Moğolistana geomaxxlayan Türk

ElySioNs

ElySioNs

Mercenary

• +1
Reactions: maarda
elemanın wrinklese bak aq 50 yaşında

Geomaxxlenilecekse Japonya en iyisi, beyaz tene sahip olduğun sürece çok sırıtmazsın. Beyaz ırkına karşı diğer asyalılarda da olduğu gibi ayrı bi çekici buluyorlar

Geomaxxlenilecekse Japonya en iyisi, beyaz tene sahip olduğun sürece çok sırıtmazsın. Beyaz ırkına karşı diğer asyalılarda da olduğu gibi ayrı bi çekici buluyorlar
Hayır guneykore kadinlar 4b movement baslatti sırf kendi İrkindaki erkeklerle çıkmamak için eğer koreli falan değilsen ve 172 den uzunsan(zorunlu değil çok)direk slaylersin

• Love it
Reactions: StuntmanMike
Hayır guneykore kadinlar 4b movement baslatti sırf kendi İrkindaki erkeklerle çıkmamak için eğer koreli falan değilsen ve 172 den uzunsan(zorunlu değil çok)direk slaylersin
bunu başlatmalarının sebebi ne

Hipergami amk kendi ırklarınin erkekleri incdl kadinlarida egoist olduğu icin kadinlar çıkmiyoe bok suratli olsan bole guneykorede ltb mtb falan slaylersin aşırı fazla

• +1
Reactions: StuntmanMike
Tek gerekçe beyaz olman beyaz isen boyunda 165 den cok kisa değilse direk güneykoreye git dillerini ogrensen yeter sinirsiz am amk hem orda hardmaxx falanda yapilir erkeklerde aşırı gucsuz kimse sana karisamazda

Hipergami amk kendi ırklarınin erkekleri incdl kadinlarida egoist olduğu icin kadinlar çıkmiyoe bok suratli olsan bole guneykorede ltb mtb falan slaylersin aşırı fazla
japon kızları daha çekici :forcedsmile: boyum iyi sikim iyi geliyorum Japonya

4b movement en cok guneykorede var ama japonyadada etkisi baya fazla japonca öğrensem bende japon kiz sikme fantezilerimi gerceklestirebilirim zaten skktigin kiz senin itin olmak zorunda oradaki en buyuk sik 9 cm olduğu icin(ortalamask suanda 6 bile olabilir)

buyuk cope, korelilerin yabancilarla cikmaktan kasti sarisin mavi gozlu avrupalilar. Eger kara goz kara kasli ortalama bi turk erkegiysen isin zor

• +1
  • Hmm...
Reactions: Shade91, Deleted member 82864 and hellsing
buyuk cope, korelilerin yabancilarla cikmaktan kasti sarisin mavi gozlu avrupalilar. Eger kara goz kara kasli ortalama bi turk erkegiysen isin zor
ordaki subhuman asyalı japoın erkekler yerine yine seni secicek karılar tabi dedigin gibi eleman gelirse over ama gelmez zaten amk bide ordakiler hep asosyal romantik iliski kurarsan baskasına gitmez(icten ice senden yakısıklı erkege cekılır ama gitmez bence)

ama hardmaxxten bikac yıl sonra japonyaya gidip fetişlerimi tatimin edecegim

Kütüğüm Ordu olduğu için Japonya’ya giriş yapamıyorum benim için its over never began brutal orducell

Kaynak

• JFL
Reactions: Heatmiser