![menas](/data/avatars/l/73/73537.jpg?1733528436)
menas
Stacy's Favourite
Kuaföre gidip yaptırıcam umarım yakışır yakışmazda yada yapamazlarsa pipiyi yerim okulun açılmasına az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mod cut yapamiyosa biraksin meslegi zaten aqqKuaföre gidip yaptırıcam umarım yakışır yakışmazda yada yapamazlarsa pipiyi yerim okulun açılmasına az kaldı
Nası olmmod cut yapamiyosa biraksin meslegi zaten aqq
evde bile kendime yaparim jiletle
sikimi ve kolumun altini aldigim jileti kahkulume goturup assagi dogru cekerim yanlarida oyle yaparim al sana mod cutNası olm
Bro jiletle nası yapıyon amksikimi ve kolumun altini aldigim jileti kahkulume goturup assagi dogru cekerim yanlarida oyle yaparim al sana mod cut
gidipte deneme amk
bide hairstylist git kuafor ve berberler bi yarram bilmiyor
iyi gibi ama cok para nerden buldunŞuna gidicem![]()
Antalya San Barber Accra hotel · Kepez, Antalya
maps.app.goo.gl
kanka dalga geciyomda bir berber bile yapar bence kucukken berberim bana yapiyordu amkBro jiletle nası yapıyon amk
Googledan buldumda highlight türkeçesi ne laniyi gibi ama cok para nerden buldun
araya sari boyaGoogledan buldumda highlight türkeçesi ne lan
Lan bende %20-25 falanım aq ascension planı atıcam buraya da çok zor uygulaması siksen yapamamolum saka maka okula 24 gun kalmis amk %21 yag oranindayim occcc occc azcik daha uzat tatili nasi vercem ben su duyeti mi yapsam
at kanka valla 24 gunde yapilabilecek cok bisi yok zaten su diyeti +1 kg potasyum klorid falan spamlarim debloat icin uzun vade onemli okul acilinca 1 ay kimse alisamiyo zaten uyurum arka siradaLan bende %20-25 falanım aq ascension planı atıcam buraya da çok zor uygulaması siksen yapamam
24 günde ben çok rahat 6-7 bf veririm basit bu aradaolum saka maka okula 24 gun kalmis amk %21 yag oranindayim occcc occc azcik daha uzat tatili nasi vercem ben su duyeti mi yapsam
Yüz asimetrimden dolayı bf azalınca daha da yüzüm kötüleşiyor komedi gibi24 günde ben çok rahat 6-7 bf veririm basit bu arada
Kitle kendini odaya 24 gün %10 bf olarak çıkarsın
Bfyi yüksek tut senYüz asimetrimden dolayı bf azalınca daha da yüzüm kötüleşiyor komedi gibi![]()
O nasıl oluyor amkYüz asimetrimden dolayı bf azalınca daha da yüzüm kötüleşiyor komedi gibi![]()
Elmacık kemiği asimetrisi + birde sanırsam orada tek taraflı çiğnemeden dolayı asimetri var. Yüz yamulup bozuluyor. Veya sanırsam ben biraz yandan fotoğraf çektiğim için yamuluyor.O nasıl oluyor amk
Bu arada bir şey farkettim. İkiside çıkık fakat biri diğerine nazaran daha yüksekte.O nasıl oluyor amk
@mesocephalicmoggerBu arada bir şey farkettim. İkiside çıkık fakat biri diğerine nazaran daha yüksekte.
O yağ oranına sahipsen Jonah hill gibi tarz yap bromLan bende %20-25 falanım aq ascension planı atıcam buraya da çok zor uygulaması siksen yapamam
Kafaya takmissin attigin örneklerdeki gibiyse kimse fark etmez@mesocephalicmogger
nasil olum 6-7 bf ne dalga mi geciyonuz 3-4 bf azalsa yeter bana aw24 günde ben çok rahat 6-7 bf veririm basit bu arada
imkani yok olum oyle bir seye hatta bazilari kilo verince asimetrisi azaliyorYüz asimetrimden dolayı bf azalınca daha da yüzüm kötüleşiyor komedi gibi![]()
elmacık kemigi genetik buyuk ihtimalle hic duymadim bu arada tek tarafli cignemeyi duzelt bide arka kamera insanlarin seni nasil gordugu degil ben kafayi bozmustum o isle 10 kisiye sordum 10uda arka kameradakine benzemedigimi soyledi ama soyle degisik bir sey daha var on kameradakinede benzemedigimi soylediler yani hic bir zaman ogrenemezsin cok ugrasma arka kamerayla kafayi yakarsinElmacık kemiği asimetrisi + birde sanırsam orada tek taraflı çiğnemeden dolayı asimetri var. Yüz yamulup bozuluyor. Veya sanırsam ben biraz yandan fotoğraf çektiğim için yamuluyor.
