nasıl framemi 72 kiloda 55 cm yaptım anlatıyorum!

elemancomeback31

elemancomeback31

orspunun öz evladııı
öncelikle her sabah otla beslenimş 50 gram tereyağı yerim

Tereyağının diğer yağlara üstünlüğü:
doymuş ve tekli yağlar içerir
translaşması zordur ve katı yağdır

tereyağı yiyerek metabolizmamı %40 civarı arttırdım ve bu artan metabolizmayı karbonhidratlar ile dsetkledim

Daha sonra yemeklerime şeker yerine tatlandırıcı atmaya başladıkdan sonra (2024 gibi) bideltim 45 cmdan bi anda üst sayılara doğru yükselmeye başladı

daha sonra her gün çiğ et çiğnedim (yutmayın yoksa bakteri kapabilrsiniz sadece çiğneyin jawline için)

Biiyosanız goatisin hakkında bi videosu var su insanı dehidre ediyor bu yüzden her gün ya kokonat water yada çiğ otla beslenmiş tereyağı kanı içtim ( mineraller var)

çiğ süt atatürk ormandan çiğ sütsüz biyerden biyere gidiyosanız bu devirde zaten kapatın bu forumu gidin önce bi satnraç matranç oynayın beyninizn gelişsi

• JFL
Reactions: meatenjoyer9, fury31, growthplatessss111 and 9 others
bu konuya jfl atma potansiyeli olanları etiketleyin

• JFL
Reactions: kurdistan and Serialsuicide
çiğ eti çiğnerken yuttum sorun olur mu

• JFL
Reactions: kurdistan and Auchelius
  • JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Auchelius and elemancomeback31

tereyağı yiyerek metabolizmamı %40 civarı arttırdım ve bu artan metabolizmayı karbonhidratlar ile dsetkledim

Daha sonra yemeklerime şeker yerine tatlandırıcı atmaya başladıkdan sonra (2024 gibi) bideltim 45 cmdan bi anda üst sayılara doğru yükselmeye başladı

daha sonra her gün çiğ et çiğnedim (yutmayın yoksa bakteri kapabilrsiniz sadece çiğneyin jawline için)

Biiyosanız goatisin hakkında bi videosu var su insanı dehidre ediyor bu yüzden her gün ya kokonat water yada çiğ otla beslenmiş tereyağı kanı içtim ( mineraller var)

çiğ süt atatürk ormandan çiğ sütsüz biyerden biyere gidiyosanız bu devirde zaten kapatın bu forumu gidin önce bi satnraç matranç oynayın beyninizn gelişsi
Biride adam gibi guide atsın aq raw semen unutmuşsun onla beraber 58 olurdu

• JFL
Reactions: growthplatessss111 and kurdistan
çiğ otla beslenmiş tereyağı kanı

nereden temin edebiliriz bunu

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and Yagiz8928
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: reanrao, kurdistan, Yagiz8928 and 1 other person
Biride adam gibi guide atsın aq raw semen unutmuşsun onla beraber 58 olurdu
hipertirofi işte aq

500 carb 150 protein 100 yağ

• JFL
Reactions: kurdistan
çiğ otla beslenmiş tereyağı kanı

nereden temin edebiliriz bunu
ağabey sen psl forumlarındaymışsın orda türkçe kısmı var'mıydı (puahate sluthate lookism falan niye yazdıysam kaç yıldır forumlarda takılıyon) bide orda daha mı fazla high iq vardı? yani bu orgdakiler salak çünkü çogunlugu global olsun türkler olsun, nasıl buldun forumları çok merak ettim hikayeni

• JFL
Reactions: Auchelius and kurdistan
anamın amında var uygun fiyata satıyım
Images

• JFL
Reactions: ascendantwill, Auchelius, anathema and 5 others
ağabey sen psl forumlarındaymışsın orda türkçe kısmı var'mıydı (puahate sluthate lookism falan niye yazdıysam kaç yıldır forumlarda takılıyon) bide orda daha mı fazla high iq vardı? yani bu orgdakiler salak çünkü çogunlugu global olsun türkler olsun, nasıl buldun forumları çok merak ettim hikayeni
oğlum ben 2023 aralık tiktokceliyim ne puahatesi amk 2019dan kalma onlar şu üstteki redcel biliyodur oraları

• WTF
  • JFL
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, anathema, senualF and 2 others
giantimplantsın videosunda looksmax.org yazısını gördüm 2023 de bu ne ya niche bi forum mu dedim geldim baktım baya inceledim millet kendine ilaç milaç basıyor incellerin toplanma kampını bulduğum için sevindim bende girdim
ya amk sen niye anlatıyon :lul:

