![ElySioNs](/data/avatars/l/12/12345.jpg?1736112314)
ElySioNs
Mercenary
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hayır guneykore kadinlar 4b movement baslatti sırf kendi İrkindaki erkeklerle çıkmamak için eğer koreli falan değilsen ve 172 den uzunsan(zorunlu değil çok)direk slaylersinGeomaxxlenilecekse Japonya en iyisi, beyaz tene sahip olduğun sürece çok sırıtmazsın. Beyaz ırkına karşı diğer asyalılarda da olduğu gibi ayrı bi çekici buluyorlar
bunu başlatmalarının sebebi neHayır guneykore kadinlar 4b movement baslatti sırf kendi İrkindaki erkeklerle çıkmamak için eğer koreli falan değilsen ve 172 den uzunsan(zorunlu değil çok)direk slaylersin
Hipergami amk kendi ırklarınin erkekleri incdl kadinlarida egoist olduğu icin kadinlar çıkmiyoe bok suratli olsan bole guneykorede ltb mtb falan slaylersin aşırı fazlabunu başlatmalarının sebebi ne
Tek gerekçe beyaz olman beyaz isen boyunda 165 den cok kisa değilse direk güneykoreye git dillerini ogrensen yeter sinirsiz am amk hem orda hardmaxx falanda yapilir erkeklerde aşırı gucsuz kimse sana karisamazdabunu başlatmalarının sebebi ne
japon kızları daha çekiciHipergami amk kendi ırklarınin erkekleri incdl kadinlarida egoist olduğu icin kadinlar çıkmiyoe bok suratli olsan bole guneykorede ltb mtb falan slaylersin aşırı fazla
4b movement en cok guneykorede var ama japonyadada etkisi baya fazla japonca öğrensem bende japon kiz sikme fantezilerimi gerceklestirebilirim zaten skktigin kiz senin itin olmak zorunda oradaki en buyuk sik 9 cm olduğu icin(ortalamask suanda 6 bile olabilir)japon kızları daha çekiciboyum iyi sikim iyi geliyorum Japonya
buyuk cope, korelilerin yabancilarla cikmaktan kasti sarisin mavi gozlu avrupalilar. Eger kara goz kara kasli ortalama bi turk erkegiysen isin zorHayır guneykore kadinlar 4b movement baslatti sırf kendi İrkindaki erkeklerle çıkmamak için eğer koreli falan değilsen ve 172 den uzunsan(zorunlu değil çok)direk slaylersin
ordaki subhuman asyalı japoın erkekler yerine yine seni secicek karılar tabi dedigin gibi eleman gelirse over ama gelmez zaten amk bide ordakiler hep asosyal romantik iliski kurarsan baskasına gitmez(icten ice senden yakısıklı erkege cekılır ama gitmez bence)buyuk cope, korelilerin yabancilarla cikmaktan kasti sarisin mavi gozlu avrupalilar. Eger kara goz kara kasli ortalama bi turk erkegiysen isin zor
ama hardmaxxten bikac yıl sonra japonyaya gidip fetişlerimi tatimin edecegimbuyuk cope, korelilerin yabancilarla cikmaktan kasti sarisin mavi gozlu avrupalilar. Eger kara goz kara kasli ortalama bi turk erkegiysen isin zor
Kütüğüm Ordu olduğu için Japonya’ya giriş yapamıyorum benim için its over never began brutal orducelljapon kızları daha çekiciboyum iyi sikim iyi geliyorum Japonya