Nasıl kadınlarla flörtleşilir

ferrantorres10

ferrantorres10

Iron
Nasıl kadınlarla flörtleşiyonuz? Şahsen konuşmayı bilmiyorum max arkadaş seviyesinde konuşuyorum amk. Bide bir konuşmayı duraklama olmadan nasıl devam ettiriyorsunuz? (Boy 187 bu arada)

• +1
Reactions: Aven
Nasıl kadınlarla flörtleşiyonuz? Şahsen konuşmayı bilmiyorum max arkadaş seviyesinde konuşuyorum amk. Bide bir konuşmayı duraklama olmadan nasıl devam ettiriyorsunuz? (Boy 187 bu arada)
adım adım bir oyun düşün,
her yeni bölüme geçtiğini kızdan aldığın sinyallerle anlıyorsun.
yeni bir bölüme geçtikçe kıza yakınlaşman ve yavaşca flörtöz olman gerekiyor.
bu süreçte; içinden geleni yapmalısın, fazla düşünmemelisin, kaybedecek bişeyden korkmamalısın. kendin olmalısın.

kadınlarla sağlıklı ilişki ilk başta arkadaş gibi konuşarak başlar.
1-2-3 gün arası (kadının zorluk seviyesine göre) arkadaşca konuşursun sonra yavaş yavaş leveli arttırıp avını yakalmaya yaklaşabilirsin.
bir kadın seninle arkadaşlık kuruyorsa bu boş bir neddenden değildir, tıpkı erkeklerin beğenmedikleri kızlarla büyük bir çıkarı yoksa arkadaş olmadıkları gibi örn:(ders notları, cinsellik)

kadınlar görünüş olarak beğenmedikleri erkeklerle arkadaşlık kurmazlar,
sohbeti sarmayan erkeklerle uzun süre sohbet etmezler ve mesajlarına geç cevap verirler.
(bu ikisi sende yoksa +2 öndesin ve rahat olmalısın)
Kısaca - İlgi varsa zaman ayırır. Ama bu ilginin derecesini anlamak için göz temasına, mesaj sıklığına, buluşma isteğine bak.

nasıl flörtleşicem ne dicem diye merak ediyorsan korkma,
sadece içine doğan şeyi yapman yeterli çünkü bizlerde hayvan kategorisindeyiz (doğal ol rahat ol içinden geleni yap), akli-iradesi olmayan hayvanlar çiftleşmeyi ve çoğalmayı bir içgüdü olarak yaparlar ve kimse onlara birşey öğretmez.
seninde onlardan farkın yok, tabi aklı idaresi olan varlıklarla konuştuğun için sadece tecrübeye ihtiyacın var. bunuda kadınlarla konuşarak ve arkadaşlarından örnek alarak geliştirebilirsin.

yapman gereken şeyler şunlar olabilir dostum
ara sıra iltifat et, boş konuşma, boş espri yapma, kadını güldür, hoşuna gidecek şeyler yap, güzel sözler söyle (çok değil ara sıra), iltifalar et zamanında ve bokunu çıkarmayarak, kadınla olabildiğince sesli görüşmeye çalış çünkü ses insanı büyüler, yazışmak pek etkili değildir oranlar %30-'a %60 civarı bişey, kadınla olabildiğince gerçek hayatta vakit geçir, kafeye git sinemaya git ve buluşma çok olduğunda fırsat yakalayarak iltifat et veya doğru anı hissettiğinde öp(elini, yanağını)
(
  • Kendine değer veren, özgüveni olan insanlar daha çekicidir.
  • Fazla iltifat ya da ihtiyaç göstermek, karşındakine “bu beni fazlasıyla önemsiyor, ben onun için fazlayım” hissi verir. ve kadının gözünde değerin kalmaz. (erkektede aynı şey var, flörtüne çekici gelmezsin kısaca.)
  • Yani İltifatı dozunda yap, samimi ol, ama kendi değerinden taviz verme. Gerekirse ‘hayır’ demeyi bil. Bu hem saygı hem de çekicilik yaratır
  • Bu yaklaşım seni "değerli" kılar çünkü kendini ezdirmeyen bir kişi her zaman daha dikkat çekicidir.
)

