meynet
Platinum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kral videoya çok güldüm bende ateistim nerde oturuyorsunBilen var mı ?
Hiçbir riske girmemek içinBilen var mı ?
Ben ateist değilimKral videoya çok güldüm bende ateistim nerde oturuyorsun
adanadayıöParayla hesabına Nuke attiriyorsun, hesabın hakkında thread'ler ve postlar dahil her şey internetten siliniyorNasıl yaptı ki
Post atacakken chatgpt'ye cevirttiren adam neyi leaklemis olabilirBana kendim hakkımda çok fazla bilgi verdim dedi
knk niye üşenmiyon roid guide yazmaya sürekli orgdasın kesin bişi oldu nastynas a sen yazdın bunu ama sanada kesin bişi oldu orgu bırakcan mı artıkBana kendim hakkımda çok fazla bilgi verdim dedi
bende nuke attırmalıyımBana kendim hakkımda çok fazla bilgi verdim dedi
Bu yüzden başına bisey geldi ve o yuzden nuke attı hesabınaBana kendim hakkımda çok fazla bilgi verdim dedi
larpBu yüzden başına bisey geldi ve o yuzden nuke attı hesabına
valla bana doxxlandım demisti bence ondan dolayı quitledi heryerfen ya da o yalan sölüyolarp
Yok ya pmde seslide falan normal konusuyo heralde foruma kafası güzel giriyoduPost atacakken chatgpt'ye cevirttiren adam neyi leaklemis olabilir![]()
1-2 hafta bırakırım finallerden canlı çıkmak içinknk niye üşenmiyon roid guide yazmaya sürekli orgdasın kesin bişi oldu nastynas a sen yazdın bunu ama sanada kesin bişi oldu orgu bırakcan mı artık
Forumlarda yazarken (postlarda, threadlerde) bazı kişilerin, kendi özgün yazım tarzları anlaşılmasın diye yazdıkları metni yapay zekâ üzerinden farklı bir dile ya da üsluba çevirttiklerini daha önce gördüm.Yok ya pmde seslide falan normal konusuyo heralde foruma kafası güzel giriyodu
kapıda donan muhafız ve kralın hikayesini bilir misinYok ya pmde seslide falan normal konusuyo heralde foruma kafası güzel giriyodu
1-2 hafta bırakırım finallerden canlı çıkmak için
Guide de ondan sonra gelir
Hacı sen çok şey biliyorsun sen kimsin amk, seni ortadan kaldırmamız lazım.Forumlarda yazarken (postlarda, threadlerde) bazı kişilerin, kendi özgün yazım tarzları anlaşılmasın diye yazdıkları metni yapay zekâ üzerinden farklı bir dile ya da üsluba çevirttiklerini daha önce gördüm.
Eğer ileride ulusal ya da uluslararası ölçekte adı geçebilecek, söyledikleri dikkate alınacak ya da konuşmaları dinlenecek bir konuma gelmeyi hedefliyorsa, bu yaklaşım oldukça anlaşılabilir ve mümkün.
oğlum ben yahudileri bitirecktim sırf bu konu yüzünden overForumlarda yazarken (postlarda, threadlerde) bazı kişilerin, kendi özgün yazım tarzları anlaşılmasın diye yazdıkları metni yapay zekâ üzerinden farklı bir dile ya da üsluba çevirttiklerini daha önce gördüm.
Eğer ileride ulusal ya da uluslararası ölçekte adı geçebilecek, söyledikleri dikkate alınacak ya da konuşmaları dinlenecek bir konuma gelmeyi hedefliyorsa, bu yaklaşım oldukça anlaşılabilir ve mümkün.
Bana şöyle dedi knk gelecekte eğer doxxlanırsam falan bu threadlerim ortaya çıkarsa gelecekte sorun yaşarım dedi o yüzden sildirdi işine erkenden güvenceye aldı yapmak istedikleri şeylere engel oluyor du burasıBilen var mı ?
Yok sadece bizim forum manyaklarla dolu 3 sene önce bulunmuş elemanların bile yüzü bilgileri hala düzenli olarak geziyo ortalıktaEğer ileride ulusal ya da uluslararası ölçekte adı geçebilecek, söyledikleri dikkate alınacak ya da konuşmaları dinlenecek bir konuma gelmeyi hedefliyorsa, bu yaklaşım oldukça anlaşılabilir ve mümkün.
Allahın A’sı büyükallaha sövecek kadar nasipsiz olmak nasıl bir duygu acaba