Mtb kızla konusamiyorum

santosxa

santosxa

Iron
Lan kız mtb yada hmtb ama göz göze gelince felan aptal gibi gözlerimi kaçırıyorum kızda istiyor gibi konuşmayı ama full takilma kafasindaki bir kız
Normalde her kızla konusabiliyorum ama onla konusamiyorum over 🥀🥲

• Hmm...
  • So Sad
Reactions: churmaxxed and why not me?
Lan kız mtb yada hmtb ama göz göze gelince felan aptal gibi gözlerimi kaçırıyorum kızda istiyor gibi konuşmayı ama full takilma kafasindaki bir kız
seviyon demek ki knk ya da kız fazla güzel

• +1
  • Hmm...
Reactions: orco., Serialsuicide and Kayra139
Low t

• +1
  • Hmm...
Reactions: churmaxxed, İNTİKAM VAKTİ, why not me? and 1 other person
bende aynı durum kıza ne diyecegimi falan dusjnup konusunca ok mesrla yerime oturursa fln knk kalsana diyom zorlanmadan (ornek bu arada bu kadar high inhib ddgilim) ama yani bana birseu diyince zorlanıyom hafiften, en iyisi 1 2 saniye birseyler ugrasıyomus gibi yaparken ne diyecegini dusun

bende aynı durum kıza ne diyecegimi falan dusjnup konusunca ok mesrla yerime oturursa fln knk kalsana diyom zorlanmadan (ornek bu arada bu kadar high inhib ddgilim) ama yani bana birseu diyince zorlanıyom hafiften, en iyisi 1 2 saniye birseyler ugrasıyomus gibi yaparken ne diyecegini dusun
La ben hhtb kızla flörtöz konusunca bisi olmuyor kız rus kökenli ama digerine gelince göz göze bile geldigimde gözümü kaciriyorum

• JFL
Reactions: atess

Users who are viewing this thread

Back