memedo
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
knk suratını gormekten gına geldı eyvallah yakısıklısın da atıp durma aqEscaping from mtn prison
Senin ferrarin olsa üstünü örter misinknk suratını gormekten gına geldı eyvallah yakısıklısın da atıp durma aq
Burda daha iyi durmussun lens distortion yok diye normalde kafatasin armut gibi duruyoduEscaping from mtn prison
Burda daha iyi durmussun lens distortion yok diye normalde kafatasin armut gibi duruyodu
Burda daha iyi durmussun lens distortion yok diye normalde kafatasin armut gibi duruyodu
Geçen sene böyleydim olmego kasma yakışıklı olduğunu biliyoruz
Kenzo tshirt armani exchange ceket mi o gorduklerimGeçen sene böyleydim olm
Tişört mckenzie geçen sene almıştım 5 euro falandıKenzo tshirt armani exchange ceket mi o gorduklerim
low harmonyEscaping from mtn prison
low be
senin berserk dövmenin daha yüksek harmonysilow harmony
Potansiyelinin olduğu belliymişGeçen sene böyleydim olm
MyoNe yaptiklarini soylesene sadece debloat olmussun gibi
Dogru yutma ne amk onu ben bile ilk defa duyuyorumMyo
Aç karna sprint+sauna
7-24 mewing burundan nefes alma
Sert yiyecekler ve doğru yutma
masseterleri geliştirdim
Sadece dilinle atıyorsun yüzündeki hiçDogru yutma ne amk onu ben bile ilk defa duyuyorum
Cope olm o tarz seylerSadece dilinle atıyorsun yüzündeki hiç
Bir kas oynamadan
Yok olum doğru habitler işte önemli olan oCope olm o tarz seyler
O degisiklik yaratacak dogru habitlerden degilYok olum doğru habitler işte önemli olan o
Burundan nefes alma ve mewing önemli 2020den beri yapıyorumO degisiklik yaratacak dogru habitlerden degil
Amk fukarası acıdım sana suanKenzo tshirt armani exchange ceket mi o gorduklerim
bu orospu evladi ne diyoAmk fukarası acıdım sana suan
Ahaha orospu cocuğu kıskanma amkAmk fukarası acıdım sana suan
memedoya diyor sana değilbu orospu evladi ne diyo
biliyorummemedoya diyor sana değil
Mütevazı olmaya çalışınca bile laf yiyorum bu oeler bitmezbiliyorum
olm sana kim laf atti aq bu heriften onceMütevazı olmaya çalışınca bile laf yiyorum bu oeler bitmez
Yasuoolm sana kim laf atti aq bu heriften once
o mal bi orospu cocuguydu ve sevilmiyodu banlattim iki hesabinida simdi anasinin sikilmesini izliyodur araliktanYasuo
KenzoAmk fukarası acıdım sana suan
Sana diyorum amcık marka tişört görünce sikin kalktı o annenin ammını görünce üstüne bayılırsınbu orospu evladi ne diyo
? Zihinsel engelli misinKenzo
Sana diyorum amcık marka tişört görünce sikin kalktı o annenin ammını görünce üstüne bayılırsın
Sana konusma hakkı vermedim orospuevlsdı? Zihinsel engelli misin
Orospu cocugu emir o ananin amina yarragi soakrim portlek gozlerini oyarsin gormemek icin 174 boyunla kendini yakalatma banaSana konusma hakkı vermedim orospuevlsdı
Greylere nam salmısızOrospu cocugu emir o ananin amina yarragi soakrim portlek gozlerini oyarsin gormemek icin 174 boyunla kendini yakalatma bana
hala grey diyo cirkin sub5 orospu evladiGreylere nam salmısız
Sub5 diyor bana sub5 subhuman :haha:hala grey diyo cirkin sub5 orospu evladi![]()
tipini biliyorum cirkin orospu cocugu van'dayken aslinda dogru cografyadaymissin orda anani siken looksmatchlerde vardirSub5 diyor bana sub5 subhuman :haha:
Artık slayerım amınakoydugum haha senı mogluyorum amınakoydugumun cocugutipini biliyorum cirkin orospu cocugu van'dayken aslinda dogru cografyadaymissin orda anani siken looksmatchlerde vardir
HER POSTUMADA AYNI BOKU YAZMA ZAVALLI OROSPU COCUGUArtık slayerım amınakoydugum haha senı mogluyorum amınakoydugumun cocugu
Haha slayerım seni mogluyorum hahaHER POSTUMADA AYNI BOKU YAZMA ZAVALLI OROSPU COCUGU![]()