Trenmaxx1
There is no tomorrow
Source bilen varsa pm atabilir mi @jsbera @Auchelius siz bilgiydiniz sanki lenste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Paran varsa just4kiradan alSource bilen varsa pm atabilir mi @jsbera @Auchelius siz bilgiydiniz sanki lenste
bunların renklilerde marka önemli oluyor onu unuttum doğru
Kullandığım öyle zaten renkli varyasyon arastirjtimda Kullandığım markada yokNormal optikçilere sordun mu bende gözlük takmamak için lens almıştım reçeteli/miyop astigmat/ belirli seçenekler oluyor renksiz direk düz ,hafif renkli ve renkli diye
Astigmat seçeneği var mı ordaParan varsa just4kiradan al
Sdece göz numaraları var ama miyop astigmat hipermetrop mu ne yazmıyor onlarAstigmat seçeneği var mı orda
Ben optikcilerden almıştım zaten amacım ilk başta renkli numaralı lens almaktı ama hangi web sitesine baksam hepsiyle ilgili bir şikayet var kimi bana yanlış renk gönderdiler diyor kimisi benim lensim hasarlı geldi diyor bazılarıda numaralarda yanlışlık ve gözde batma diyordu zaten çoğu satıcı ile iletişim bile kuramıyorsun 1-2 mesajına yazar sonra ghost atar paran boş yere yanar.Source bilen varsa pm atabilir mi @jsbera @Auchelius siz bilgiydiniz sanki lenste
Renkli lensler hakkında bir bilgim yoktu markalar hakkında da gözünün rengine göre sana uyacak Lens'i almayı unutma eğer ucuz alıyorsan buna dikkat etmen lazımSource bilen varsa pm atabilir mi @jsbera @Auchelius siz bilgiydiniz sanki lenste