Tallooksmaxxer
Kraken
cant even buy an adderall @TsarTsar444
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
shit reply nigger i suffer from adhd.stfu retarded junkie
ADHD is a NT mental illness. Atleast half of Gen Z has it. You are jut looking for excusew to buy and use retarded drugsshit reply nigger i suffer from adhd.
are you dumbass you nigger? i need to study.ADHD is a NT mental illness. Atleast half of Gen Z has it. You are jut looking for excusew to buy and use retarded drugs
muh muh fuck off i have adhd i need to focus.recreational adderall? what are you a high inhib 14 year old teenager taking drugs for the first time? Unless you're busting your ass in the studio pulling all nighters then adderall is cope. "muh i get a euphoric feeling from it" man stfu.
You don't need to be a submissive schoolslave.are you dumbass you nigger? i need to study
its over i need addys toocant even buy an adderall @TsarTsar444
kaç lira bu adderallar?its over i need addys too
focus on what? on the pixels on your phone so you can jerk off?are you dumbass you nigger? i need to study.
muh muh fuck off i have adhd i need to focus.
trde adderal nadirkaç lira bu adderallar?
are you blind or deaf? i need to study. its not that easy in turkey to get into a decent uni.focus on what? on the pixels on your phone so you can jerk off?
sordum 50-100 arası bulursun dedi kaç tane falan diye sordum bir şey dememiş.trde adderal nadir
jfl at thinking you buy the whole package for 50/100tryare you blind or deaf? i need to study. its not that easy in turkey to get into a decent uni.
@TsarTsar444 normies dont understand us
sordum 50-100 arası bulursun dedi kaç tane falan diye sordum bir şey dememiş.
50/100tkye hangi ilac olursa olsun receteli 1 bilemedin 2 adedidir. miligramida kim bilir nejfl at thinking you buy the whole package for 50/100try
he probably thought i am a kid or smth.jfl at thinking you buy the whole package for 50/100try
zaten baktım yabancı marketlerde 1.5 dolara satılıyor tanesi o da en ucuzu50/100tkye hangi ilac olursa olsun receteli 1 bilemedin 2 adedidir. miligramida kim bilir ne
amına koyayım adderallı annem babam para vermiyor daha ucuz olur belki diye torbacıdan adderall alıyım dedim eczane ritalininden daha pahalıymıştürkiyede ilaç konusuna gelince her hangi bir şeyi almak gereksiz kanser ha iyi bi kaynak bulduğunu düşünüyorsun adam sana haplaştırılmış fare boku yolluyor bu reziliği istanbulda kalırken steroidler ile yaşamıştım
dışardan getirtmeyi denesen gümrük höpletiyor delircem
isveçten cepleyip gelicem artık
bilinen site? baya yıl geçti ardından ama o zaman daha ergendim ilk bulduğum siteden almıştımamına koyayım adderallı annem babam para vermiyor daha ucuz olur belki diye torbacıdan adderall alıyım dedim eczane ritalininden daha pahalıymış
steroidlerde mallık yapmışsın bence bilinen sitelerde pharma ürünleri var genelde yaygın steroidlerin.
bilinen site? baya yıl geçti ardından ama o zaman daha ergendim ilk bulduğum siteden almıştım
çok ihtiyacım yok şuan anavar/dianabol gibi hapları sayısız defaca geçirdim uçakla gelirken genellikle Multivitamin hap kutusuna falan koyuyorum hiç sorup sıkıntı çıkarmadılar
sen manlet değil misin hem niye steroid kullanıyon belki uzardın.bilinen site? baya yıl geçti ardından ama o zaman daha ergendim ilk bulduğum siteden almıştım
çok ihtiyacım yok şuan anavar/dianabol gibi hapları sayısız defaca geçirdim uçakla gelirken genellikle Multivitamin hap kutusuna falan koyuyorum hiç sorup sıkıntı çıkarmadılar
uzamam bittikten sonra başladımsen manlet değil misin hem niye steroid kullanıyon belki uzardın.
