A
ascendantwill
Gold
Bi sikime yarıyormu beyler ona göre bende kullanim 4 6 iu gh a göre daha ucuzmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
trde bulamican orjinaliniBi sikime yarıyormu beyler ona göre bende kullanim 4 6 iu gh a göre daha ucuzmuş
6iu ghyle mknın etkisi aynı değilolm çok daha minimal baya minimalBi sikime yarıyormu beyler ona göre bende kullanim 4 6 iu gh a göre daha ucuzmuş
Orospu evladi az salladiabet olursun
Çok daha ucuz diye hadi diyelim domaldım aylık 8k-10k 3 4 ay en fazla yeter6iu ghyle mknın etkisi aynı değilolm çok daha minimal baya minimal
amına kodumun tırrığı diğer ghlere paran yetmiyor demi lan?Orospu evladi az salla
amına kodumun tırrığı diğer ghlere paran yetmiyor demi lan?instadan gymcell influencerlardan görüp görüp geliyorsun burayya he bok tırrık? siktir git düzgün bir yaşam yaşa (tırrıkiyede yapabilirsen) yada patronuna domalarak aldığın parayla mk spamla ananın amını tersten gör
La aminakodumun salagi seni senin ghye paran mi yetiyor anasini siktigim yetse bile vurucam gotun mu var ailen mi izin veriyor aminakdumun kürdüamına kodumun tırrığı diğer ghlere paran yetmiyor demi lan?instadan gymcell influencerı görüp görüp geliyorsun burayya mk alacam he bok tırrık? siktir git düzgün bir yaşam yaşa (tırrıkiyede yapabilirsen) yada patronuna domalarak aldığın parayla mk spamla ananın amını tersten gör
ben türküm blackpilled olsaydın neden türk olmama rağmen tırrık dememi anlardın kodumun asalakları siz anca spor salonuna gidim götümü siktirim sonra kadıkçyde metalci karılarla kafelerde akiyim normiesin şuan o mkyı al bi sikime yaramadığında anlayacaksınLa aminakodumun salagi seni senin ghye paran mi yetiyor anasini siktigim yetse bile vurucam gotun mu var ailen mi izin veriyor aminakdumun kürdü
Trye tirrik diyince havali mi oldun sen herkesten farkli oldun havalisin
May 16, 2025blackpilled olsaydın