Minox ve Microneedle

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
Minox link atar misiniz hangisi daha iyi? sprey veya foam? foam yok sanirim.
microneedle oneriside yapar misiniz? Dr.Pen Dermablue Ayarlanabilir Dermastamp? Dr.Pen Auto Microneedle System A6 Dermapen?

Dr.Pen Dermablue Ayarlanabilir Dermastamp? Dr.Pen Auto Microneedle System A6 Dermapen?
ben bundan alicaktim trye gönderim yokmus..

bitane daha vardi kaliteli onunda yoktu sanirim, over.

• +1
Reactions: IlI
ben bundan alicaktim trye gönderim yokmus..

bitane daha vardi kaliteli onunda yoktu sanirim, over.
aslinda buna yatirim mantikli cilt ve sac icin attigim altnernatif nasil? minox reel mi?

Microneedle bilmiyom da minox ve dermaroller kullanıyom kaşa hala istediğim sonucu alamadım ya benim beklenti fazla ya da uzun sürüyor 10 mg oral alıyom bi de mk kalpten gitme ihtimalim yüksek

Minox link atar misiniz hangisi daha iyi? sprey veya foam? foam yok sanirim.
microneedle oneriside yapar misiniz? Dr.Pen Dermablue Ayarlanabilir Dermastamp? Dr.Pen Auto Microneedle System A6 Dermapen?
minoxil forte eczanelerde satılıyor sprey oral minox trde yok maalesef

minoxil forte eczanelerde satılıyor sprey oral minox trde yok maalesef
oral zaten kullanmak istemiyorum maymun adam maxxing benim boyumda biri icin en son sey olmali

oral zaten kullanmak istemiyorum maymun adam maxxing benim boyumda biri icin en son sey olmali
forte farki ne ve foam form en iyisi degil mi onu nasil bulabilirim?

forte farki ne ve foam form en iyisi degil mi onu nasil bulabilirim?
Knk maymuna dönme şehir efsanesi ak ben forteyi oral alıyom normalde 5mg idealken 10mg alıyom doğulu genetiğime rağmen öyle maymun olma durumu yok

Knk maymuna dönme şehir efsanesi ak ben forteyi oral alıyom normalde 5mg idealken 10mg alıyom doğulu genetiğime rağmen öyle maymun olma durumu yok
knk ben kose gibi biseyim cok kil tuy filan cikmiyo sevdigim bi ozellik su an onu bozmak istemiyorum

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak

Users who are viewing this thread

Back