Turetskiyy
turk incel

Bugün yine utlu çift gördüm yine günüm götüme girdi boyle ulkenin vatanin anasini sikimmmm 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Foidlerle konuşamıyorum ve ucube nd bir truecelim org + tahta sitelerini lurkluyorum beni beğenen herhangi bir foid olduğunu zannetmiyorum şurada yazdıklarımı goren bir foid olursa rezilken daha rszil olurumSeni beğenen ltb kızla aynısını yaşayabilirdin jfl
fena olmazdiilişki fln boş iş knk
tahta siteleri ne laFoidlerle konuşamıyorum ve ucube nd bir truecelim org + tahta sitelerini lurkluyorum beni beğenen herhangi bir foid olduğunu zannetmiyorum şurada yazdıklarımı goren bir foid olursa rezilken daha rszil olurum
Teklider falantahta siteleri ne la
türkiyenin en büyük lolcowu olabilirdi bu piç eğer ünlü ya da ufak bir çevrede tanınır olup sonra saldırsaydıfemboy loverrr
![]()
incel iste ve orgta profili olsa tiktokta inkwell içeriği üretse topluluga iyice girse baya lolcow olurdutürkiyenin en büyük lolcowu olabilirdi bu piç eğer ünlü ya da ufak bir çevrede tanınır olup sonra saldırsaydı
discordda femboy sevgilisi varmış sonra femboy sevgilisi terk etmiş bunutürkiyenin en büyük lolcowu olabilirdi bu piç eğer ünlü ya da ufak bir çevrede tanınır olup sonra saldırsaydı
Eğlendirirdiincel iste ve orgta profili olsa tiktokta inkwell içeriği üretse topluluga iyice girse baya lolcow olurdu
manifestosu nerde la güliyim azdiscordda femboy sevgilisi varmış sonra femboy sevgilisi terk etmiş bunu
manifestosundaki lgbt nefreti ordan geliyo
hiç hatırlamıyom redditden biri archive.orga atmıştı ordan okumuştummanifestosu nerde la güliyim az
manifestosu nerde la güliyim az