Mse,looksmax ya da looksmin?

dgn.b

dgn.b

Iron
Damağım çokta dar değil aslında ama yinede biraz dar,şuan en büyük failom recessed chin ve büyük burnum.
Ama burnumdan nefes alamadığım için(deviated septum),septoplastide olmak istemediğim için mse/marpe yaptırmak istiyorum,nasıl bi şekilde larplarsam doktordan izin alabilirim ayrıca bazıları asimetri kattığını ve yüzü daha kötü gösterdiğini(burnu büyüttüğünü biliyorum ama rhino olabilirim sıkıntı olmaz)söylüyor ama bilemiyorum konuda bilgisi olan biri varsa söyleyebilir mi?

Birde recessed chin sorununu çözer mi yoksa sadece maxillayı mı çözer?

• +1
Reactions: Neokrinshaaa and Resistance.
Mse önceliklle looksmax tabikide dostum.

Recesed chini çözmez malesef genioplasty şart. İyi forunlar

• +1
Reactions: Neokrinshaaa, Duck Eats Bagel, Arisylva and 5 others
Sağol,
Doktoruma vermesi için nasıl larplayabilirim
Şuan bende olan gerçek sorun bazen nefes darlığı ve zorla ağızdan nefes alma(uyurken).Farklı bir şey söylememe gerek var mı? @Resistance.

• Hmm...
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Resistance.
Sağol,
Doktoruma vermesi için nasıl larplayabilirim
Şuan bende olan gerçek sorun bazen nefes darlığı ve zorla ağızdan nefes alma(uyurken).Farklı bir şey söylememe gerek var mı? @Resistance.
Bu sebeblerden yapıyorlar genelde zaten bunları söylemen yeterli olur çok ısrarcı ol ama

• +1
  • Hmm...
Reactions: Neokrinshaaa, Serialsuicide, Duck Eats Bagel and 2 others
Bu sebeblerden yapıyorlar genelde zaten bunları söylemen yeterli olur çok ısrarcı ol ama
Tamam
Estetiğin benim için önemli olduğunu belirtmelimiyim yoksa belirtmemek en iyisi mi?
Doktorun daha çok estetik açıdan istediğimi bilmesi iyide olabilir kötü de
Sağol bu arada yardımın için

• +1
Reactions: Resistance.
Tamam
Estetiğin benim için önemli olduğunu belirtmelimiyim yoksa belirtmemek en iyisi mi?
estetik endişelerim de var de birinci plana koymadan yardımcı olunur zaten kozmetik için ekstra bir şey yapacağını sanmıyorum her türlü daha iyi gözükecen ama

• +1
Reactions: Serialsuicide
Mse önceliklle looksmax tabikide dostum.

Recesed chini çözmez malesef genioplasty şart. İyi forunlar
t cut vertical artı horizontal genioya kaç para çıkar trde bilgin var mı

• +1
t cut vertical artı horizontal genioya kaç para çıkar trde bilgin var mı
knk çene ucunu öne mi alacaksın yoksa şekillendirecek misin?

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Duck Eats Bagel and 1 other person
knk çene ucunu öne mi alacaksın yoksa şekillendirecek misin?
öncelik projection eğer ucuk bi fiyat farkı yoksa şekil vermek de istiyorum. complex genio tarzi

• +1
öncelik projection eğer ucuk bi fiyat farkı yoksa şekil vermek de istiyorum. complex genio tarzi
projeksiyonsa 50bintlye yapan 2-3 doktor tanıyorum istanbulda şekil verme işi ise farklıydı sanırsam o bıraz daha pahalıydı 100-200k fln

ama 100-200bintllik pakelterde snrsm projeksiyonda dahil oluyordu emin değilim

• +1
Tamam
Rica ederim ne demek

Estetikten ziyade sağlıksal sorunlardan istediğini belirtmen senin için daha iyi olur niyetini belli etme süreç kolaylaşır

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 3 others
projeksiyonsa 50bintlye yapan 2-3 doktor tanıyorum istanbulda şekil verme işi ise farklıydı sanırsam o bıraz daha pahalıydı 100-200k fln

ama 100-200bintllik pakelterde snrsm projeksiyonda dahil oluyordu emin değilim
50 ucuz la baya sliding genio mu yapıyorlar

