napcam

atess

atess

6'3
beyler ilk defa olabilebilcek biri var

baska siniftan ve kisiligimi bilmiyo full bakısıyoz falan daha cok sey varda yani full olumlu buyuk ihtmaillr hoslanıyo belirtiler cok ama bizim sınıftaki orospularla arkadas bunlara beni sorarsa falan sıcarım napmam gerek beni oyle bilmemesi icin falan tavsiye verin baskasına gitmesin

• +1
Reactions: Kayra139, Yagiz8928 and kurdistan

baska siniftan ve kisiligimi bilmiyo full bakısıyoz falan daha cok sey varda yani full olumlu buyuk ihtmaillr hoslanıyo belirtiler cok ama bizim sınıftaki orospularla arkadas bunlara beni sorarsa falan sıcarım napmam gerek beni oyle bilmemesi icin falan tavsiye verin baskasına gitmesin
GİZEMLİ ADAM...
SINIFTAKİLERE BENİ TANIMIYOSUNUZ BENİM BAŞKA Bİ YAŞANTIM KOLPASI...
KIZLA KONUŞUNCA ESRAR İÇTİM ARARSAM AÇMA KOLPASI...
@reanrao

• JFL
Reactions: atess, reanrao, Auchelius and 5 others

kızla direk gidip konuşursan arkadaşlarına sormaz

• +1
Reactions: growthplatessss111, Zodiac, susisesi and 3 others

Sabah bakıcam yatıyom şimdi

• +1
Reactions: kurdistan and atess

orospsunun oğlu yapman gerekeni söylüyorum rep atmıyo inşallah sadece elini sikersin

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, Auchelius, why not me? and 4 others
attik amk sakin
knk başka yaşantım var kolpası sıkcan o zaman tek çözüm o
kimse asıl seni tanımıyomuşta aslında uyuşturucu ticareti yapıyomuşsun gibi
kaşına da bi tane çizik at

• +1
Reactions: growthplatessss111, jsbera and atess
asla yapamam kendimi bildigimden diyom
o zaman bekle kızın başka birileriyle çıkmasını izle tecrübeyle sabit

• +1
Reactions: Zodiac, atess and kurdistan
o zaman bekle kızın başka birileriyle çıkmasını izle tecrübeyle sabit
amk ya asla konusamam asırı yakınlasırsa falan konusmaua baslarim oda belki yani onu bile yapamayabilirm

bilmiyorum hmtn vardır iyi gunde belki lhtn
olum direk git kızla konuş 6'3 sin sanırım asla freak durmazsın

• +1
Reactions: Zodiac
olum direk git kızla konuş 6'3 sin sanırım asla freak durmazsın
bak asırı utangacım amk kızın kabul edecegini yzude yuz bilsem bile yapamam hep boyleyim ozur dilemem tesekkur etmem o rezillige dusemem hepsi bana utanc verici geliyo

bak asırı utangacım amk kızın kabul edecegini yzude yuz bilsem bile yapamam hep boyleyim ozur dilemem tesekkur etmem o rezillige dusemem hepsi bana utanc verici geliyo
sosyal anksiyete cope az götünü sık konuş kız kabul ederse açılacan zaten

sosyal anksiyete cope az götünü sık konuş kız kabul ederse açılacan zaten
anksiyete degilde rezil olmak istemiyorum yani hicbn sekilde kucuk dusmek rahatsiz ediyo itaat ediyo gibi

• +1
Reactions: jsbera
anksiyete degilde rezil olmak istemiyorum yani hicbn sekilde kucuk dusmek rahatsiz ediyo itaat ediyo gibi
kaçıncı sınıfsın

• +1
Reactions: Zodiac and atess
gecen bana ekmek atan kiz bugun 170 kekoyla takiliyodu sadece bakip guldum

• +1
  • JFL
Reactions: growthplatessss111, jsbera, retawillfixme and 1 other person
Anksiyete için ilacı olan arkadaşın varsa niye bi tane hap almiyon

