D
Deleted member 70692
Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Biyotin keratin falan filan başlayacağım yanında Minoxil de alayım diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
seni seviyorum elemanasfdsds
bunun hairline benimkini mogluyo yine de ben direkt nw2yim 16 yasinda amkDusunsene 16 yasinda kellesiyon
hic isi bilmiyon la amq nw2 2.5 a akdar bekle saç ektir 1 yıl sonra hop on fin bitti gitti amq yarakus in the worldinya18i bekle 18den sonra hop on fin
Sen norwood -1sin amkDusunsene 16 yasinda kellesiyon
O çıkan saçlar arkadaki lerin dökülmesini engelliyomu peki kullanırkenDümenden saç çıkarır sonra dökülir o saçlar
Nw2den 1e getirmişti beni sonra gitti
Kullanırken fine devam ettin miDümenden saç çıkarır sonra dökülir o saçlar
Nw2den 1e getirmişti beni sonra gitti
Finsiz kullandım ve çıkardı ilk seferde.Sonra döküldü daha sonra hem fin hem minox beraber kullandım fayda etmedimKullanırken fine devam ettin mi
''Dökülmesini engeller mi''O çıkan saçlar arkadaki lerin dökülmesini engelliyomu peki kullanırken
Benim hipotezime göre Minoxidil'le tekrar aktifleşen bir kıl kökünün kalıcılaşması için en az 5 yıl Minoxidil'le kalması daha sonra da DHT baskılayıcı ilaçlarla korunması gerek.Finsiz kullandım ve çıkardı ilk seferde.Sonra döküldü daha sonra hem fin hem minox beraber kullandım fayda etmedim
@elemanzelvadre neden hmm?Benim hipotezime göre Minoxidil'le tekrar aktifleşen bir kıl kökünün kalıcılaşması için en az 5 yıl Minoxidil'le kalması daha sonra da DHT baskılayıcı ilaçlarla korunması gerek.
Bunu kendi üzerimde test edeceğim.
Bı sebebi yok da minoksilin göt kılı gibi bişey çıkardığını düşünüyorum saç gibi değilde@elemanzelvadre neden hmm?