Mk677

A

ascendantwill

Platinum
Alacam beyler daha önce kullanmış olanlar varsa yazabilir mi ne kadar süre ne kadar miktarda kullandılar nasıl bir değişim oldu?

• +1
Reactions: pashanimair and Kayra139
Maxresdefault 2
bu arkadaşta trendyoldan almıştı mk677 :feelswhy:

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed and pashanimair
Trendyoldan almayacağım + genel fikir sahibiyim ama kullanan kişilerden sonuçları duymak da iyi olurdu

• +1
Reactions: pashanimair
Baclava, Kebab, Shawrma, Pilaf, Cucureki, skibididobobdobyesyes

• +1
  • +1
Nerden alcan
Barankalayxi, grimlabs veya sikindirik tr ul yada çinden. Olm sekerim 2 ay once prediyabet 5.7 cikmasa bende alieim mk ama diyabet olueum diye korkuyom

• +1
Reactions: pashanimair and why not me?
Barankalayxi, grimlabs veya sikindirik tr ul yada çinden. Olm sekerim 2 ay once prediyabet 5.7 cikmasa bende alieim mk ama diyabet olueum diye korkuyom
Alma diyabet olursun insülin hassasiyetine zarar veriyor bende gidip baktıracam sonra

Hevesini kırmak gibi olmasın ama MK bir sike yaramıyor.

• +1
Reactions: BugraSA
  • +1
  • JFL
Reactions: xlegend and ascendantwill
Kanka ben 2023'te kullanmıştım uyku olarak iyi uyku çekiyorsun yemekten önce alırsan kilo aldırır onun dışında pek işe yaramaz ama uyumadan önce almanı tavsiye ederim uyku kalitesini arttırır

• +1
Reactions: Atsizz
tr deki cogu satıcıdan aldım kullandım,

kaliteli mal bulursan ki imkansız belki kagıt üzerindeki etkileri alabilirsin.
Bak kanka bu mk677 direkt bir peptid falan değil etkileride insülin hassasiyenin artırıp dolaylı yoldan igf 1 salınımını falan artırmak yine etkilerinin ne kadar büyük olacağı genetik

• JFL
Reactions: Atsizz
Bak kanka bu mk677 direkt bir peptid falan değil etkileride insülin hassasiyenin artırıp dolaylı yoldan igf 1 salınımını falan artırmak yine etkilerinin ne kadar büyük olacağı genetik
Tamam kardeşim (y)

• +1
Reactions: BugraSA