Minoxidil

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

dead eyecel
Oral minox güncel kaç tl. Bi de hepsiburadadan topical alınır mı ne diyonuz baldceller

Kelleşiyor orospu evladı gelmiş bana laf ediyor seni bulup kel kafana tükürecem

• JFL
Reactions: Peter Steele and Dathomirian Zabrak
Oral minox güncel kaç tl. Bi de hepsiburadadan topical alınır mı ne diyonuz baldceller
kanka kalbe vuruyor diye duymuştum birinden minoxidil öyle ahım şahım birşey değil açıkçası kalbe vurduğu için deymez

• JFL
Reactions: chadmanlet04
  • JFL
  • Hmm...
  • WTF
Reactions: auitistsurvior, recai iskender and starboi.
kanka kalbe vuruyor diye duymuştum birinden minoxidil öyle ahım şahım birşey değil açıkçası kalbe vurduğu için deymez
kalbe vuruyr ne demek amk

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
dont smoke la

what the fuck is that pfp 🤯

Works for beard permanent growth. For head hair temporary

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Tr foruma yabancılar niye yazıyo mk

Keltoş babana koş

amk evde kedi varsa minoxidil almayın alacaktım ekşide gördüm vazgeçtim

Baya zehirliymiş temas etmesi bile ölümcülmüş. Sürdüğün yerde uzun süre beklemesi gerekiyo yanlışlıkla koltuğa falan değerse kedi nanay

Baya zehirliymiş temas etmesi bile ölümcülmüş. Sürdüğün yerde uzun süre beklemesi gerekiyo yanlışlıkla koltuğa falan değerse kedi nanay
çüş amk bende kedi varda minoxidil dolapta duruyo

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak and ER enjoyer
çüş amk bende kedi varda minoxidil dolapta duruyo
Amına koyduğumun çocuğu 5 10 yaşındaki çocuk gibi ilgi için yalan söylüyor siktir git bu forumdan ananın ayçiçek yağlı mercimek çorbasını beyaz ekmekle ye

• JFL
Reactions: starboi.
Amına koyduğumun çocuğu 5 10 yaşındaki çocuk gibi ilgi için yalan söylüyor siktir git bu forumdan ananın ayçiçek yağlı mercimek çorbasını beyaz ekmekle ye
ya sen ne anlatıyon amk işine bakla kafaya takma böyle şeyleri hayat forumda milletle it dalaşına girmek için çok kısa la kendini geliştirmeye çalış bişey yap amınakodumun greyi etkileşim için millete atıp tutuyor kimsede ilgi vermiyo bu köpeğe ŞDHFASŞKDASD komedisin amk

• +1
Reactions: Ashoimex
1 2 ay önce ne kadar çekicisin izliyodum diyen sen değilmisin lan hadi ait olduğun bok çukuruna geri dön yallah

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
1 2 ay önce ne kadar çekicisin izliyodum diyen sen değilmisin lan hadi ait olduğun bok çukuruna geri dön yallah
Dersin başlayacak hadi sg

• JFL
Reactions: angrybirds and starboi.
kalbe malbve vurması cope bu forumda adamın teki sıvı minoxu iciyodu amk o yasıyosa sen olmen at hapı gitsin ama bırakınca dokulcek malesf