atess
6'3
nerden alabilirim ve fiyatlari nasil bilgisi olan yazsin pls
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
alma amk nıye alıyonnerden alabilirim ve fiyatlari nasil bilgisi olan yazsin pls
niye alıyon? alcaksan bıçak al bari muşta ne amknerden alabilirim ve fiyatlari nasil bilgisi olan yazsin pls
Aq googleda aratsan çıkar zaten çok illegal birşey değilnerden alabilirim ve fiyatlari nasil bilgisi olan yazsin pls
İsayimı dovcen lanerden alabilirim ve fiyatlari nasil bilgisi olan yazsin pls
havali amk kullanımıda kolay bisey olursa falanalma amk nıye alıyon
Seni her türlü sikerler abimhavali amk kullanımıda kolay bisey olursa falan
abim?Seni her türlü sikerler abim
yarram sen 15 yaşında degilmisinabim?![]()
sokakta yuzume bakamazsınızyarram sen 15 yaşında degilmisin
Çok tehlikeli dark triadsokakta yuzume bakamazsınız
ne ucube adamsın amk millete laf ediyorsun muşta alıyorsun amk hırtı
sulalenizden daha beyazımAtess böyle misin ciddili
anneni sikerimne ucube adamsın amk millete laf ediyorsun muşta alıyorsun amk hırtı
yok o engelledi beni herhalfeisa icin mi
1 posta 1k olcanBitch ass white boy![]()
birader söyle tipler yok mu ya kopuyorum amk canımın ici sen önce bilegine yumruguna güven sonra bunları yazsokakta yuzume bakamazsını
sokakta yuzume bakamazsını
Alir o mustayi gotune sokarlar. Atma kendini atese atesimhavali amk kullanımıda kolay bisey olursa falan
bilegime guvenioyyurm zaten mustayi havali buldugum icin istiyorum dedim yabirader söyle tipler yok mu ya kopuyorum amk canımın ici sen önce bilegine yumruguna güven sonra bunları yaz
lan kime sorim alan varsa fiyat soruyom istebunu bile buraya soruyon amk beynin erimiş ateş
ne cesit bi yaratıksın kanka mustayı havalı mı buluyosun cidden cakı modeli falan söylesen neyse eyvallahta garipsin ayrıca muşta kolay bulabilceğin bişey babamın okulunda ilkokul 3.sınıf muşta yakalattı geçenbilegime guvenioyyurm zaten mustayi havali buldugum icin istiyorum dedim ya
nerden bulabilirim onu soruyorum amin dudugune cesit bi yaratıksın kanka mustayı havalı mı buluyosun cidden cakı modeli falan söylesen neyse eyvallahta garipsin ayrıca muşta kolay bulabilceğin bişey babamın okulunda ilkokul 3.sınıf muşta yakalattı geçen
Kafatasını siktiğim googlea yazsananerden bulabilirim onu soruyorum amin dudugu
bilegime guvenioyyurm zaten mustayi havali buldugum icin istiyorum dedim ya
130tl kelebekte 200tl bizim orda gel gotureyim senınerden alabilirim ve fiyatlari nasil bilgisi olan yazsin pls
nerdesin130tl kelebekte 200tl bizim orda gel gotureyim senı
evdenerdesin