bazı kadınlar kolay elde edilebilir oluyor çünkü ciddi bir ilişki aramazlar, sadece eğlenip sikişip geçmek isterler.
bunu içgüdülerinden anlayabilirsin. kadının karakterini ve zorluğunu kendin algılayıp ona göre tavlama sürecini genişletip veya daraltabilirsin.
kısaca - Bazı insanlar ciddi ilişki aramaz, bunu fark et ve enerjini(çabanı) doğru yere ver, çünkü ne kadar büyük çaba verirsen ver o kadınla bir süre vakit geçirip işin sonunda ayrılacaksın, kendine yazık etme.

Flört aşamasında asla kendinden ödün verme, kadına muhtaç gözükme, iltifatlarını nadir yap. kadını elde tutmak veya elde etmek için kendinden ödün verme, gerekirse ona karşı çık ve hep kendin ol.
kendin ol çünkü seni öyle kabul etmeyen bir kadına ihtiyacın yok.

Edit:
canın sıkıldığında kadınla sohbet et, kendi ilgi alanlarından bahset, onun ilgi alanları hakkında konuş sohbet et ve gerekirse zorbala ve şaka yap.
konu bul
Gerisi gelecektir.

Last edited:
  • +1
Reactions: BugraSA, DarkSoulHKF and ferrantorres10
adım adım bir oyun düşün,
her yeni bölüme geçtiğini kızdan aldığın sinyallerle anlıyorsun.
yeni bir bölüme geçtikçe kıza yakınlaşman ve yavaşca flörtöz olman gerekiyor.
bu süreçte; içinden geleni yapmalısın, fazla düşünmemelisin, kaybedecek bişeyden korkmamalısın. kendin olmalısın.

kadınlarla sağlıklı ilişki ilk başta arkadaş gibi konuşarak başlar.
1-2-3 gün arası (kadının zorluk seviyesine göre) arkadaşca konuşursun sonra yavaş yavaş leveli arttırıp avını yakalmaya yaklaşabilirsin.
bir kadın seninle arkadaşlık kuruyorsa bu boş bir neddenden değildir, tıpkı erkeklerin beğenmedikleri kızlarla büyük bir çıkarı yoksa arkadaş olmadıkları gibi örn:(ders notları, cinsellik)

kadınlar görünüş olarak beğenmedikleri erkeklerle arkadaşlık kurmazlar,
sohbeti sarmayan erkeklerle uzun süre sohbet etmezler ve mesajlarına geç cevap verirler.
(bu ikisi sende yoksa +2 öndesin ve rahat olmalısın)

nasıl flörtleşicem ne dicem diye merak ediyorsan korkma,
sadece içine doğan şeyi yapman yeterli çünkü bizler hayvanız, akli-iradesi olmayan hayvanlar çiftleşmeyi ve çoğalmayı bir içgüdü olarak yaparlar ve kimse onlara birşey öğretmez.
seninde onlardan farkın yok, tabi aklı idaresi olan varlıklarla konuştuğun için sadece tecrübeye ihtiyacın var. bunuda kadınlarla konuşarak ve arkadaşlarından örnek alarak geliştirebilirsin.

yapman gereken şeyler şunlar olabilir dostum
ara sıra iltifat et, boş konuşma, boş espri yapma, kadını güldür, hoşuna gidecek şeyler yap, güzel sözler söyle (çok değil ara sıra), iltifalar et zamanında ve bokunu çıkarmayarak, kadınla olabildiğince sesli görüşmeye çalış çünkü ses insanı büyüler, yazışmak pek etkili değildir oranlar %30-'a %60 civarı bişey, kadınla olabildiğince gerçek hayatta vakit geçir, kafeye git sinemaya git ve buluşma çok olduğunda fırsat yakalayarak iltifat et veya doğru anı hissettiğinde öp(elini, yanağını)

bazı kadınlar kolay elde edilebilir oluyor çünkü ciddi bir ilişki aramazlar, sadece eğlenip sikişip geçmek isterler.
bunu içgüdülerinden anlayabilirsin. kadının karakterini ve zorluğunu kendin algılayıp ona göre tavlama sürecini genişletip veya daraltabilirsin.

