nmn14
i fuckin hate my fuckin life
Nereden alcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dostum...manavdan
amcikk internettte bulamadım biliyosan söyle sikmiyimamın oglu ya hahahahshahhz
olm kaşımı kalınlaştırcam amk işe yarar mı eczanedekilereczaneden orosbu cocugu nerden olabilir ama tr deki minoxlar berbat orjinal rogainde siksen bulamazsın gel vazgec bu sevdadan
hee o zaman al gitsin ben kullanıyorum %2 ama alkol var icinde haberin olsunolm kaşımı kalınlaştırcam amk işe yarar mı eczanedekiler
nolcak kihee o zaman al gitsin ben kullanıyorum %2 ama alkol var icinde haberin olsun
kanka kaş için kullandın mı hiçpahalı degil fiyatına bakmadım alırken alkolun yuz uzerinde kotu etkileri var diye biliyorum
guncel olarak kullanıyorumkanka kaş için kullandın mı hiç
Etkisi nasılguncel olarak kullanıyorum
1 ay oldu daha, kısa zamanda etki goremezsin minoxdan anca bi 6 ay kullanıcan en azEtkisi nasıl
kanka ananın amı nasıl kullanıyoz1 ay oldu daha, kısa zamanda etki goremezsin minoxdan anca bi 6 ay kullanıcan en az
polis cagırıyosun eve o senin icin suruyor kasınakanka ananın amı nasıl kullanıyoz
yav amk salagi düzgün anlatsana kaç damla sürüyoz her gün mü?polis cagırıyosun eve o senin icin suruyor kasına
kanka ananın amı nasıl kullanıyoz
her gun kaslara birer fıs iste amkyav amk salagi düzgün anlatsana kaç damla sürüyoz her gün mü?
ilk ay/hafta tam tersi etki yapıyor dökülme dönemi var yani korkma devam et ı dönemden sonra ayrıca minoxidil e başlayıp bırakırsan zararlı çıkarsın bırakıcaksanda yavaş yavaş bırakman lazımEtkisi nasıl
Gunde iki kez damlayla kaşına sürüyorsun sabah akşamyav amk salagi düzgün anlatsana kaç damla sürüyoz her gün mü?
2 değil mi laher gun kaslara birer fıs iste amk
Degişimlere baktim da çokta bir sike yaramiyo gibi duruyoilk ay/hafta tam tersi etki yapıyor dökülme dönemi var yani korkma devam et ı dönemden sonra ayrıca minoxidil e başlayıp bırakırsan zararlı çıkarsın bırakıcaksanda yavaş yavaş bırakman lazım
Yarar bu arada saçın dökülüyorsa engellerDegişimlere baktim da çokta bir sike yaramiyo gibi duruyo
kaş için kullanıcaktım ama saçlarımın yanları açılıyo amk saç içinde kullanabilirimYarar bu arada saçın dökülüyorsa engeller