midfacem 0.89muş iyi yırttım

D

Deleted member 57016

Bronze
6.1cm iki gözbebeği arası mesafe
7cm gözbebeğinden dudak üstüne mesafe

amk gözbebeği 6cm çıkınca 0.877 yapıyor. 6.1cm çıkınca 0.888 yapıyor 2 milim yanlış ölçsem at oluyorum

amk gözbebeği 6cm çıkınca 0.877 yapıyor. 6.1cm çıkınca 0.888 yapıyor 2 milim yanlış ölçsem at oluyorum
Olm aynada nasıl ölçecez amk olcemiyorum foto uzerindede yanlış oluyor lens bozulması oluyor

Chad doğ teorisi

Attachments

• IMG_7640.jpeg
    IMG_7640.jpeg
    377.8 KB · Views: 0
  • Love it
Reactions: Deleted member 82864
Nasıl yani beyler amk bir zargana olarak soruyorum sizce boyum için normal olan kiloma gelsem ascend olmuş olmam mı
sporla beraber kılo alırsan ascendlersın tabıı ama dırek yag alırsan sıser yuzun amcık gıbı olursun

Olm bu ölçüler ne ahshfjwrjjerj bok sikişmiş

bizim uncanny görünmez deathnic kürt yine ağlamaya gelmiş

bizim uncanny görünmez deathnic kürt yine ağlamaya gelmiş
Ağlamaya değilde senin gibi subhuman skullcel low iqlarla tassak gecmek hosuma gidiyo cabuk aktif ol

Last edited:
  • JFL
Reactions: Heatmiser
Dogida isyerine geldi mi senin noldu o olay hemen reportlayip banlatmistin o gün
banlattım cunku onune gelene soven otistik ve narsist bir velet.. İs yeri ? hangi is yeri :lul: sizi sayıyla mı yolluyolar ?

anlasılan batlatmam da ise yaramamıs tekrar hosgeldin otistik maymun

banlattım cunku onune gelene soven otistik ve narsist bir velet.. İs yeri ? hangi is yeri :lul: sizi sayıyla mı yolluyolar ?
Conslarinizi okumustum zamaninda aranizdaki gayet ciddiye almışa benziyodun cocuga da satirlarca suifuel yazmistin neyse sikimde değil meraktan sordum

• So Sad
Reactions: Heatmiser
hayatın olmadığı için özür dilerim

• JFL
Reactions: maximum cope31
27 tane yan hesap

Napolyon sendromu

• JFL
Reactions: Deleted member 57016
2023 den beri looksmax domalıyorsun aptal herif kimin hayatı yok sence
Jejsjfjjnnfnenfnd pretty boy olmanin sonsuz appeal olduguna, manletligini elevatorun kurtaracagina (bi gun yakalanip yarra kokleyecek), ryan goslingin esmer versiyonu olan yüzünü de saçla kurtardigini dusunuyo. Textbook low iq