Milli olmak

D

Deleted member 182950

Banned
kaç yaşında milli oldunuz ? Veya olamadınız. Neyse dert etmeyin htn bir yüzünüz varsa mtb foidi rahatlıkla sikebilirsiniz. O yüzden çalışmaya devam yinede yorumları bekliyorum

• +1
Reactions: pashanimair
Gece gece azdın mı kanka

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, pashanimair, flows5991 and 3 others
kaç yaşında milli oldunuz ? Veya olamadınız. Neyse dert etmeyin htn bir yüzünüz varsa mtb foidi rahatlıkla sikebilirsiniz. O yüzden çalışmaya devam yinede yorumları bekliyorum
14 ve ltn'dim

• +1
  • Woah
Reactions: pashanimair and Serialsuicide
htn iken mtb yi sikmeyi başarı olarak görseydim kafamı keserdim ngl

Htn olsam direk stacylere sulanırım

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair, sexisdeath, Deleted member 278154 and 1 other person
htn iken mtb yi sikmeyi başarı olarak görseydim kafamı keserdim ngl

Htn olsam direk stacylere sulanırım
Kanka mtbler htn harici zor veriyor maalesef stacylerde kekolara veriyor aq

• +1
  • JFL
Reactions: pashanimair and Deleted member 278154
  • JFL
  • +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide and Deleted member 278154
Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: -BayHarbourButcher, pashanimair, jsbera and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 277275, why not me?, yadih and 8 others
öyle maalesef 1.70 boyunla sana esc bile vermez allahın manleti
Amk sen 178 değilmişim amk yanımda alt ırk gibi durursun burda milletin boyuna tipine laf atma senin o kokarcaya benzer tipini alır sikime sürerim tipsiz occc

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, anathema, BugraSA and 4 others
öyle maalesef 1.70 boyunla sana esc bile vermez allahın manleti
Oğlum o tip ve o boy ile sana bu özgüven nereden geliyor orospunun oğlu seni, zario larplamaktan bipolar olmuşsun seni malamat ederim akılı uslu dur siktirtme belanı

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, yadih, ascendantwill and 7 others
Oğlum o tip ve o boy ile sana bu özgüven nereden geliyor orospunun oğlu seni, zario larplamaktan bipolar olmuşsun seni malamat ederim akılı uslu dur siktirtme belanı
şaka maka çocuk kendini larpladığı kişi sanıyor olabilir aq allah şifa versin

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, yadih, anathema and 9 others
AKSOSKDJOWODNEODKMFIROEPMFOEKDOWKRIR

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, BugraSA, fury31 and 3 others
İkimiz mallarımızı birleştirip kafasına kafasına vurarak eski tüplü televizyon misali düzeltebilme olasılığımız var mı?

• JFL
Reactions: why not me?, jsbera, fury31 and 4 others
İkimiz mallarımızı birleştirip kafasına kafasına vurarak eski tüplü televizyon misali düzeltebilme olasılığımız var mı?
güldürdü

• +1
Reactions: why not me?, fury31, Atsizz and 2 others
lan oclar 1 saat siteye girmeyeyim dedim arkamdan neler neler demissiniz adam bana laf atmıs neden herkes bana düşman ulan

lan oclar 1 saat siteye girmeyeyim dedim arkamdan neler neler demissiniz adam bana laf atmıs neden herkes bana düşman ulan
La oğlum senin yüzünede söylerim ne zannediyorsun sen kendini yarram adam sana “he öylemi knk” diyor sende gelip adama incel rage atıyorsun adam ol kendine çeki düzen ver tipini siktiğimin subhuman manleti seni

• +1
Reactions: why not me?, yadih, Atsizz and 1 other person
La oğlum senin yüzünede söylerim ne zannediyorsun sen kendini yarram adam sana “he öylemi knk” diyor sende gelip adama incel rage atıyorsun adam ol kendine çeki düzen ver tipini siktiğimin subhuman manleti seni
ppne asyalı erkek koymus aq asldklasdlasjdas gelde ciddiye al

• JFL
Reactions: eniyiguresci
ppne asyalı erkek koymus aq asldklasdlasjdas gelde ciddiye al
18 yaşında %22 bf ile Tiktokta Zario larpı yapıyorsun çünkü neden mi? çok basit hayatın boyunca alamayacağın ilgiyi tatmak istediğin için ama işleri o kadar ciddiye aldınki bipolar olmuşsun orospunun cocugu seni bu tip ile millete laf edecek yüz nereden buldun sen amk hadi boyun uzun olsun diyelim yok amk o da yok hayatın full failo üzerine kurulmuş reankarnasyon bile geçirsen Zario olamayacaksın burda millete laf dalaşı yapıyorsun.