• JFL
  • +1
Reactions: growthplatessss111, Auchelius, kurdistan and 1 other person
dostum ben 26 yaşındayım yaklaşık 10 senedir psl forumlarını biliyorum. en erken benim yetiştiğim lookism forumuydu kapanmadan bir iki sene önce falan o zamanlar türkçe section vs yoktu hesabım yoktu sadece lurk takılıyodum forum zaten yavaştan bitiyordu. high iq olan adamlar vardı tek tük ama shitpost kalitesi daha iyiydi çok komik adamlar vardı ben gülmekten ağladığımı biliyorum o zamanlar.

high iq adamlar burada daha çoktu ama maksimum 2021 gibi falan hepsi gitti çünkü blackpill olayının sonu yok, alacağını alıp çıkman lazım. yapılacak looksmax'ler vs. belli zaten onun ötesinde çok birşeye gerek yok. ben geçen baktım en son 2023'te falan kullanmayı bırakmışım. şimdi türkçe muhabbet olunca geri sardı öyle takiliyorum arada buraya.

benim bp ve lookism bulmam zamanında amerikaya çok takıntılıydım. eksisozlukte amerika başlığında yazan yazılarını beğendiğim bir adam vardı. sonradan onun profilinde tüm yazdıklarını okurken denk geldim lookism, blackpill gibi kavramlara ondan sonrası kendi kendine geldi zaten.

• +1
Reactions: Auchelius, anathema, senualF and 2 others
eleman 170 kaldığı için delirdi ve çoğu kişinin omzu gymsiz.elemandan daha uzun boyundan dolayı

• +1
  • JFL
Reactions: elemancomeback31 and kurdistan
@nastynas peki burada geçirdiğin vakti zarar olarak mı görüyorsun ?

• Hmm...
  • +1
eğlenmek için gelmiştir maarda gibi alabilecegi bi bilgi yoktur burdan

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius and Deleted member 230330
dostum ben 26 yaşındayım yaklaşık 10 senedir psl forumlarını biliyorum. en erken benim yetiştiğim lookism forumuydu kapanmadan bir iki sene önce falan o zamanlar türkçe section vs yoktu hesabım yoktu sadece lurk takılıyodum forum zaten yavaştan bitiyordu. high iq olan adamlar vardı tek tük ama shitpost kalitesi daha iyiydi çok komik adamlar vardı ben gülmekten ağladığımı biliyorum o zamanlar.

high iq adamlar burada daha çoktu ama maksimum 2021 gibi falan hepsi gitti çünkü blackpill olayının sonu yok, alacağını alıp çıkman lazım. yapılacak looksmax'ler vs. belli zaten onun ötesinde çok birşeye gerek yok. ben geçen baktım en son 2023'te falan kullanmayı bırakmışım. şimdi türkçe muhabbet olunca geri sardı öyle takiliyorum arada buraya.

benim bp ve lookism bulmam zamanında amerikaya çok takıntılıydım. eksisozlukte amerika başlığında yazan yazılarını beğendiğim bir adam vardı. sonradan onun profilinde tüm yazdıklarını okurken denk geldim lookism, blackpill gibi kavramlara ondan sonrası kendi kendine geldi zaten.
Ne kadar değiştin peki cope mu sence herşey

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide and kurdistan
yok ya. yani eskiden neredeyse bütün gün buradaydım o zamanlar zarar seviyesindeydi, bütün gün high iq adamlarla ameliyat falan planlıyorduk onlar falan çok saçma geliyo şimdi geriye bakınca. ama genel olarak buradan aldığım faydaya bakınca zarar olarak görmüyorum.

• +1
  • Love it
  • Woah
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, kurdistan and 1 other person
yok ya. yani eskiden neredeyse bütün gün buradaydım o zamanlar zarar seviyesindeydi, bütün gün high iq adamlarla ameliyat falan planlıyorduk onlar falan çok saçma geliyo şimdi geriye bakınca. ama genel olarak buradan aldığım faydaya bakınca zarar olarak görmüyorum.
gönlüne göre olsun hocam herşey
hayat nasıl gidiyor 26 yaşındayım demiştin

• +1
Reactions: Serialsuicide and kurdistan
bu dogru degil, 70kg cogu 185 obez olmayanlarla ayni frame vardi, genetigim iyi olmamasina ragmen, aslinda spor gercekten cok onemli frame icin
benimki sporsuz 52 cm mesela

• JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Yagiz8928 and 1 other person
amını siktigim ona sordum zaten
QWRSJKFDGBLŞKDGFLŞKHNDKLGFJHNKLŞDFGKLŞJHNKLŞJDHGKLŞJFKGLŞJHNKLŞJDFGLKŞİNLŞKİDGFHLNKGDLFNKLŞİDFGJHNLŞKDGTFHLŞKNJDGFKHNKLŞDFGŞKHNLŞİKFHGLKŞN

• +1
Reactions: Serialsuicide
  • +1
  • JFL
Reactions: reanrao and senualF

haftalık 500mg iyi vücüt genetiği

• JFL
Ne kadar değiştin peki cope mu sence herşey
ilk bp bulduğum zamanlar sanki hayatın anlamını çözmüşüm gibi geliyordu taşlar yerine oturmuş gibiydi. yani içsel olarak hep dış görünüşün önemini az biraz akıllıysan zaten günlük hayatta farkediyorsun ama düşüncelerin kelimeye dökülünce "oh amk demek ki bir ben böyle düşünmüyormuşum" tarzı olmuştu. ilk zamanlar çok depresif olmuştum kusurlarımla ilgili hayatımdaki her negatif olayı yüzüme falan bağlıyordum halbuki alakası yokmuş.

cope değil de özellikle looksmaxing ve statü, para ve nörotipikalitenin önemiyle ilgili fikirlerim değişti.

eskiden daha çok surgery based looksmaxing inanıyordum. artık normie looksmaxing (skincare,haircare,lean) ve sex appeal arttırmanın daha mantıklı olduğu olduğunu düşünüyorum. ameliyat olacaksan çok bariz failo ve pinpoint bir ameliyat değilse gereksiz geliyor.

eskiden para ve statü cope olarak geliyodu artık neredeyse looks kadar önemli olduğunu düşünüyorum, özellikle belli bir looks seviyesinin üstündeysen. ayrıca para ve statüyle kadınları etkileyenlerin bir nevi "ilgi kiraladığını" düşünüyordum ama baya baya özellikle kadınlar statüsü olan adamlara gerçek manada çekiliyor. statü için illa lamine yamal olmanıza gerek yok, ben normie tipli adamların lokal olarak tanınmasından dolayı bir kamyon kadınla birlikte olduğunu gördüm. nörotipikalite de aynı şekilde eskiden cope geliyordu chad'in nt olmasına gerek yok o yüzden gereksiz, chad'e gelip konuşuyorlar beğenirse zaten konuşur diyordum.ama kadınların ioi'ları çok istikrarsız, yani hiç beğenmediğini düşündüğün bir kız içten içe senden hoşlanıyor olabiliyor. o yüzden nt olmak baya önemli, en azından sizden hoşlandığını belli eden kadınlarla gidip konuşmaktan çekinmeyecek seviyede olmak lazım. ben nt konusunda çok çektim, bu zamana kadar x kızla birlikte olduysam x*2 kızı elimden kaçırmışımdır, ondan götümü ayrı bir yakıyo.

• +1
  • So Sad
  • Love it
Reactions: BugraSA, Serialsuicide, kurdistan and 1 other person
gönlüne göre olsun hocam herşey
hayat nasıl gidiyor 26 yaşındayım demiştin
eyvallah knkm hepimizin inşallah

ortalama ya ben 18 19 yaşında yurtdışına çıktım zaten geçtiğimiz haziran döndüm tr'ye gideceğim inşallah seneye tekrar. ailemin yanında yaşıyorum, evden çalışıyorum tr ortalamasının çok üzerinde kazanıyorum. geçtiğimiz 5 senede acayip looksmin'ledim. düzensiz uyku, berbat diyet, spor yok, düzenli sigara ve alkol üzerine drug usage, kötü alışkanlıkları bırakıp götümü toparlamaya çalışıyorum işte tekrardan

• Woah
  • Love it
  • +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and Deleted member 230330
eyvallah knkm hepimizin inşallah

ortalama ya ben 18 19 yaşında yurtdışına çıktım zaten geçtiğimiz haziran döndüm tr'ye gideceğim inşallah seneye tekrar. ailemin yanında yaşıyorum, evden çalışıyorum tr ortalamasının çok üzerinde kazanıyorum. geçtiğimiz 5 senede acayip looksmin'ledim. düzensiz uyku, berbat diyet, spor yok, düzenli sigara ve alkol üzerine drug usage, kötü alışkanlıkları bırakıp götümü toparlamaya çalışıyorum işte tekrardan
ne iş yapıyorsunuz hocam uzaktan software engineering falan mı

