ascendantwill
A
Guide gelir mi beyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
31Guide gelir mi beyler
Shitpost+tiktok+hafif zorbalaGuide gelir mi beyler
porfilindeki adam çok iyi laShitpost+tiktok+hafif zorbala
Doguştan gelmiyosa overGuide gelir mi beyler
Sen bide 185 htn degilmisin ne desen gülerler amkGuide gelir mi beyler
oğlum benden uzun kürt bi tane kız vardı birine her biji kürdistan dedim diye gülmüştü hala unutamıyom bugün yanından geçtim dar bir yerdi ve kalabalıktı ondan kenara çekildim bi de yere baktım utançtan bi de sonunda onun boyunu geçmişim sanırım aynı boydayım ya da kızlaDoguştan gelmiyosa over
oğlum benden uzun kürt bi tane kız vardı her biji kürdistan dedim diye gülmüştü hala unutamıyom bugün yanından geçtim dar bir yerdi ve kalabalıktı ondan kenara çekildim bi de yere baktım utançtan bi de sonunda onun boyunu geçmişim sanırım aynı boydayım ya da kızla
Ne alaka oç illa ignorelattırcan kendinioğlum benden uzun kürt bi tane kız vardı birine her biji kürdistan dedim diye gülmüştü hala unutamıyom bugün yanından geçtim dar bir yerdi ve kalabalıktı ondan kenara çekildim bi de yere baktım utançtan bi de sonunda onun boyunu geçmişim sanırım aynı boydayım ya da kızla
aklıma geldiNe alaka oç illa ignorelattırcan kendini
Yaw htn miyim bilmiyomda aynen öyle amk kızla konuşuyorum ne desem gülüyorlar amk hani çok boş konuşuyorum ben olsam gülmezdimSen bide 185 htn degilmisin ne desen gülerler amk
Chad does what chad wants @AucheliusYaw htn miyim bilmiyomda aynen öyle amk kızla konuşuyorum ne desem gülüyorlar amk hani çok boş konuşuyorum ben olsam gülmezdim
Ne alaka amg kız dedi hadi bana baybayChad doed chad wants @Auchelius
olm harbi ignore atmışsın lan forumda en sevdiğim kişilerdendin senChad doed chad wants @Auchelius
İgnorelamadım amkolm harbi ignore atmışsın lan forumda en sevdiğim kişilerdendin sen
Dalgamı geçiyorsun kız dedim kız dedi bana hadi bana kay kayİgnorelamadım amk
Dalga mı geçiyorsun sen @ascendantwill dedi bana kaykay kayNe alaka amg kız dedi hadi bana baybay
Kankana kız dedi baybay kız öyle deyince bu şarkı geldi aklıma direkDalga mı geçiyorsun sen @ascendantwill dedi bana kaykay kay
Kız bize siktiri çekince bizim yediremeyişKankana kız dedi baybay kız öyle deyince bu şarkı geldi aklıma direk