ben 30a aliyom eczaneden recetem var malmisin amk 200/300 ne sgk yok muhe probably thought i am a kid or smth.
maybe i can buy amphetamines for cheaper.
zaten baktım yabancı marketlerde 1.5 dolara satılıyor tanesi o da en ucuzu
ritalini devlet karşılasın amk böyle rezillik olmaz 200-300 lira olmuş mk ilacı.
alternatif bulmam lazım
d*n*m (d33p n*t m4rk*tplace) haric ph,rma ürünleri (adderall vs vs) alinacak yerli kaynak var mı?uzamam bittikten sonra başladım
çocukken baya sağlıklıydım hem yüzücüydüm hemde sağlam diyetim vardı ama shitty geneitcs işte
hem bodyhalo legit baya
bruh idgaf you wanna fuck turkhoes but stop typing this soecifically on turkish ppls threads. what they gonna do? send you a bitch with ups for you to fuck.either type it everywhere or just dont type itI want Turkish booty
Yes inshALLAH send me one or tell me where to pick them upbruh idgaf you wanna fuck turkhoes but stop typing this soecifically on turkish ppls threads. what they gonna do? send you a bitch with ups for you to fuck.either type it everywhere or just dont type it
10 mg ritalini mi 30a alıyon? sgk var.ben 30a aliyom eczaneden recetem var malmisin amk 200/300 ne sgk yok mu
o ne aga özelden yazsana siteyid*n*m (d33p n*t m4rk*tplace)
Perhaps he's out of bug spraycant even buy an adderall @TsarTsar444
Perhaps he's out of bug spray
View attachment 1934938
junky niggerDrugs n food is all you need to be happy
Forget about adderal though and get some OXYCODONE/PERCOCET that's the good stuff
//BIKER GANG
d3ep web mark*t yerlerio ne aga özelden yazsana siteyi
ilacabak.com 50tl diyor. 50ye aliyomusum10 mg ritalini mi 30a alıyon? sgk var.
stop being edgy we discussin some serious shit rnYes inshALLAH send me one or tell me where to pick them up
ha torbacıyı tor'dan buldum zaten sordum sadece fiyatı.d3ep web mark*t yerleri
İngilizceme guveniyosan dnmbible bul öğren detayları
ama dikkat etmen gereken basit noktalari kacirirsan dolandirilir yada iceri atilirsin. siber guvenlik edinmen lazim
kaç mg kullanıyon?ilacabak.com 50tl diyor. 50ye aliyomusum
10ha torbacıyı tor'dan buldum zaten sordum sadece fiyatı.
kaç mg kullanıyon?
torun neresindenha torbacıyı tor'dan buldum zaten sordum sadece fiyatı.
kaç mg kullanıyon?
bir tane ingilizce kimya sitesi var orda türk grubu da var oradan birine sordum.torun neresinden
az değil mi la?
az deil hassasiyetim var uyaricilarabir tane ingilizce kimya sitesi var orda türk grubu da var oradan birine sordum.
az değil mi la?
yok adderall sikiyor amphetamine o.ben de adderall çözmeye çalışıyordum vizeler için çok zor ya concerta kullan aynı etken madde dediler onun da hapını 100 liraya satıyor orospu çocuğu (gta 5 oyununda).
methylphenidate ve amphetamine ayni şey diyenin anasinin evine molotof atarim orospu enigi (reelde gta5isikeyim)ben de adderall çözmeye çalışıyordum vizeler için çok zor ya concerta kullan aynı etken madde dediler onun da hapını 100 liraya satıyor orospu çocuğu (gta 5 oyununda).
26 tasina gelecem arkadas istegi falan kalmayacak. disarida ot gibi olup evde hobilerimle ugrasiyo olscagim. umarım hersey bittiğinde huzur bulmuş olurummethylphenidate ve amphetamine ayni şey diyenin anasinin evine molotof atarim orospu enigi (reelde gta5isikeyim)