ferrantorres10
Iron
Nasıl kadınlarla flörtleşiyonuz? Şahsen konuşmayı bilmiyorum max arkadaş seviyesinde konuşuyorum amk. Bide bir konuşmayı duraklama olmadan nasıl devam ettiriyorsunuz? (Boy 187 bu arada)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
adım adım bir oyun düşün,Nasıl kadınlarla flörtleşiyonuz? Şahsen konuşmayı bilmiyorum max arkadaş seviyesinde konuşuyorum amk. Bide bir konuşmayı duraklama olmadan nasıl devam ettiriyorsunuz? (Boy 187 bu arada)
Bu kadar detaylı bir cevap beklemiyordum. Teşekkür ederimadım adım bir oyun düşün,
her yeni bölüme geçtiğini kızdan aldığın sinyallerle anlıyorsun.
yeni bir bölüme geçtikçe kıza yakınlaşman ve yavaşca flörtöz olman gerekiyor.
bu süreçte; içinden geleni yapmalısın, fazla düşünmemelisin, kaybedecek bişeyden korkmamalısın. kendin olmalısın.
kadınlarla sağlıklı ilişki ilk başta arkadaş gibi konuşarak başlar.
1-2-3 gün arası (kadının zorluk seviyesine göre) arkadaşca konuşursun sonra yavaş yavaş leveli arttırıp avını yakalmaya yaklaşabilirsin.
bir kadın seninle arkadaşlık kuruyorsa bu boş bir neddenden değildir, tıpkı erkeklerin beğenmedikleri kızlarla büyük bir çıkarı yoksa arkadaş olmadıkları gibi örnders notları, cinsellik)
kadınlar görünüş olarak beğenmedikleri erkeklerle arkadaşlık kurmazlar,
sohbeti sarmayan erkeklerle uzun süre sohbet etmezler ve mesajlarına geç cevap verirler.
(bu ikisi sende yoksa +2 öndesin ve rahat olmalısın)
nasıl flörtleşicem ne dicem diye merak ediyorsan korkma,
sadece içine doğan şeyi yapman yeterli çünkü bizler hayvanız, akli-iradesi olmayan hayvanlar çiftleşmeyi ve çoğalmayı bir içgüdü olarak yaparlar ve kimse onlara birşey öğretmez.
seninde onlardan farkın yok, tabi aklı idaresi olan varlıklarla konuştuğun için sadece tecrübeye ihtiyacın var. bunuda kadınlarla konuşarak ve arkadaşlarından örnek alarak geliştirebilirsin.
yapman gereken şeyler şunlar olabilir dostum
ara sıra iltifat et, boş konuşma, boş espri yapma, kadını güldür, hoşuna gidecek şeyler yap, güzel sözler söyle (çok değil ara sıra), iltifalar et zamanında ve bokunu çıkarmayarak, kadınla olabildiğince sesli görüşmeye çalış çünkü ses insanı büyüler, yazışmak pek etkili değildir oranlar %30-'a %60 civarı bişey, kadınla olabildiğince gerçek hayatta vakit geçir, kafeye git sinemaya git ve buluşma çok olduğunda fırsat yakalayarak iltifat et veya doğru anı hissettiğinde öp(elini, yanağını)
bazı kadınlar kolay elde edilebilir oluyor çünkü ciddi bir ilişki aramazlar, sadece eğlenip sikişip geçmek isterler.
bunu içgüdülerinden anlayabilirsin. kadının karakterini ve zorluğunu kendin algılayıp ona göre tavlama sürecini genişletip veya daraltabilirsin.
Flört aşamasında asla kendinden ödün verme, kadına muhtaç gözükme, iltifatlarını nadir yap. kadını elde tutmak veya elde etmek için kendinden ödün verme, gerekirse ona karşı çık ve hep kendin ol.
kendin ol çünkü seni öyle kabul etmeyen bir kadına ihtiyacın yok.
kaç yaşındasın? istersen sana instagramdan belirli bir düzeye gelene kadar rehberlik yapabilirimBu kadar detaylı bir cevap beklemiyordum. Teşekkür ederim
16, bizzat rehberlik etmene gerek yok. Kendi deneyimlerini ve görüşlerini anlatman bile yetti. Son olarak bir şey daha soracağım. Hiç konuşmadığın biriyle nasıl konuşma başlatırsın? Gerçek hayat ya da dijital(instagram vs.)fark etmezkaç yaşındasın? istersen sana instagramdan belirli bir düzeye gelene kadar rehberlik yapabilirim
yeni eklediğim EDİT: kısmını da okumayı unutma
naber cimcime16, bizzat rehberlik etmene gerek yok. Kendi deneyimlerini ve görüşlerini anlatman bile yetti. Son olarak bir şey daha soracağım. Hiç konuşmadığın biriyle nasıl konuşma başlatırsın? Gerçek hayat ya da dijital(instagram vs.)fark etmez
Öyle bir şey dersem altıma patır kütür sıçacakmışım gibi hissediyorumnaber cimcime
basit,Hiç konuşmadığın biriyle nasıl konuşma başlatırsın? Gerçek hayat ya da dijital(instagram vs.)fark etmez
FakecelNasıl kadınlarla flörtleşiyonuz? Şahsen konuşmayı bilmiyorum max arkadaş seviyesinde konuşuyorum amk. Bide bir konuşmayı duraklama olmadan nasıl devam ettiriyorsunuz? (Boy 187 bu arada)