mk677 nerden alabilirim. Denediğiniz ve güvendiğiniz bir yer varmı?

Azie555

Azie555

Zephir
Allinsupps,Grimlabs şu an popüler ama ikisinede güvenilmez diyolardı. Peptit Türkiye Burak Hocaya güveniyorum onuda aramayı çalışınca telefona cevap vermiyor sizin aldığınız bir yer varmı? Ya da Allinsupps veya Grimlabsten almış olup güvenilir diyen varmı?

• +1
Reactions: Auchelius
pitful cope

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
grimlabs ürünleri işe yarıyor

• +1
Reactions: Azie555 and Auchelius
nasıl bi gelişme fark ettin kanka.
yohimbine shredderi ben denedim, şuan arkadaşım aktif olarak kullanıyor ve yağ erimesi/kilo düşüşü daha 2. haftadan belli oluyor. sinister libido ve ereksiyon konusunda bana yardımcı oldu hala oluyor, ashwaganda ise uyandığımdaki yorgunluğu benden aldı aldıktan yaklaşık 20dk sonra güzel şekilde uyutuyor, rüya görmüyordum uzun süredir şuan kesintisiz rüya görüyorum. üstüne grimin telegram kanalına girersen kullanmış başka arkadaşlara sorabilirsin, ürünlerin işe yaradığına eminim ben. yakındada mk rad yapmayı düşünüyorum

• +1
Reactions: Auchelius and Azie555
yohimbine shredderi ben denedim, şuan arkadaşım aktif olarak kullanıyor ve yağ erimesi/kilo düşüşü daha 2. haftadan belli oluyor. sinister libido ve ereksiyon konusunda bana yardımcı oldu hala oluyor, ashwaganda ise uyandığımdaki yorgunluğu benden aldı aldıktan yaklaşık 20dk sonra güzel şekilde uyutuyor, rüya görmüyordum uzun süredir şuan kesintisiz rüya görüyorum. üstüne grimin telegram kanalına girersen kullanmış başka arkadaşlara sorabilirsin, ürünlerin işe yaradığına eminim ben. yakındada mk rad yapmayı düşünüyorum
Shredder dediğin dalga nasıl yağ yakıyor knk mekanizması neymiş

Users who are viewing this thread

Back