Attachments

• IMG_7589.jpeg
    IMG_7589.jpeg
    1.2 MB · Views: 0
  • IMG_7590.jpeg
    IMG_7590.jpeg
    1.4 MB · Views: 0
  • IMG_7592.jpeg
    IMG_7592.jpeg
    642.1 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Fridx, why not me?, ascendantwill and 6 others
18 yaşında %22 bf ile Tiktokta Zario larpı yapıyorsun çünkü neden mi? çok basit hayatın boyunca alamayacağın ilgiyi tatmak istediğin için ama işleri o kadar ciddiye aldınki bipolar olmuşsun orospunun cocugu seni bu tip ile millete laf edecek yüz nereden buldun sen amk hadi boyun uzun olsun diyelim yok amk o da yok hayatın full failo üzerine kurulmuş reankarnasyon bile geçirsen Zario olamayacaksın burda millete laf dalaşı yapıyorsun.
BROUUTAL

• +1
Reactions: jsbera, fury31 and Auchelius
Yav kardeşim yakışıklı olupta mal olanı gördükte amına koyayım hem çirkinsin hem manletsin hem iqlossun amk @mert27 gibi orospunun evladı hadi şu anasini siktigimin l9 neysede sana ne oluyor orospu cocugu Zarionun %1 kadar ilgi almak için sen kendi aile üyelerini katledersin amk gelmiş burda laf ediyor milletin boyuna posuna kendiside manlet amk @eniyiguresci senide sikeceğim oğlum hemde en derinlemesine larpcı orospu cocugu seni kürdlere bu tür itamlarda bulunmaya utanmıyon mu lan it

Attachments

• IMG_7579.jpeg
    IMG_7579.jpeg
    1.3 MB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: why not me?, jsbera, Atsizz and 3 others
kendini atsana bi prob i mog ur bloodline kürt genetiği vardır sende en azından bende potansiyel var foid değilim senin gibi

• JFL
Reactions: kurdistan
kendini atsana bi prob i mog ur bloodline kürt genetiği vardır sende en azından bende potansiyel var foid değilim senin gibi
foidin anlamını biliyon mu kamil?

• JFL
Reactions: h1rumirinx, Atsizz, fury31 and 3 others
tecavüz etti amk bakışlarıyla

Facial overhang indicator
Kardeşim artık delete atma zamanı geldi çattı siktir git burdan artık.
eğer öyle bir şey olsaydı bırak senin seviyenin altında bir görünüşe sahip olması senin seviyende olsaydım direkt rope yapardım sen halen o tip ile bir sik becerebileceğini düşünüyorsun @messi21 e dediğim gibi ikinizinde anasını sülalesini sikeceğim en azından sizin gibi tipsiz manlet orospu cocukları doğucağına işlevli elemanlar doğar.

• JFL
Reactions: why not me?, yadih, ascendantwill and 3 others

eğer öyle bir şey olsaydı bırak senin seviyenin altında bir görünüşe sahip olması senin seviyende olsaydım direkt rope yapardım sen halen o tip ile bir sik becerebileceğini düşünüyorsun @messi21 e dediğim gibi ikinizinde anasını sülalesini sikeceğim en azından sizin gibi tipsiz manlet orospu cocukları doğucağına işlevli elemanlar doğar.
Ragebaitte atamıyosun o ltn yüzünü at bakalım çok merak ettim

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan and eniyiguresci
foidin anlamını biliyon mu kamil?
okurken öldüm yerin dibine girdim kanka offf sana bişi diyimmi şükrettim lan daha kötüsüde olabilirmiş

• JFL
Reactions: why not me?, ascendantwill, Serialsuicide and 2 others

KONU DÖNÜP DOLAŞIP MESSİYE NASIL GELİYOR AQ ĞPSDGLFKOPQWEQW YARILIYORUM YA

• JFL
  • +1
Reactions: meatenjoyer9, why not me?, ascendantwill and 7 others
KONU DÖNÜP DOLAŞIP MESSİYE NASIL GELİYOR AQ ĞPSDGLFKOPQWEQW YARILIYORUM YA
adam sadece buz sormuştu sıçıym amk

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, yadih, ascendantwill and 7 others
  • +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: BugraSA, kurdistan and Auchelius
tecavüz etti amk bakışlarıyla
Kardeşim sokakta böyle biri bana baksa derimki senin o ananı siken babanı sikeyim kardeşim nasıl bir genetiğe sahipmiş o orospu evladı baban derdim sonrada ekstra olarak bir seçenek eklerdim o da kardeşim senin yeni baban ben olacağım bu saaten sonra en azindan yeni doğacak kardeşin tarafından moglanırsın yabancıya gitmedin hesabı

• +1
  • JFL
Reactions: yadih, Deleted member 278154 and kurdistan
messiye iade-i itibar yapmalı auchelius, çok üstüne gitti foruma girmiyor daha
La bu orospu cocugu milleti zorbaladıgını sanıyorda mesajlarını okurken gülüyorum komik eleman valla ppsinede koreli koymuş yarıldım amk

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 278154, kurdistan and Atsizz
La bu orospu cocugu milleti zorbaladıgını sanıyorda mesajlarını okurken gülüyorum komik eleman valla ppsinede koreli koymuş yarıldım amk
5690987 20240912 172436 Original