• +1
Reactions: kurdistan
ilk bp bulduğum zamanlar sanki hayatın anlamını çözmüşüm gibi geliyordu taşlar yerine oturmuş gibiydi. yani içsel olarak hep dış görünüşün önemini az biraz akıllıysan zaten günlük hayatta farkediyorsun ama düşüncelerin kelimeye dökülünce "oh amk demek ki bir ben böyle düşünmüyormuşum" tarzı olmuştu. ilk zamanlar çok depresif olmuştum kusurlarımla ilgili hayatımdaki her negatif olayı yüzüme falan bağlıyordum halbuki alakası yokmuş.

cope değil de özellikle looksmaxing ve statü, para ve nörotipikalitenin önemiyle ilgili fikirlerim değişti.

eskiden daha çok surgery based looksmaxing inanıyordum. artık normie looksmaxing (skincare,haircare,lean) ve sex appeal arttırmanın daha mantıklı olduğu olduğunu düşünüyorum. ameliyat olacaksan çok bariz failo ve pinpoint bir ameliyat değilse gereksiz geliyor.

eskiden para ve statü cope olarak geliyodu artık neredeyse looks kadar önemli olduğunu düşünüyorum, özellikle belli bir looks seviyesinin üstündeysen. ayrıca para ve statüyle kadınları etkileyenlerin bir nevi "ilgi kiraladığını" düşünüyordum ama baya baya özellikle kadınlar statüsü olan adamlara gerçek manada çekiliyor. statü için illa lamine yamal olmanıza gerek yok, ben normie tipli adamların lokal olarak tanınmasından dolayı bir kamyon kadınla birlikte olduğunu gördüm. nörotipikalite de aynı şekilde eskiden cope geliyordu chad'in nt olmasına gerek yok o yüzden gereksiz, chad'e gelip konuşuyorlar beğenirse zaten konuşur diyordum.ama kadınların ioi'ları çok istikrarsız, yani hiç beğenmediğini düşündüğün bir kız içten içe senden hoşlanıyor olabiliyor. o yüzden nt olmak baya önemli, en azından sizden hoşlandığını belli eden kadınlarla gidip konuşmaktan çekinmeyecek seviyede olmak lazım. ben nt konusunda çok çektim, bu zamana kadar x kızla birlikte olduysam x*2 kızı elimden kaçırmışımdır, ondan götümü ayrı bir yakıyo.
insan 2

• JFL
Reactions: reanrao and Deleted member 230330
Eleman doğru söylüyor

@nastynas 2-3 yil looksmax tum softmax + hardmax ( rhino filan abarti seyler degil ) insanin hayatta yaptigi en iyi yatirim olacak,
mesela benim dislerim filan cok kotuyru baya sorunluydum hala cok sorunum var gelisme benim icin en iyi yatirim.

height hakkinda dusuncelerin
kesinlikle looks konusunda yapılan herşey bence de en iyi yatırım.

rhino abartı değil çok normie bir ameliyat, ama hardmaxxing konusunda dediğim gibi eğer çok çok bariz bir failo değilse bence gereksiz. örneğin yüzüne çok orantısız derecede büyük burnun varsa ya da jinekomasti varsa vs. ya da dediğin gibi dişlerin çok kötüdür, tel takıp memnun kalmazsan veneer taktırmak gibi. zaten iyi olan birşeyi daha iyi yapmaya çalışıp perfection yakalamaya çalışmak en büyük hata. ben zaten ortalama bone structure (en azından failo olmayacak derecede) olmasına rağmen gidip eppley'den full jaw implant yaptırıp bogdanoff kardeşlere dönen adamları falan hatırlıyorum. en önemli şey facial harmony, bunu bozabilecek herşeyden ve ameliyat sonunda fake gözükecek prosedürlerden kaçmak lazım. ameliyat olduğunun dışarıdan bakınca anlaşılması sosyal intihar gibi birşey. amaç genetik üstünlük sinyallemek, fake gözükünce bütün amacı kaçıyor.

ortalama bir insan için height belki de yüzden çok daha önemli. yani senin yüzünün değerlendirilebilmesi için öncelikle belli bir boy kıstasının üstünde olman lazım, o eşiği atlamadan zaten yüz olarak kadınların radarına girmiyorsun bile. boy kıstasını aşabilmen için ya yüzün aşırı iyi seviyede olacak, ya da zengin ve daha da önemlisi bir şekilde statü sahibi olacaksın ya da hepsinin kombinasyonu olacak. özellikle statü daha doğrusu "clout" boy konusundaki problemlerin en azından bazı kadınların görmezden gelmesini sağlayabilir. dediğim gibi çok çok önemli ama bence etrafından dolaşılabilecek bir sorun.

• +1

Users who are viewing this thread

Back