• +1
kız niye sana ekmek atıyo aq
marti misin
ekmek atmak = is atmak
is atmak = gel bana istiyorum demek

sonuc ne olmak

ben 2020 sigma videolari izleyip kizi siklememek ve kendimden utanmak, bu hafta da benden 16cm kisa sub kekoyla gormek

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and atess
Anksiyete için ilacı olan arkadaşın varsa niye bi tane hap almiyon
ya siz anlamadiniz ki beni utanmıyorum insanlardan rezil olmayı sevmiyorum sadece oyle rezil olma degil yani ortamda biri bile benden ustun olunca cok fena rahatsız oluyom

• +1
Reactions: jsbera
ekmek atmak = is atmak
is atmak = gel bana istiyorum demek

sonuc ne olmak

ben 2020 sigma videolari izleyip kizi siklememek ve kendimden utanmak, bu hafta da benden 16cm kisa sub kekoyla gormek
yaani sende bu triplere girersen benim gibi olmaz o yuzden direkt git konus ama zaten her halukarda kalbinin anasini sikecek bari guzel uzun bi kiz siksin bu ozelliklee yoksa gitme kardesim iyi forumlar

• +1
  • Love it
ya siz anlamadiniz ki beni utanmıyorum insanlardan rezil olmayı sevmiyorum sadece oyle rezil olma degil yani ortamda biri bile benden ustun olunca cok fena rahatsız oluyom
aynı şey insanlrın ne düşündügünü umursuyosun bu yüzden low inhib olsaydn siklemezdin

• +1

Attachments

• IMG-20251124-WA0007.jpg
    IMG-20251124-WA0007.jpg
    76.9 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Serialsuicide
Bu adam ben amk rating bile aynı

• +1
Reactions: atess
amk ya asla konusamam asırı yakınlasırsa falan konusmaua baslarim oda belki yani onu bile yapamayabilirm
6'3 boyun yok mu amk niye konuşamıyon

• +1
Reactions: Serialsuicide
zaten her halukarda kalbinin anasini sikecek bari guzel uzun bi kiz siksin bu ozelliklee yoksa gitme kardesim iyi forumlar
tam olarak bu

• +1
  • So Sad
Reactions: atess and Serialsuicide
Mal bu yarram ya senden bi bok olmaz kanka konusma bosver

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, atess and 1 other person
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide, atess and 2 others
tamam boy onemlide cok daha onemli seyler var ve bende yok onlarda
boyun 190 ise ve yüzün mtn ise hiçbir bahanen yoktur

• +1
Reactions: Serialsuicide and atess

kanka siktirgit forumu kapat 190 boyun var resistance htn demişti korkak bi otospu evladı olduğun için kızlarla konuşamıyon git en az 200 mg test bas bi dahada foruma girme ok?

• +1
ÇOCUK SİKTİR GİT VİZELERE ÇALIŞIYORUM GELMiŞ BAKIşTIĞI KIZI ANLATıYO ANILARIM DEPREŞTİ Sgggggggggggg

• +1
ÇOCUK SİKTİR GİT VİZELERE ÇALIŞIYORUM GELMiŞ BAKIşTIĞI KIZI ANLATıYO ANILARIM DEPREŞTİ Sgggggggggggg

• So Sad
  • +1
Reactions: atess and Yagiz8928
ya sen ne low t bi cocuksun aq ikiye bolecem seni delirtti ekran basında 1 haftadir mk 150sin dimi lan dogruyu soyle kemikte yoktur sende

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, Zodiac, churmaxxed and 1 other person
ya sen ne low t bi cocuksun aq ikiye bolecem seni delirtti ekran basında 1 haftadir mk 150sin dimi lan dogruyu soyle kemikte yoktur sende
keşke 150 olsa o zaman bahanesi olurdu amk

• +1
IMG 9586

• JFL
  • Love it
Reactions: Zodiac, atess and Serialsuicide
seklini skeyim

• JFL
Reactions: why not me?, senualF, szenn and 4 others

Users who are viewing this thread

Back