Miyop astigmat renkli lens

Trenmaxx1

Trenmaxx1

There is no tomorrow
Source bilen varsa pm atabilir mi @jsbera @Auchelius siz bilgiydiniz sanki lenste

• +1
Reactions: jsbera, Auchelius, Deleted member 277275 and 3 others
  • +1
  • Love it
Reactions: jsbera, Auchelius, Deleted member 277275 and 3 others
.

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275, Trenmaxx1 and 2 others
Normal optikçilere sordun mu bende gözlük takmamak için lens almıştım reçeteli/miyop astigmat/ belirli seçenekler oluyor renksiz direk düz ,hafif renkli ve renkli diye
Kullandığım öyle zaten renkli varyasyon arastirjtimda Kullandığım markada yok

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 277275 and -BayHarbourButcher
  • +1
Reactions: Orcairis, Auchelius and Deleted member 277275
  • +1
Reactions: Orcairis, Auchelius, Trenmaxx1 and 1 other person
Source bilen varsa pm atabilir mi @jsbera @Auchelius siz bilgiydiniz sanki lenste
Ben optikcilerden almıştım zaten amacım ilk başta renkli numaralı lens almaktı ama hangi web sitesine baksam hepsiyle ilgili bir şikayet var kimi bana yanlış renk gönderdiler diyor kimisi benim lensim hasarlı geldi diyor bazılarıda numaralarda yanlışlık ve gözde batma diyordu zaten çoğu satıcı ile iletişim bile kuramıyorsun 1-2 mesajına yazar sonra ghost atar paran boş yere yanar.

O yüzden bende gidip optikcilerden aldım mecburi güvenebileceğim source bulamadığım için.

• +1
Reactions: Trenmaxx1, Orcairis, jsbera and 1 other person
Renkli lensler hakkında bir bilgim yoktu markalar hakkında da gözünün rengine göre sana uyacak Lens'i almayı unutma eğer ucuz alıyorsan buna dikkat etmen lazım

• +1
Reactions: Auchelius and Trenmaxx1