MSE yaptıran doktor bulmak

Dragunov

Dragunov

Iron
TR'de sorduğum ortodontislerin çoğu MARPE/MSE' ye gerek olmadığını söylüyorlar azı dişleri arası mesafemin 32-33mm olmasına rağmen çoğunlukla üst çenenin alttan dar olup olmamasına bakıyorlar. 32-33mm olması bile benim için yeterli bir sebep hedefim 45mm, ortodontisleri nasıl ikna edebilirim ve FME yapabilen ortodontist var mı bildiğiniz?

• JFL
Reactions: kurdistan, Duck Eats Bagel and Dathomirian Zabrak
TR'de sorduğum ortodontislerin çoğu MARPE/MSE' ye gerek olmadığını söylüyorlar azı dişleri arası mesafemin 32-33mm olmasına rağmen çoğunlukla üst çenenin alttan dar olup olmamasına bakıyorlar. 32-33mm olması bile benim için yeterli bir sebep hedefim 45mm, ortodontisleri nasıl ikna edebilirim ve FME yapabilen ortodontist var mı bildiğiniz?
türk doktorları orospu cocugu threadını okumanı öneririm

• +1
Reactions: Auchelius, Yagiz8928 and Serialsuicide
Kanka özelde doğru ortodontist yapar ama eğer üst geniş alt dar kalırsa sıkıntı

• +1
  • Hmm...
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel, kurdistan and 1 other person
atsana threadi
1764863863654

amınakoydugumun orgu çalışmıyo ki

sorduğum bütün ortholar özeldi knk
kanka yaptırman çok zor yaptıranlar nasıl yaptırıyo hayret ediyorum
@Duck Eats Bagel bu adam doktor bulsaydı true adam falandı şuan
trdeki doktorlar bi yarram bilmiyo adamlar en son mseyi üniversitede teorik öğrenim de görmüşler hiç biri bilmiyo

• +1
Reactions: Auchelius, why not me? and Serialsuicide
son bir ortho ya soracam istanbulda muayene olup olmazsa yurtdışı mecbur

View attachment 4391766
amınakoydugumun orgu çalışmıyo ki

kanka yaptırman çok zor yaptıranlar nasıl yaptırıyo hayret ediyorum
@Duck Eats Bagel bu adam doktor bulsaydı true adam falandı şuan
trdeki doktorlar bi yarram bilmiyo adamlar en son mseyi üniversitede teorik öğrenim de görmüşler hiç biri bilmiyo
Yok bilen var ama Erzurumda ankarada

Users who are viewing this thread

Back