namussuz olmak

sladekilic

sladekilic

pretty boy
beyler 1 haftadır tam bir orospu ccougu gibi takılıyorum cflere işediğim videoları falan atıp taşşak geçiyorum ve cfdeki ekli her kızın ilgisini çekmeye başladım instada dark triad başlangıç olarak sikinizin keyfine göre davranmak herkese agresifleşmek ve arada yavşaklık yapmak etkili olabiliyor tavsiye edilir

• JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Deleted member 117069
Bokunu çıkarmadan yapılır

• +1
Reactions: angrybirds
beyler 1 haftadır tam bir orospu ccougu gibi takılıyorum cflere işediğim videoları falan atıp taşşak geçiyorum ve cfdeki ekli her kızın ilgisini çekmeye başladım instada dark triad başlangıç olarak sikinizin keyfine göre davranmak herkese agresifleşmek ve arada yavşaklık yapmak etkili olabiliyor tavsiye edilir
ilerde sakinlik evresine girdiğinde çok pişman olacağın bi durum bende eskiden soytarıydım herkesi güldürürdüm insanlar beni severdi şimdi sakinlik evresine girdim kendimi küçük düşürmüşüm

• +1
Reactions: hesaplar_banlı, recai iskender, Black_Pill_Enjoyer1 and 1 other person
ilerde sakinlik evresine girdiğinde çok pişman olacağın bi durum bende eskiden soytarıydım herkesi güldürürdüm insanlar beni severdi şimdi sakinlik evresine girdim kendimi küçük düşürmüşüm
Sakinlik ayağına sakın takipçi sayınızı düşürüp asosyal npc gibi takılmayın

bra soytarılık deil ya orospu cocuklugu bence fark var

Kafamizisikim
Images 6

Incomprehensible niggerbabble

Cf ney amg

Users who are viewing this thread

Back