nasıl nörotipik olurum + 0'dan game iyileştiririm

G

growthplatessss111

Iron
nd felanım demiyom ama nt de değilim normal arkadaşım bile zar zor oluyor felan asosyal büyüdüm. yürüyüşümü karizmayı felan nasıl düzeltirim ve gamemi nasıl düzeltirim (kızlarla tek kelime konuşamıyorum 1 saniye göz göze gelemiyorum). bir de kemik gelişimimi durdurmadan nasıl yağ oranı düşürürüm. 177 mtn.

• +1
  • So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak, xlegend, Kayra139 and 1 other person
nd felanım demiyom ama nt de değilim normal arkadaşım bile zar zor oluyor felan asosyal büyüdüm. yürüyüşümü karizmayı felan nasıl düzeltirim ve gamemi nasıl düzeltirim (kızlarla tek kelime konuşamıyorum 1 saniye göz göze gelemiyorum). bir de kemik gelişimimi durdurmadan nasıl yağ oranı düşürürüm. 177 mtn.
Kızlarla konusmanin sihirli bir olayı yok sadece konuşmaya calis. Yürüyüş posturun düzelirse normal yurusende olur ve yağ orani düşürmek için kalori acıyı yarat

• +1
Reactions: Kayra139 and pashanimair
Kızlarla konusmanin sihirli bir olayı yok sadece konuşmaya calis. Yürüyüş posturun düzelirse normal yurusende olur ve yağ orani düşürmek için kalori acıyı yarat
kalori açığı yaratırken büyümenin azalmasını engellemek istemiyorum. düzgün postür ve yürüyüş çok zor benim için düzeltmeyi deniyorum artık. sadece konuşmaya çalış ne demek bi de. çok sosyal olmadığım için dışarıdaki zamanımın %90'ı okulda geçiyor orda da imajım baya kötü herkes beni engelli olarak felan görüyor kızları düşünemiyorum bile.

• +1
Reactions: Resistance., BaranPSL and pashanimair
kalori açığı yaratırken büyümenin azalmasını engellemek istemiyorum. düzgün postür ve yürüyüş çok zor benim için düzeltmeyi deniyorum artık. sadece konuşmaya çalış ne demek bi de. çok sosyal olmadığım için dışarıdaki zamanımın %90'ı okulda geçiyor orda da imajım baya kötü herkes beni engelli olarak felan görüyor kızları düşünemiyorum bile.
naptın da engelli gözükecek duruma düştün aq

• +1
Reactions: Arisylva, why not me?, Serialsuicide and 2 others
Çok büyük kalori açığı yapmadığın sürece zarar gelmez. Eğer spor yapmıyorsan başla posturun düzelecek benim öyle duzelmisti kız konusunun ise cidden sihirli bir olayı yok onlari normal insan olarak gör gözünde büyütme

• +1
Reactions: pashanimair
JFL, su an kilo verme.

• +1
naptın da engelli gözükecek duruma düştün aq
düz yolda yürüyemiyorum daha bir sürü şey nasıl anlatırım bilmiyorum

• +1
JFL, su an kilo verme.
ben de aynını düşünüyorum zaten kilom normal ama yağ oranı biraz yüksek östrojen felan artıyor zaten 25 pgml çıktı geçen yaşıma göre yüksek diye biliyorum

• +1
ben de aynını düşünüyorum zaten kilom normal ama yağ oranı biraz yüksek östrojen felan artıyor zaten 25 pgml çıktı geçen yaşıma göre yüksek diye biliyorum
Benim gibi starvemaxx yapma da :feelswhy:

• +1
nt olan var mı forumda

• +1
Reactions: pashanimair and why not me?
Deneye deneye öğrenecen çok spesifik bir yolu yok

• +1
Reactions: reanrao, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Kanka bende 10. Sınıfa kadar asosyal büyüdüm tek bi arkadasim bile yoktu evde 7/24 cs yoldas kasiyodum boyum 170 kilom 85lerdeydi sonra boyum uzadi baya kendimi ac birakmaya basladim 64 civari kilolara dustum sigara+jelibon(yatirim tavsiyesi degildir) 185 oldu boyum tipte iyilesti ozguvenim artti otomatik nt oldum dayi millet benle geldi arkadas falan oldu iki uc ortama soktu alistim

• +1
  • JFL
Reactions: reanrao, Resistance., pashanimair and 1 other person
Kanka bende 10. Sınıfa kadar asosyal büyüdüm tek bi arkadasim bile yoktu evde 7/24 cs yoldas kasiyodum boyum 170 kilom 85lerdeydi sonra boyum uzadi baya kendimi ac birakmaya basladim 64 civari kilolara dustum sigara+jelibon(yatirim tavsiyesi degildir) 185 oldu boyum tipte iyilesti ozguvenim artti otomatik nt oldum dayi millet benle geldi arkadas falan oldu iki uc ortama soktu alistim
çok patlattı bu beni boyum uzadı insanlsr tanışmaya geldi nt oldum:unsure::lul:

• +1
  • JFL
Reactions: reanrao, pashanimair and why not me?
ozur dilerim yalan soyledigim icin :(
yalan söyledigini mi söyledim? bu nt olmak degil, kısa birisi hiç nt olamıcak mı yani senin dedigine göre?

• +1
Reactions: reanrao and pashanimair
yalan söyledigini mi söyledim? bu nt olmak degil, kısa birisi hiç nt olamıcak mı yani senin dedigine göre?
kısa biri nt olabilir ama anca milletin kankası olur tassaklı bi adam degilse kimse cok sıklemez elemani

• +1
sevindim adına

• +1
kendini zorlaman lazım kanki şuan beynin sosyalliği zor görüyor ama kendini zorlarsan zamanla beynin sosyalleşmeye alışacak.Düzelmenin en iyi yolu beyninde yeni sinapslar açman.Yani beyninin zorlayıp beynini şekillendirmen.Peki nasıl yaparsın başta esnaflarla sohbet et nasılsın ab,m de hayat nasıl gidiyor de sonradan yaşıtın hemcinslerine sar onlara sor onlarla arkadaş ol ondan sonrada karşı cinsle konusmaya başla sanaldan sonra gerçek hayattan devam et beynin aşama aşama alışacaktır.

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
Böyle oluyor genelde bu arada akışına bırak bir süreden sonra zaten maskelemeyi baya iyi öğreniyorsun

• +1
Reactions: reanrao and pashanimair
Böyle oluyor genelde bu arada akışına bırak bir süreden sonra zaten maskelemeyi baya iyi öğreniyorsun
dogustan nt olmayan biri asla tamamen nt olamaz zaten sadece maskelemeye alısırsın bence nt olmanin en onemli etkeni cocuklugunde aile sevgisi gormek
:unsure:

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
dogustan nt olmayan biri asla tamamen nt olamaz zaten sadece maskelemeye alısırsın bence nt olmanin en onemli etkeni cocuklugunde aile sevgisi gormek
:unsure:
Nt olmanın en büyük sebebi yine genetiktir de genetiğin kendini gösterebilmesi veya baskılanmaması için de çevre önemli yoksa bazı kabiliyetler zamanla körelebiliyor.

• +1
Kanka bizim gibiler icin over bi tik halledicez

• +1
  • Hmm...
Reactions: pashanimair and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back