Modellik

Jelexy

Jelexy

slaying dnd
17 185cm ve low htn’im şuanda ve ascension planım gerçekten kendime göre çok kolay sadece 1-2 yıl zaman istiyor

İstediğim noktaya gelince:
188cm 18-19 yaş mid htn olacağımı düşünüyorum ve üniversite okuyacağım için bir yandan beni fazla yormayacak bir meslekle para kazanmayı istiyorum ayrıca dünyayı gezmek en büyük hayalim 3 dil bilmiş olacağım o zamana kadar sizce modellik yapmak mantıklı mı? Göt siktirme ile yükselme olayları varmış çok fazla bundan tırsıyorum sadece

• JFL
Reactions: Zodiac, orhanhic, Aven and 2 others
Kendini öldür

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Aven, Tornoviaa and 2 others
17 185cm ve low htn’im şuanda ve ascension planım gerçekten kendime göre çok kolay sadece 1-2 yıl zaman istiyor

188cm 18-19 yaş mid htn olacağımı düşünüyorum ve üniversite okuyacağım için bir yandan beni fazla yormayacak bir meslekle para kazanmayı istiyorum ayrıca dünyayı gezmek en büyük hayalim 3 dil bilmiş olacağım o zamana kadar sizce modellik yapmak mantıklı mı? Göt siktirme ile yükselme olayları varmış çok fazla bundan tırsıyorum sadece
yaw kardesim sen bjorn andresen misin senin mtn htn gotunu kim napsin amk

• JFL
Reactions: Aven
yaw kardesim sen bjorn andresen misin senin mtn htn gotunu kim napsin amk
Bjorn andresen kimmiş yeni öğrendim de avrupayı bilmem ama trde hiçbir kız bakmaz kendisine ne alakası var ayrıca htn olan model olamıyor mu düzgün cevaplasana kardeşim

• JFL
Reactions: Tornoviaa and IlI
Bjorn andresen kimmiş yeni öğrendim de avrupayı bilmem ama trde hiçbir kız bakmaz kendisine ne alakası var ayrıca htn olan model olamıyor mu düzgün cevaplasana kardeşim
Yok izin vermiyorum olamazsın model falan, chadlite ol belki izin veririm reis

• JFL
Reactions: Zodiac, Jelexy and IlI
götünü siktirsen bile yürüyemezsin sen modellikte diyeq anla

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, IlI and Zagro
Ppdeki sensen olabilirsin yoksa nerden bilek mk

• JFL
Reactions: IlI
sikerler knk sakin model olma

Yalan söylüyorlar aq. Model değilim ama aldığım bilgiler teyit ediyorum. Seni illa yassli bir zengin arzulayacak ve o got deliğine yarragini konduracak. Sen bana güven. İstihbarat aldım

Bunlar cahil bunlar nereden bilecek amk .
Aallahtan şanslısın da bilgili adama denk geldin

@maarda meme değil, benim istihbaratım yanılmaz. Kaç kere duydum. Bu arkadaşın got deliğine yarrak girecek

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: hellomylove, Zodiac, maarda and 1 other person

Ya seni kim napsın aq rating anlatıyor bide :lul::lul::lul:

Kıskandınız diye yorumladım beyler

• +1
Reactions: hesaplar_banlı
ciddi cevap istiyorsan önce bi fotoğraf at amk
Incel foruma foto niye atıyım sen gözünde 188 mid htn 17 yaş bir yüz canlandır

Incel foruma foto niye atıyım sen gözünde 188 mid htn 17 yaş bir yüz canlandır
dunya uzerinde bolca htn+ uzun boylu insan var sana sira gelirse yaparsin
chico falan olamican ama kusura bakma can i kiss you falan demicek kimse yani yo chicoo

• +1
Reactions: Zodiac
dunya uzerinde bolca htn+ uzun boylu insan var sana sira gelirse yaparsin
chico falan olamican ama kusura bakma can i kiss you falan demicek kimse yani yo chicoo
Model diyince aklınıza neden sadece supermodeller geliyo sizin

Zaten orta derece bir model olsam bile yeterli kazanırım harçlık çıkarmak için

Model diyince aklınıza neden sadece supermodeller geliyo sizin

Zaten orta derece bir model olsam bile yeterli kazanırım harçlık çıkarmak için
model diyince ne gelmesini bekliyorsun aklimiza baska
instagram sponsorlu reklamlarda cikan 10k takipcili giyim sayfasi modeli mi gelsin amk

• JFL
Reactions: Zodiac
Knk modellik hakkında bilgim yok ama göt siktirmenin meme olduğuna eminim
Benim tanıdığım bi abim eskiden modeldi ve evliydi göt siktirme olayi yok ama yaşlı ve zengin kadınlarla sikişerek yükselme olayı cidden var adam evli olduğu için modelliği bıraktı

• +1
Reactions: Jelexy

Orospu çocu 18-19 yaşında mid htn olcağından öyle bir emin ki allah bile bu kadar emin değildir birde o dil öğrenme olayini yapmayacağına eminim

• JFL
Reactions: Zodiac and Jelexy
Orospu çocu 18-19 yaşında mid htn olcağından öyle bir emin ki allah bile bu kadar emin değildir birde o dil öğrenme olayini yapmayacağına eminim
HAHAJSHÇMQŞWÖSİQQŞSKQPNSFPWLDÖPWQHSOWLDÖŞÖ

Şaka bir yana gerçekten kendime güveniyorum bu konuda ve dil konusunda da zaten ünide okuyacağım bölüm 2-3 dil bilmeni sağlıyor zaten ingilizcem ileri seviye o yüzden diğer iki dilide 19un sonlarına doğru gerçekleştiririm

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Zodiac and orhanhic

part time bi işte çalışsan muhtemelen gelecek olan mankenlik teklifleriyle aşşağı yukarı aynı parayı alırsın mankenlik çok para kazandırmıyor