Zodiac
Nothing Ever Happens
ALTA KOYDUĞU VİDEOYA BAK PATLADIM AMK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kötü bişe dememişki
Adam milleti dolandırıyo parayı kaldırıyo sende adamı yaliyon anladimadam bilgileri düzenleyip önüne koyuyor seni geliştirmeye yönlendiriyor sende adamla taşak geçiyorsun ne mal insanlarsınız size iyilik yapılmaz
kanka dolandırmayı nerenden çıkardın çok merak ettim adam zorla paramı alıyor senden? yada yaptığı işi rastgelemi yapıyorAdam milleti dolandırıyo parayı kaldırıyo sende adamı yaliyon anladim
Evet arkadaşlar bugün vumır puşink nedir nasıl yapılır onu gösterecem videoya geçmeden önce uyarayım hiçbiri tıbbi medikal tavsiye değildir kemiğiniz ananızın amına kaçarsa sonra sorumlusu ben değilim neyse arkadaşlar vumır puşink burun kemiğini iterek burnu küçültmeye yarayan bir yöntemdiradam bilgileri düzenleyip önüne koyuyor seni geliştirmeye yönlendiriyor sende adamla taşak geçiyorsun ne mal insanlarsınız size iyilik yapılmaz
alan sub5 satan sub5 değişen hiçbir şeyadam bilgileri düzenleyip önüne koyuyor seni geliştirmeye yönlendiriyor sende adamla taşak geçiyorsun ne mal insanlarsınız size iyilik yapılmaz
Lan civanin köpeği sen hala burdamisinkanka dolandırmayı nerenden çıkardın çok merak ettim adam zorla paramı alıyor senden? yada yaptığı işi rastgelemi yapıyor