• +1
hekimlerin ismi varsa pm atsana kral

• +1
50 ucuz la baya sliding genio mu yapıyorlar
Evt

Doktor adlarını vereyim sana sen bir bak

Doçent Doktor Cemre Geze

Mehmet Zeki Güzel
(Onunda sonuçları herhalde kendisine ait olmayan bir çarda paylaşılıyordu aşağı bırakıyorum)

Bunlarin ikiside Trimaxı 290bintlye Bimaxı da 240bin tlye yapıyo çenelerinde reccesion varsa ilgini çekebilir iyi forumlar

• +1
  • Love it
Reactions: stacyworshipper, Auchelius, pashanimair and 1 other person
genio 50k direkt fiyat mı aldın yhoksa trimax eksi bimax heasbı fikir mi yürüttün bir tık daha isteyebilirler ikinci ise

• +1
genio 50k direkt fiyat mı aldın yhoksa trimax eksi bimax heasbı fikir mi yürüttün bir tık daha isteyebilirler ikinci ise
Yok direkt ayrı ayrı fiyatlar bunlar genelde lefort 1 ve bsso tek başına 150bintlye yapıyorlar ama ikisi birlikte olunca biliyon ki indirim yapıyorlar 240bintl oluyor ama genioya indirim yapmıyorlar sanırsam.

Ayrıca çoğu cerahla evet ben kendim wpden yazıştım veya hastaları ile bizzat konuştum.

Zaten genelde coğu vakalarında trimax yaptıkları için bir paket halinde sunuyor estetik klinikleri

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
genio pahalı hesabı bi kac sene filler takılırım gibi geliyordu da aynı fiyat amg

• +1
genio pahalı hesabı bi kac sene filler takılırım gibi geliyordu da aynı fiyat amg
Yok knk Türkiye Estetik konusunda Avrupaya göre %50-60 ucuz knk Avrupadaki fiyatları baz alma hiçbir zaman.

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and Duck Eats Bagel
Yok knk Türkiye Estetik konusunda Avrupaya göre %50-60 ucuz knk Avrupadaki fiyatları baz alma hiçbir zaman.
yok la geçen bi cerraha yazdıydım herif stock çene implantına 5k dolar artı kdv istiyor genio da o ayardır gibi geliyordu

• +1
bu gacılar maxfac değil de operasyon o kadar zor bi iş değil düzgün yaparlar herhalde

• +1
yok la geçen bi cerraha yazdıydım herif stock çene implantına 5k dolar artı kdv istiyor genio da o ayardır gibi geliyordu
Çene implantı muhtemelen Jaw Angle dır knk mandibula köşesi implantları zaten 200-300bin tl den başlıyo ben Dr. Ali Mezdeği ile konuştuydum onlar Çene köşesini 290bintlye yapıyordu.

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and Duck Eats Bagel
Evt

Doçent Doktor Cemre Geze

Mehmet Zeki Güzel
(Onunda sonuçları herhalde kendisine ait olmayan bir çarda paylaşılıyordu aşağı bırakıyorum)

Bunlarin ikiside Trimaxı 290bintlye Bimaxı da 240bin tlye yapıyo çenelerinde reccesion varsa ilgini çekebilir iyi forumlar
knk bu forumda kadın doktorlara ameliyat yaptırcaklarını zannetmiyorum

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Auchelius, Duck Eats Bagel and 2 others
neden asıl onlara yaptırılır
Kadınlar erkeklere göre daha lookist çünkü seçen taraf seçilen taraftan daha lookistir. Ondan dolayı çok daha iyi bir sonuç çıkarabilir erkekler açısından.

Nasıl böyle olduğunu açıkla dersen evrimsel açıdan izah edeyim :

Erkek olabildiğince hızlı bir şekilde bir eş bulmak ister neslini devam ettirmek için günümüzde hipergamininde en büyük sebeblerinden biri bu.

Kadın ise olabildiğince kaliteli genlere sahip bir sperm tarafından döllenmek ister içgüdüsel olarak

Neden böyle dersen yumurtalık üretimi sperm üretiminden çok çok daha azdır Erkekler saniyeler içinde yüzlerce sperm üretebilirken Kadınlar ise çok çok daha az yumurtalık üretebiliyor ondan dolayı döllenme konusunda çok daha seçiciler.

• +1
  • Love it
Kadınlar erkeklere göre daha lookist çünkü seçen taraf seçilen taraftan daha lookistir. Ondan dolayı çok daha iyi bir sonuç çıkarabilir erkekler açısından.