Şu düşündüğümüz uğraştığımız şeylere bak trajikomedi ya. Neyse dediklerini yapayım.elmacık kemigi genetik buyuk ihtimalle hic duymadim bu arada tek tarafli cignemeyi duzelt bide arka kamera insanlarin seni nasil gordugu degil ben kafayi bozmustum o isle 10 kisiye sordum 10uda arka kameradakine benzemedigimi soyledi ama soyle degisik bir sey daha var on kameradakinede benzemedigimi soylediler yani hic bir zaman ogrenemezsin cok ugrasma arka kamerayla kafayi yakarsin
Arka kameradan cektigin fotoyu foto duzenlemede cevir oyle sosyal medyana koy
Kafaya takma simetri islerini cope zaten cok ornekleri var
skolyoz veya postural asimetri olabilir asimetrilerin cogu cigneme yatma degilde sphenoidden kaynakli oluyor bir ara LEFT AIC pattern vardi conor harrisin verdigi egzersizlerle duzeltmeyi basardim 7-8 aydaŞu düşündüğümüz uğraştığımız şeylere bak trajikomedi ya. Neyse dediklerini yapayım.
Benimki sanırsam çene kasıyla ilgili gibi görünüyor. Fakat cene kası sakız çiğneye çiğneye büyür mü ki?skolyoz veya postural asimetri olabilir asimetrilerin cogu cigneme yatma degilde sphenoidden kaynakli oluyor bir ara LEFT AIC pattern vardi conor harrisin verdigi egzersizlerle duzeltmeyi basardim 7-8 ayda
Youtube conor harris symmetry yaz her seyi anlatiyor
neden buyumesin oda bir kas ama nasil isinmadan agirlik kaldirmiyosan cignemeyide oyle yap masseter stretching yaz youtube a yap ve cigne ama sonuc goremezsen masseter botoksu kesin cozumdurBenimki sanırsam çene kasıyla ilgili gibi görünüyor. Fakat cene kası sakız çiğneye çiğneye büyür mü ki?
Botoks saçmalık 4-8 ay arası bir etkisi var. DM gelir misin?neden buyumesin oda bir kas ama nasil isinmadan agirlik kaldirmiyosan cignemeyide oyle yap masseter stretching yaz youtube a yap ve cigne ama sonuc goremezsen masseter botoksu kesin cozumdur
100 greyden 2-3 tanesi bi bok biliyor çoğu çiko gençlik gibi engellilerle dolubide bu aralar greyler cok sey biliyor eski forumlarda yoktu boyle seyler siz alt hesap falan misiniz
bu kadar fazla kelime bilmeleri bile degisik anlamadim incel wikiyi okuyup mu geliyolar yoksa trde mainstream mi oldu100 greyden 2-3 tanesi bi bok biliyor çoğu çiko gençlik gibi engellilerle dolu
21 sin 3-4 versen 18-17 olcan yine fazla amknasil olum 6-7 bf ne dalga mi geciyonuz 3-4 bf azalsa yeter bana aw
1>0 21 olcagima 18 17 olurum zaten amacim 2025 e 11 12 bf olarak girmek suan okul acilana kadar azcik versem iyi taktigin varsa alirim senden21 sin 3-4 versen 18-17 olcan yine fazla amk
hayat <15 bf de başlıyor
Ağrılık antremanı + kardiyo1>0 21 olcagima 18 17 olurum zaten amacim 2025 e 11 12 bf olarak girmek suan okul acilana kadar azcik versem iyi taktigin varsa alirim senden
kanka 24 gün kendimi odaya kitleyip sadece su içsem ne yararı ve ne zararı olur bana24 günde ben çok rahat 6-7 bf veririm basit bu arada
yararkanka 24 gün kendimi odaya kitleyip sadece su içsem ne yararı ve ne zararı olur bana
bide 24 gun su diyeti abarti 17 günde olmeyeyim diye biraktim elektrolit icmeme ragmenyarar
Gecici kilo kaybis
zarar
Kas kaybi
surekli yorgunluk
sikilmis uyku duzeni gundr 13 saat uyuyacaksin
18 altiysan buyumeni stuntlarsin
kilolari geri alacaksin
kanka modcutı mahalle berberine yaptırsam nolur
Sik kafalılar yapar bunu sadeceyarar
Gecici kilo kaybis
zarar
Kas kaybi
surekli yorgunluk
sikilmis uyku duzeni gundr 13 saat uyuyacaksin
18 altiysan buyumeni stuntlarsin
kilolari geri alacaksin
cok dogru ozel bir yere gitmiycekseniz yapmayin gerisinde alcaksiniz kiloyu zatenSik kafalılar yapar bunu sadece
Dm bak aqcok dogru ozel bir yere gitmiycekseniz yapmayin gerisinde alcaksiniz kiloyu zaten
la yanlisikla ignore other demisim amk cahillik pardon dksldjelfjsDm bak aq