Flört aşamasında asla kendinden ödün verme, kadına muhtaç gözükme, iltifatlarını nadir yap. kadını elde tutmak veya elde etmek için kendinden ödün verme, gerekirse ona karşı çık ve hep kendin ol.
kendin ol çünkü seni öyle kabul etmeyen bir kadına ihtiyacın yok.
Bu kadar detaylı bir cevap beklemiyordum. Teşekkür ederim

Bu kadar detaylı bir cevap beklemiyordum. Teşekkür ederim
kaç yaşındasın? istersen sana instagramdan belirli bir düzeye gelene kadar rehberlik yapabilirim

yeni eklediğim EDİT: kısmını da okumayı unutma

kendin ol
iltifat ederken icinden geldigi gibi, herkesin etmeyecegi sekilde et. vucudunun yada yuzunun herhangi bir yerine, tarzina giyim kusamina gulusune de olabilir
sessizlik durumunda sakin kalmayi, umursamamayi da ogren cok isine yarayacak birsey calistikca oluyor bu tecrubeyle sabit

su ustteki eleman da tasakli birine benziyo ai generated sandim sikis mikis var degildir heralde

• +1
Reactions: maarda
kaç yaşındasın? istersen sana instagramdan belirli bir düzeye gelene kadar rehberlik yapabilirim

yeni eklediğim EDİT: kısmını da okumayı unutma
16, bizzat rehberlik etmene gerek yok. Kendi deneyimlerini ve görüşlerini anlatman bile yetti. Son olarak bir şey daha soracağım. Hiç konuşmadığın biriyle nasıl konuşma başlatırsın? Gerçek hayat ya da dijital(instagram vs.)fark etmez

• +1
Reactions: DarkSoulHKF
16, bizzat rehberlik etmene gerek yok. Kendi deneyimlerini ve görüşlerini anlatman bile yetti. Son olarak bir şey daha soracağım. Hiç konuşmadığın biriyle nasıl konuşma başlatırsın? Gerçek hayat ya da dijital(instagram vs.)fark etmez
naber cimcime

Hiç konuşmadığın biriyle nasıl konuşma başlatırsın? Gerçek hayat ya da dijital(instagram vs.)fark etmez
basit,
matematiksel bir formül,
etkenler bulunduğur ortama göre değişiyor,
yapacağın hareketler ve yaklaşım biçimin * kızın o anki ruh haliyle çarpanlarına katlanıyor.

Ortamı belirle,
konu bul,
özgüvenli ve rahat bir şekilde yaz.

Örnekler:
Okul:
Tanıdığın biri;
ayşe nasılsın naber, ya bizim felsefe hocasının götünü sikim böyle şöyle yaptı. (okul olduğu için ilk başta yavaş başlayıp sonrasında dozu arttırarak yakınlaşmalısın)
Tanımadığın Biri; (dürüst olacaksın) merhaba seni sürekli koridorda görüyorum bir selam vermek istedim ben abdulrezzak diyip elini uzatacaksın sonra sohbet başlatacaksın (onunla ilgili sorular sorarak)

İnstagram:
St:
bu manzara fotoğrafı çok güzelmiş sen mi çektin? diyip sohbet başlatıp ilk başta kızın ilgi alanlarını alıp kendi ilgi alanlarınla harmanlayıp sohbet başlatacaksın
Ekleyen yeni biri: merhaba kimsin tanışıyormuyuz? - hayır, + ozaman tanışacağız (beğendiysen kızı)

Bakıştığın Güzel kız:
gidip merhaba de, nereli olduğunu sor, instagramı al sonra siktir olup evine git kız yaz. (reddedilme ihtimalın bakıştığın için %40-50 bişey
ama reddedilince üzülme bu normal bişey.

Last edited:
  • +1
Reactions: ferrantorres10 and DarkSoulHKF
Fakecel