mse ve asimetri

swaggy

swaggy

faded than a ho'
msenin yaratabiliceği asimetri hakkında bilgisi olanlar var mı
inanılmaz brutal bi asimetri yaratır mı
@Furkan Sarıkaya

• +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill, Neokrinshaaa and 5 others
@Furkan Sarıkaya
dişlerin kötüyse fazla olabilir onun dışında doktor hatası varsa büyük asimetrilere yol açabilir ama onun dışında çok büyük asimetri yapmaz

• +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill, pashanimair and 3 others
dişlerin kötüyse fazla olabilir onun dışında doktor hatası varsa büyük asimetrilere yol açabilir ama onun dışında çok büyük asimetri yapmaz
dişlerim kötü sayılabilir evet ama yaratıcağı minimal asimetriler çok önemli değil benim için irlde asimetri önemsiz zaten

• +1
Reactions: pashanimair, Furkan Sarıkaya and Trenmaxx1
dişlerim kötü sayılabilir evet ama yaratıcağı minimal asimetriler çok önemli değil benim için irlde asimetri önemsiz zaten
önemli kanka asimetri bir insana baktığında bilinçaltın ilk önce asimetri analizi yapıyo

• +1
  • Hmm...
Reactions: swaggy, pashanimair, Furkan Sarıkaya and 1 other person
bu mse tam tersine asimetriyi düzeltmiyomuydu?

• +1
Reactions: pashanimair, Furkan Sarıkaya and Trenmaxx1
bu mse tam tersine asimetriyi düzeltmiyomuydu?
evet mse palate genişletir ve asimetri düzeltir ama bu doğru bir mse tedavisi
eğerki senin dişlerin çarpıksa mse 2 tarafı simetrik genişletmez ve bu belkide daha asimetrik bi görünüm elde ettirir

• +1
Reactions: swaggy, pashanimair, Furkan Sarıkaya and 1 other person
@Furkan Sarıkaya
@Trenmaxx1 cevap yazmış zaten :) asimetri yaratma ihtimali en düşük expander türü SARPE, dilersen bu expandera da göz atabilirsin. Genel olarak MSE mi yoksa SARPE mi daha iyi ona karar veremedim @MogEater

• +1
Reactions: Auchelius, swaggy, Serialsuicide and 2 others
önemli kanka asimetri bir insana baktığında bilinçaltın ilk önce asimetri analizi yapıyo
ya biz kafayı görünüşle bozduğumuz için öyle geliyo bize yoksa irlde çoğu şey önemli değil
@Trenmaxx1 cevap yazmış zaten :) asimetri yaratma ihtimali en düşük expander türü SARPE, dilersen bu expandera da göz atabilirsin. Genel olarak MSE mi yoksa SARPE mi daha iyi ona karar veremedim @MogEater
sarpe tedavisine çok sıcak bakamıyorum ameliyat falan filan aşar beni şuanlık
marpe de istediğim etkiyi yaratmaz

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
irlde fark etmıon aq sen özürlü gibi milletin yüzüne rate atiyorsan farkedersin tabi eşşek oğlu eşşek seni

• +1
Reactions: swaggy
irlde fark etmıon aq sen özürlü gibi milletin yüzüne rate atiyorsan farkedersin tabi eşşek oğlu eşşek seni
lan amınakoduğum bak küfrettirme bana bilimsel olarak herhangi bir nt insan zaten bu asimetriyi bilinçsizce analiz ediyor ve beyni ona göre güzel veya cirkin diyor asimetrisi olmayan birisinin üreme şansı daha yüksek görülüyor bizim yaptığımız analizler daha derin aslında beynimizin bilinçsizce yaptığı analizleri biz bilerek ve odaklanarak yapıyoruz https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3859556/ asimetri hakkında biyolojik bir makale bu da istersen oku sırf karşıt birşey demek için hiç araştırmadan laf atıyorsun

• +1
Reactions: Auchelius, swaggy, Neokrinshaaa and 1 other person
lan amınakoduğum bak küfrettirme bana bilimsel olarak herhangi bir nt insan zaten bu asimetriyi bilinçsizce analiz ediyor ve beyni ona göre güzel veya cirkin diyor asimetrisi olmayan birisinin üreme şansı daha yüksek görülüyor bizim yaptığımız analizler daha derin aslında beynimizin bilinçsizce yaptığı analizleri biz bilerek ve odaklanarak yapıyoruz https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3859556/ asimetri hakkında biyolojik bir makale bu da istersen oku sırf karşıt birşey demek için hiç araştırmadan laf atıyorsun
beyin asimetri okuması yapsa bile yakışıklı olma kavramını tamamen simetriye vurmaz ya

• +1
Reactions: Serialsuicide, Trenmaxx1 and Furkan Sarıkaya
@Furkan Sarıkaya
maxilla kaynaklı bir asimetri varsa daha çok kötüleştirir

• +1
  • Hmm...
Reactions: swaggy, reanrao, Trenmaxx1 and 1 other person
beyin asimetri okuması yapsa bile yakışıklı olma kavramını tamamen simetriye vurmaz ya
tamamen değil belirtmemisim benim hatam pardon

• +1
Reactions: swaggy and Furkan Sarıkaya
maxilla kaynaklı bir asimetri varsa daha çok kötüleştirir
Yani maxillan sağa yada sol eğik ise mse tam ortaya simetrik bir biçimde yerleştirildği için bir tarafa doğal olarak daha fazla baskı uygular buda asimetrinin daha fazla kötüleşmesine yol açar

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, swaggy and reanrao
Arastirmaya ihtiyacım yok ben otistik olmadığım için farketmiyorum zaten trucel seviyesinde bi asimetrin varsa bi zahmet farketsinler benim arkadasim kamerada deli gibi asimetrik ama irlde fark edilmiyor

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair