IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
bayadır girmiyodum kaybolmus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
MEFTA OLDUbayadır girmiyodum kaybolmus
Hesabını sildi sanırsambayadır girmiyodum kaybolmus
hesabini sildiginde sen yoktun bile aqHesabını sildi sanırsam
nuke parayla attırulıyo demihesabini sildiginde sen yoktun bile aq
ama hesabı silmedi direkt nuke attırdı
İnş ölmemiştirbayadır girmiyodum kaybolmus
2000TL CİVARI BİŞEY KARDEŞİMnuke parayla attırulıyo demi
KARDEŞİM AYRICA HER HAFTA MOGYİYİCİ NERDE DİYE THREAD AÇMAYIN SİKERİM BAŞINIZI GÖTÜNÜZÜbayadır girmiyodum kaybolmus
ÇOK PARA O PARAYA 2 KERE ESKORTA GIDERIM2000TL CİVARI BİŞEY KARDEŞİM
KARDEŞİM AYRICA HER HAFTA MOGYİYİCİ NERDE DİYE THREAD AÇMAYIN SİKERİM BAŞINIZI GÖTÜNÜZÜ
150 dolar değilmi2000TL CİVARI BİŞEY KARDEŞİM
KARDEŞİM AYRICA HER HAFTA MOGYİYİCİ NERDE DİYE THREAD AÇMAYIN SİKERİM BAŞINIZI GÖTÜNÜZÜ
OHA AMK ONEY BANA BİTANE DANGALAĞIN BİRİSİ 2000TL DEMİŞTİ150 dolar değilmi
Liselilerde tarife bu olabikir bizim zamanımızda 200 liraya sadece anal yapıyolardı , ben bile 2000e siktirmem150 dolar değilmi
2000 tl ise sildirek bazı postlarıOHA AMK ONEY BANA BİTANE DANGALAĞIN BİRİSİ 2000TL DEMİŞTİ
AynenO kadar yardım ettik adama sorularını fln cevapladık instadan eleman bi dc bile bırakmadı giderken . Rotladığını biliyorum mog yiyici neden kahpelik yapıyosub
git gengarın profiline link at silermisin yaz bazılarını silmiş belki seninkileride siler2000 tl ise sildirek bazı postları
We greeks will rule constantinopleGreek>turk
clav piçi silmişti bi 5 postu sonra başkası vardı adını unuttum oda 5 post sildi ama çok post vat dilenecekgit gengarın profiline link at silermisin yaz bazılarını silmiş belki seninkileride siler
1000tlye pringles kutusu sikemezsin amkÇOK PARA O PARAYA 2 KERE ESKORTA GIDERIM
KNK DAHA DÜN BAKTIM MASTER POTATO OLAN ÇAKMASI 90TL ORJİNAL PRİNGLES 150TL AMK ERDOĞANIN ANAISNI SİKM BU EKONOMİ NE SÜNGER FALAN DERKEN 200 LİRAYA PATLIYO1000tlye pringles kutusu sikemezsin amk