growthplatessss111
186 kürt htn
atsanıza buraya ibternetten falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
narrow derken düşük demiyorum hafif dar çatıya sahip olan da mı yokgöremedim öyle hiç
olm biz de biliyoz da şöyle ekstrem örnekler atmayın
knk yeterince side delt ve lat calisirsan zaten ekstrem olmayan durumlarda cok kotu durmicakolm biz de biliyoz da şöyle ekstrem örnekler atmayın
sağdaki adamdaki tek sorun clavicle değil boyu ve wide hips daha büyük sorun çıkarıyor.
atsanıza buraya ibternetten falan
benim aradan otoban geçiyo ne kadar göğüs çalışsam fln da overView attachment 4582851
bak olm mesela bunun kas kütlesi olmafığını hayal edin meme uçları arası mesafe zaten ele veriyor ortalama - dar arası yine de kötü bi görüntü yok
mumbaiden masallar kitabı tüm kırtasiyelerde satışta yüzde 50 lansman indirimiyleView attachment 4582851
bak olm mesela bunun kas kütlesi olmafığını hayal edin meme uçları arası mesafe zaten ele veriyor ortalama - dar arası yine de kötü bi görüntü yok
onu kastetmedim de boş iş o zaten boşverbenim aradan otoban geçiyo ne kadar göğüs çalışsam fln da over
görme engelliler için çizgi çektim daha rahat görülsün diyeView attachment 4582851
çizgiyi yanlıs yerden cekmısım ananı baacını sikimView attachment 4582860
görme engelliler için çizgi çektim daha rahat görülsün diye
no hate loveyou bro![]()
engelli ben değilim burda aq narrow diyince illa < 1 biacromial / hip genişliğinden mi bahsediyoruzView attachment 4582860
görme engelliler için çizgi çektim daha rahat görülsün diye
no hate loveyou bro![]()
geniş değil ztnengelli ben değilim burda aq narrow diyince illa < 1 biacromial / hip genişliğinden mi bahsediyoruz
bununki geniş değil
threadde ben köprücük kemiğindrn bahsediyorum boyuna göre bununki ortalamanın bir tık altında sayılır (BIDELTOID DEĞİL köprücükden bahsediyorum ve işin içine boyunu da katıyorum)geniş değil ztn
above average
genetik olarak herkes bu adam kadar lean olsa ortalama olur ama
şuan geniş omuzlu gözüküyor
oglum delirecem bak şunları atmayın ben de biliyorum heralde bu örnekleri ki gerçek hayatta böyle iyi ve kötü iki çerçeveye sahip iki kişi göremezsiniz bile e napak aq köprücüklerim geniş değil ne yapsam boş diyip yatalım mı istediğiniz ne
shoulder padoglum delirecem bak şunları atmayın ben de biliyorum heralde bu örnekleri ki gerçek hayatta böyle iyi ve kötü iki çerçeveye sahip iki kişi göremezsiniz bile e napak aq köprücüklerim geniş değil ne yapsam boş diyip yatalım mı istediğiniz ne
bana çekici gelmiyor öyle yüz iyi olsa'danarrow derken düşük demiyorum hafif dar çatıya sahip olan da mı yok
hocam..atsanıza buraya ibternetten falan