Jahrein
mal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Boks yaparsan aynı seye de ulaşırsın brom kulak kemiksiz
kulakta kemik olmamasını bir kenara bırakırsakBoks yaparsan aynı seye de ulaşırsın brom kulak kemiksiz
TAŞŞAK GEÇİYORUMcidden sirf yumruk yedikleri icinmi boyle oldugunu dusunuyorsun?
Adamlar o kadar lean o kadar dusuk bf% deler cogununda benim kadae olmasa testosu yuksek
Boyle kolpalar yaymayin
conorın kişiliğini kopyalayarak ünlendi conora atıp tutuyo itseviyoruz yalan mı söyleyem
Kıkırdak knk işte devrik cümle kurdum onu da anlakulakta kemik olmamasını bir kenara bırakırsak
Herkesin 1 2 ay gitmesi lazım bence sağlıklı ve akıllı bir boks klübüneözenilecek bir spor değil
çok bozdu sikim conorı ilia betterconorın kişiliğini kopyalayarak ünlendi conora atıp tutuyo it
Ben hepsinden daha iyiyimçok bozdu sikim conorı ilia better
boks gelde bi ağzına verim ahhahahahahahaBen hepsinden daha iyiyim
MİKE TYSON STİLİM VAR BRO HE PEEK A BOO FALAN AFFETMEM HEboks gelde bi ağzına verim ahhahahahahaha
ya bera sikecem seni boyumuz kısa diye mike tyson diyO YARRAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKMİKE TYSON STİLİM VAR BRO HE PEEK A BOO FALAN AFFETMEM HE
yok amk salona yeni gelenlerin çoğu Mike tysondan görüp döne döne vurmaya calisitodu daha düzgün kroşe vuramıyo ak oglu. Overya bera sikecem seni boyumuz kısa diye mike tyson diyO YARRAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
ben de gitmedim ki za bi gün mma gidicez inşallah bizim burda yok köyde yaşıyom allahta bi gün 5 cm boyumu artıracak görüceksiniz 180 baba olucam HAHAAHAHyok amk salona yeni gelenlerin çoğu Mike tysondan görüp döne döne vurmaya calisitodu daha düzgün kroşe vuramıyo ak oglu. Over
Uzun boylu olmakla alakası yok kardeş disiplin olacak disiplin metro + otobüs yapıyorum salona girmek içinben de gitmedim ki za bi gün mma gidicez inşallah bizim burda yok köyde yaşıyom
Boyun uzadıkça dezavantajinin artması hkallahta bi gün 5 cm boyumu artıracak görüceksiniz 180 baba olucam HAHAAHAH
banane sikim dövüşmeyi uızun olak yeterUzun boylu olmakla alakası yok kardeş disiplin olacak disiplin metro + otobüs yapıyorum salona girmek için
Boyun uzadıkça dezavantajinin artması hk![]()
Van'da mi yaşıyon amk nasıl hiç yokbanane sikim dövüşmeyi uızun olak yeter
benim direk yolla da alakası yok yaşadığım yerde yok mma ya da boks
havalı ve etkili olsa da profesyonel değilsen bom boş bir spor. Çok riskli ve zararlı ama bilmek her zaman iyidir.kulakta kemik olmamasını bir kenara bırakırsak
özenilecek bir spor değil bence onu demeye çalıştım. tabi bu işten para kazanıyosan orası ayrı
tabi testoyu ve çevikliği yükseltir o açıdan yararlıKıkırdak knk işte devrik cümle kurdum onu da anla
Herkesin 1 2 ay gitmesi lazım bence sağlıklı ve akıllı bir boks klübüne
Ben direkt kavgayı sevdiğim için maçlara ciktim benim tek eğlenceli kaynagimdi
copecidden sirf yumruk yedikleri icinmi boyle oldugunu dusunuyorsun?
Adamlar o kadar lean o kadar dusuk bf% deler cogununda benim kadae olmasa testosu yuksek
Boyle kolpalar yaymayin