla ise silikon implantlar ne kadar efektif olur bilgisi olan yazsin
Çok custom birşey istiyorsun ve silikon implantlar sabit ölçülerle yapılıyor,daha ucuz ve safe ama anlattığın işleme uygun olmaz gibi geldi bana,yine de designer yorumu gerek
Ayrıca botchlanmaya hazır olman gerek en iyi cerrahların bile onlarca botchu var (pagnoni,ramieri vs..) ama öyle büyük bir sorun olmuyor basit bir revizyon ile kolayca çözülebiliyor genelde,yine de ne olur nolmaz acil durum için ek para tutman lazım
under eye support saglayip canthal tilti fixleyip
Infraorbital implant (duruma bağlı sadece fat graft yada filler) + tilt için canthoplasty/canthopexy
yanaklari elmacik kemiklerine doğru yükselterek dudak yanlarina sarkmasini engelleyen hallow cheeks gorunumu yaratacak
?
Eğer yağ oranın düşük olmasına rağmen yanağındaki yağın fazla olmasından şikayet ediyorsan büyük ihtimalle zygoların yada çenen recessed,kemiksel sorun yoksa ona rağmen yağ varsa (çok nadir) buccal fat removal gerekir,ama büyük ihtimalle sorun kemiklerindir

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and OgreGravital
Çok custom birşey istiyorsun ve silikon implantlar sabit ölçülerle yapılıyor,daha ucuz ve safe ama anlattığın işleme uygun olmaz gibi geldi bana,yine de designer yorumu gerek
Ayrıca botchlanmaya hazır olman gerek en iyi cerrahların bile onlarca botchu var (pagnoni,ramieri vs..) ama öyle büyük bir sorun olmuyor basit bir revizyon ile kolayca çözülebiliyor genelde,yine de ne olur nolmaz acil durum için ek para tutman lazım

Infraorbital implant (duruma bağlı sadece fat graft yada filler) + tilt için canthoplasty/canthopexy

?
Eğer yağ oranın düşük olmasına rağmen yanağındaki yağın fazla olmasından şikayet ediyorsan büyük ihtimalle zygoların yada çenen recessed,kemiksel sorun yoksa ona rağmen yağ varsa (çok nadir) buccal fat removal gerekir,ama büyük ihtimalle sorun kemiklerindir
Info icin sagolasin. Dedigin gibi sorun kemikteki recession bodyfat az olmasina ragmen yanaklar yagli duruyor.
Gercekci post surgery icin morph falan yaptim kendime ama ayni sonuclar elde edilebilir mi gorecez

• +1
Reactions: maarda
Info icin sagolasin. Dedigin gibi sorun kemikteki recession bodyfat az olmasina ragmen yanaklar yagli duruyor.
Gercekci post surgery icin morph falan yaptim kendime ama ayni sonuclar elde edilebilir mi gorecez
Bence çok büyük kafatası problemi yoksa estetik ile her türlü ascendlersin
Tek sorun para onu halletmeye calıs morph yapıp mental 31 cekmek yerine

• JFL
Bence çok büyük kafatası problemi yoksa estetik ile her türlü ascendlersin
Tek sorun para onu halletmeye calıs morph yapıp mental 31 cekmek yerine
Hocam maladaptive olunca sonuc boyle oluyor ascend 31 i cekiyoruz bizde yatakta

• So Sad
Reactions: maarda