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, yadih, ascendantwill and 5 others
Kardeşim sokakta böyle biri bana baksa derimki senin o ananı siken babanı sikeyim kardeşim nasıl bir genetiğe sahipmiş o orospu evladı baban derdim sonrada ekstra olarak bir seçenek eklerdim o da kardeşim senin yeni baban ben olacağım bu saaten sonra en azindan yeni doğacak kardeşin tarafından moglanırsın yabancıya gitmedin hesabı
Dostum sen sokağa çıkıyor musun ki sokakta benle karşılaşacaksın 😂

• JFL
Dostum sen sokağa çıkıyor musun ki sokakta benle karşılaşacaksın 😂
Oğlum sen sokağa çıktığında milletle göz teması kuramıyorsunki nereden bileceksin kimin dışarıda kiminse senin evinde ananı dümdüz ettiğini (Spoiler: o kişi benim :)))

• JFL
Reactions: why not me?, ascendantwill, Atsizz and 1 other person
Oğlum sen sokağa çıktığında milletle göz teması kuramıyorsunki nereden bileceksin kimin dışarıda kiminse senin evinde ananı dümdüz ettiğini (Spoiler: o kişi benim :)))
allahın low iq manleti dışarıda neden milletle göz teması kurayım sen kesin kız bana baktı mı acaba diye bakıyorsundur amk ASDŞLSAŞLDKASŞDKA hayatında kız eli tutmadığın için kızların sana bakmasına bile muhtaçsın ama o ltn tipinle hiçbir kız sana bakmayacak dostum brutal.

• JFL
Reactions: Atsizz and kurdistan
allahın low iq manleti dışarıda neden milletle göz teması kurayım sen kesin kız bana baktı mı acaba diye bakıyorsundur amk ASDŞLSAŞLDKASŞDKA hayatında kız eli tutmadığın için kızların sana bakmasına bile muhtaçsın ama o ltn tipinle hiçbir kız sana bakmayacak dostum brutal.
zarioyu takıntı yapıp deliryuma sokcan kendini kank ön bilgilendirme yapim sana

• +1
  • JFL
Reactions: why not me?, Deleted member 278154, Auchelius and 1 other person
Bu tip ile bırak kızla el ele tutuşmayı annen baban bile seni eldivenle sevmeye çekiniyordur orospu cocugu ne anlatiyorsun tipimi bilmeden ltn diyorsun sen kendin subhumansın amk halen sidik yarıştırma derdindesin, Tiktokta Zario taklidi yapmaktan ve telefondan kafanı kaldırıp aynaya bile bakmaya tenezzül etmediğinden bipolar olmuşsun delizyonel orospu evladi seni

Attachments

• IMG_7589.jpeg
    IMG_7589.jpeg
    1.2 MB · Views: 0
  • IMG_7590.jpeg
    IMG_7590.jpeg
    1.4 MB · Views: 0
  • JFL
Reactions: why not me?, kurdistan and Atsizz
Bu tip ile bırak kızla el ele tutuşmayı annen baban bile seni eldivenle sevmeye çekiniyordur orospu cocugu ne anlatiyorsun tipimi bilmeden ltn diyorsun sen kendin subhumansın amk halen sidik yarıştırma derdindesin, Tiktokta Zario taklidi yapmaktan ve telefondan kafanı kaldırıp aynaya bile bakmaya tenezzül etmediğinden bipolar olmuşsun delizyonel orospu evladi seni
ama bu daha tatlı ve samimi

• JFL
  • Hmm...
Reactions: why not me?, h1rumirinx, temelyeterliliktest and 1 other person
ben milliyim knk sen kız eli bile tutmadın hayatında pyadhsıasjdhıashd en azından kızlarla konusabılıyorum sende oda yok

• JFL
  • +1
Reactions: Atsizz, eniyiguresci and kurdistan
ben milliyim knk sen kız eli bile tutmadın hayatında pyadhsıasjdhıashd en azından kızlarla konusabılıyorum sende oda yok
zario hesabınla mı bro

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, meynet, Atsizz and 2 others
ama bu daha tatlı ve samimi
Samimi mi tecavüzcü desen değil at hırsızı desen değil yaratık amina kodugumun cocugu
kendi kuzenini mi siktin dostum o tip ile gecenin 1.30 unda senin gibi denizyonel bir orospu evladi ile kavga edip tartisiyorum amk o @messi21 denilen orospu evladininda seninde soyunu düzelteceğim oğluşum merak etmeyin amini siktigimin iqlosslari sizi

• JFL
Reactions: why not me?, ascendantwill, Deleted member 251512 and 2 others
Samimi mi tecavüzcü desen değil at hırsızı desen değil yaratık amina kodugumun cocugu

kendi kuzenini mi siktin dostum o tip ile gecenin 1.30 unda senin gibi denizyonel bir orospu evladi ile kavga edip tartisiyorum amk o @messi21 denilen orospu evladininda seninde soyunu düzelteceğim oğluşum merak etmeyin amini siktigimin iqlosslari sizi
iqloss ne orospucocugu iqless o tipin ltn bari englishmaxxing yap

• JFL
grey ne demek
Senin gibi başkası gibi larplayıp en sonda delizyonel bir bipolar olmak + subhuman ve manletlerede deniyor

• +1

buz sürsem kılcal damarlar

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Auchelius and Atsizz