Nasıl böyle olduğunu açıkla dersen evrimsel açıdan izah edeyim :

Erkek olabildiğince hızlı bir şekilde bir eş bulmak ister neslini devam ettirmek için günümüzde hipergamininde en büyük sebeblerinden biri bu.

Kadın ise olabildiğince kaliteli genlere sahip bir sperm tarafından döllenmek ister içgüdüsel olarak

Neden böyle dersen yumurtalık üretimi sperm üretiminden çok çok daha azdır Erkekler saniyeler içinde yüzlerce sperm üretebilirken Kadınlar ise çok çok daha az yumurtalık üretebiliyor ondan dolayı döllenme konusunda çok daha seçiciler.

knk bu soruma cevap vermiyo

• +1
  • Hmm...
Reactions: maarda, Auchelius, Duck Eats Bagel and 1 other person
knk bu soruma cevap vermiyo
Veriyor knk Daha lookist olması = Güzellik algısı konusunda cok daha bilgiye sahip olması

Güzellik algısı konusunda çok daha bilgiye sahip olması = Estetik ameliyatlarında cok daha iyi sonuçlar ortaya çıkarması.

Kadın doçent ayrıca.

• +1
  • Hmm...
  • Love it
Reactions: Auchelius, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Damağım çokta dar değil aslında ama yinede biraz dar,şuan en büyük failom recessed chin ve büyük burnum.
Ama burnumdan nefes alamadığım için(deviated septum),septoplastide olmak istemediğim için mse/marpe yaptırmak istiyorum,nasıl bi şekilde larplarsam doktordan izin alabilirim ayrıca bazıları asimetri kattığını ve yüzü daha kötü gösterdiğini(burnu büyüttüğünü biliyorum ama rhino olabilirim sıkıntı olmaz)söylüyor ama bilemiyorum konuda bilgisi olan biri varsa söyleyebilir mi?

kebab ah language

• JFL
  • So Sad
  • Ugh..
Reactions: dgn.b, Duck Eats Bagel, why not me? and 2 others
Evt

Doçent Doktor Cemre Geze

Mehmet Zeki Güzel

Kısa açısı kötü ramusa ne önerirsin sen trimax tüm çene sorunlarımı cozer diye dusunuyorum

• +1
Reactions: pashanimair, Resistance. and Trenmaxx1
Evt

Doçent Doktor Cemre Geze

Mehmet Zeki Güzel

Doktorların isimlerini vermek cok büyük adamlık helal olsun cogu bilgili kisinin gatekeep yapmasına karşılık bunları paylasmak . Adamsın

• +1
Reactions: pashanimair, yunguz0, reanrao and 2 others
Doktorların isimlerini vermek cok büyük adamlık helal olsun cogu bilgili kisinin gatekeep yapmasına karşılık bunları paylasmak . Adamsın
Yok knk nolcak sanki mezaramı götürücem herkes asendlesin istiyorum.

• +1
  • Love it
Reactions: why not me?, pashanimair, Serialsuicide and 3 others
Bu arada ekleme yapayım Ali Mezdeği de Bimaxı 240bintl Trimaxı 290bintlye yapıyor bırakıyorum şöyle instasını unutmuşum onu yazmayı.
(Bizzat wpden konuştum)

@yunguz0

• +1
Reactions: why not me?, Trenmaxx1, pashanimair and 1 other person
Kısa açısı kötü ramusa ne önerirsin sen trimax tüm çene sorunlarımı cozer diye dusunuyorum
Kanka çözebiliyor fakat yine sana bağlı vakadan vakaya uyguladıkları yöntemler değişiyor her bimaxta aynı olmuyor veya trimax kaç mm ilerletilicek kaç mm öyle yapılacak şöyle yapılacak falan biraz özelleştirilmiş bimaxlar oluyor cerrah ile konuşursan muhtemelen gerekeni yaparlar.

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair and reanrao

Mse kesinlikle yüzü asimetrik yapar çünkü damağımız yüzde yüz simetrik ya da yüzümüzdeki kemiklerin yoğunluğu eşit değildir. Bunun sonucunda mse damağın sağ ve soluna eşit kuvvet uygulasa bile zayıf taraf daha fazla genişler; yani mse asimetri yapar ama bu asimetri az veya çok olabilir, o da doktorunun iyi olmasına bağlı.Senin durumuna bakarsak, deviated septum eğer maxillanın asimetrik olmasından kaynaklanıyorsa, senin için kötü doktorun iyi olması lazım.

• +1